Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzü hareketlendirme çabaları, yaşamınızın her alanını renklendirebilir. En azından kendiliğinden gelen sürprizleri fark edebilmelisiniz. Aşk konularında gözle görülür bir enerji kaybı söz konusu, toparlanmalısınız.

Yerinden oynayan dengeleri yerine oturtmanın ötesinde, yeni kazançlara açık fırsatlar söz konusu olabilir. İş ortamınızın şartları, muhtemel kazançları görebilmenize elverişli değil.

Yakında kaçamayacağınız büyük bir alışverişiniz var. Paranın doğurduğu sorunlarla yakından tanışık olmanız, sizi sıkı önlemlere yöneltiyor. Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikimi koruyabiliyorsunuz.

Sizde etki bırakan kişi ya da olayları, hoşluk da olsalar, sıkıntı gibi yaşayabiliyorsunuz. Duygusallığınızı gizlemenize gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde sevinçleriniz var. İlginç bulacağınız değişik biriyle mutlu günler geçirebilirsiniz. İnatçılığınızı aşırılığa götürdüğünüz durumlardan, sonradan farkına vardığınız zararlar görebiliyorsunuz. Çok özel dostluklarda, önyargılı yaklaşımlar üzüntüler doğurabilir. Son yaşanılan olayların yol açtığı dönemsel yalnızlıklar yakında yok olacak.

3 Nisan 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:58 Ay-Güneş olumlu görünümü, sosyal ilişkilerinizde aktif, paylaşıma açık ve cesaretinizi sergilemekten yana olduğunuzun göstergesidir. Başkalarıyla görüş alışverişinde bulunmaktan  son derece hoşlanabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda hangi mevzuda konuşulsa, o konuda fikrinizi ortaya koymak istersiniz. Ayrıca toplumsal olaylara da karşı duyarlısınızdır. Saat 09:28 Ay-Satürn görünümü, sizin hem arkadaşlarınızla olan paylaşımınız hem de hayatı gözlem gücünüzün yüksek olduğunu gösteriyor. Yaşadığınız toplumun ihtiyaçlarını, eksiklerinin farkında olarak, bunların daha düzgün hale gelmesini isteyebilirsiniz. Baskılara boyun eğmezsiniz. Saat 15:56 itibariyle Ay-Uranüs olumlu görünümü, gayet hızlı bir şekilde hareket ederek hem bireysel hem de grup aktivitelerinde başarılı olmanızda yardımcınızdır. Özgür olduğunuzda, size karışılmadığında rahat edersiniz. Günün aydınlığı, bereketi, şansı sizden yana olsun. Kalben Sevgilerimle,

3 Nisan 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sizinle aynı görüşü paylaşan arkadaşlarınızla önemli konuşmalar yapacaksınız. Onlarla aynı frekansta olmanız, sizi olağanüstü memnun ediyor. . Karşılıklı ilişkilerinizde fikir alış verişi içinde olacağınız kişilerin, değişik fikirlerine ilgi göstereceksiniz. Onların düşünceleri size ilginç gelebilir ve hiç düşünmediğiniz olaylara yumuşak bir bakış açısı getirebilirsiniz.

3 Nisan 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu her zaman olduğu gibi yine liderlik şapkasını takıyorsunuz ve hareketli, eğlenceli, maceralara açık günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Kova burcundaki Ay'ın olumlu görünümleri var. Dolayısıyla, sosyal anlamda yoğun, genel anlamda hareketli ve akşamın ilerleyen saatlerinde farklı olanaklara veya fırsatlara açık saatlerde olacağız. Fikir alışverişleri, hümanist düşünceler ve aktiviteler, ait olduğumuz toplulukları ilgilendiren konular ön planda. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde daha mücadeleci olabilirsiniz. Hafta sonu olmasına karşın yapılması gereken işleriniz olabilir.

3 Nisan 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dengeleriniz birden değişebilir. Kritik bir zaman içerisindesiniz. Cesur olmak zorundasınız. Kaybedebileceğiniz her şeyi gözden geçirin.

3 Nisan 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç günlük bir hatanız daha sonra çözmekte zorlanacağınız uzun vadeli birçok problem getirebilir. Gelmesinden emin olduğunuz paralar dahi bu süreçte türlü aksilikler ile elinize geçmez. Agresif ve uzlaşıcı yapıda olmamanız neredeyse tüm ilişkilerinizi zora sokabilir.

3 Nisan 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal alanlarınız aydınlanmaya başlıyor. Daha çok gezecek, organizasyonlar ve davetler içinde yer alacaksınız. Özel hayatınız hariç her konuda kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

3 Nisan 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklarınız ve üyesi olduğunuz derneklerde sosyal ve toplumsal çalışmalara hız verebilirsiniz. Organizasyonlarda öncü kişiliğinizle taktir toplayabilirsiniz. Pazar gününüzü kendi kafanızdaki kişilerle geçirip toplumsal sorunlarla ilgili sohbetlere girişebilirsiniz. Kolektif çalışmalar sayesinde verimli bir gün geçirebilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay Kova burcundaki seyahatine devam edecektir. Siyasi, toplumsal, insanlığı ilgilendiren konulara daha ilgi duyabiliriz. İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya ile meşgul olabilir, sosyal paylaşım sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Kendi bloğunuz veya sayfanızda paylaşımlar yaparsanız daha fazla kişiye ulaşmanız mümkün. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bu günde topluluklarda aktif olmak için iyi bir gün. Ayrıca her zaman sosyalleştiğiniz gruplar dışında yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle kontakta olabilirsiniz. Toplu e-postalar gönderebilirsiniz. Fütüristik, yaratıcı ve ileri teknolojiyi ilgilendiren konulara ilgi duyabilirsiniz. Bilim kurgu, astronomi ve astroloji ile ilgili kitaplar okuyabilir veya yayınları takip edebilirsiniz. Enerji çalışmaları yapmakla, akupunktur, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz.

3 Nisan 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri huzurunuzu kaçırsa da sonra olaylar tamamen lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

3 Nisan 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 31' 32" R
Ay
Başak
05° 59' 52"
Merkür
Koç
17° 40' 56"
Venüs
Koç
17° 12' 02"
Mars
Balık
21° 04' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 17"
Satürn
Balık
15° 31' 31"
Uranüs
Boğa
21° 43' 12"
Neptün
Balık
28° 32' 60"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 00' 52"
Lilith
Başak
22° 05' 46"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>