Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Venüs, aşktaki şansınız ve çekiciliğinizin oldukça güçlü olabileceğini belirtiyor. İlişkiniz için oldukça hoş bir gün. Beraberliği olmayanlar içinse, olumlu fırsatlar yakalayabilecekleri söylenebilir.

Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği veyerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gün. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yenilikçi düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Maddi konulara arzulu yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gün. Ayaklarınız yere basmasına rağmen aldatılma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Ortaklaşa parasal konuları yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Toplu paralar ya da borç alacak konularında vereceğiniz ani kararlarda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar, bugün yine karşınıza çıkabilir. Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkiliyor ve bütün bunların sonucunda yakınlarınızla problemler yaşayabiliyorsunuz. Duygusal yaşamınız yeni birtakım davranışlarla şekle girebilir. Bununla ilgili belirtiler alıyorsunuz, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor.

7 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 7 Nisan saat 14:56 da, burcunuzda doğacak Yeniay, önümüzdeki iki haftalık süreçte kararlarınızı ve doğru bildiklerinizi aktif bir güçle uygulamanızı sağlayıcıdır. Bu süre çok önemlidir. Çünkü iki hafta sonra yönetici Mars gerileyecek. Onun için 7 Nisan itibariyle yapmak istediklerinizi, işlerinizi, proje ve planlarınızı gayretli ve kendinizden emin bir şekilde ele alınız ve kendinize güvenli şekilde zamanı değerlendiriniz. Yeniayın üç görünümü bulunmakta. Ay-Satürn arasındaki olumlu enerji akışı, eğitim, ticari, uzmanlık ve gelişim yolunda size kararlılık ve odaklanma gücü verir. Böylece, daha gayretli olursunuz. Kendi gücünüzün farkına vararak, bu güçle yapacaklarınızı hayata geçirmek için odaklanırsınız. Ay-Pluto görünümü, mesleki konularda veya toplumsal ilişkilerde size mücadele gücü verir. Ancak burada önemli olan kendinizle ve kimseyle kavga etmemenizdir. Sizin bir amacınız varsa, bu amaç için enerjinizi kullanınız. Gereksiz şeylere sinirlenmeyiniz. Ay-Uranüs kavuşumu bu Yeniayın size, farklı ve sıra dışı, yeni ve heyecan verici şeylere olan ilginizi yükseltir. Problemlerinize yeni çözüm yolları bulduğunuz gibi, gayet hızlı ve aktif şekilde ilerlemenizi sağlar. Bu iki haftalık süreci bu yazdığım noktalara dikkat ederek değerlendirirseniz bu Yeniayda başarılı karar verirsiniz. Yeniayın bizlere olumlu yönde rehberlik etmesi dileğimle,  

7 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken güçlü ve aktif bir kişilik sergiliyorsunuz. İçinizde bir çok sıkıntıları bastırmak zorunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade ederken, sözlerinizi anlamlı bir şekilde paketlemekten hoşlanıyorsunuz. Bugün, partnerinizi etkiniz altına almayı başaracaksınız. Partnerinizin sizin için kalıcı düşünceleri var.

7 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hoşunuza gitmeyen talepleri kabullenmek veya güç mücadeleleri ya da rekabet ortamlarıyla uğraşmak durumunda kalabileceğiniz günler. Ancak, bir diğer taraftan da hoş gelişmeler veya sürpriz başlangıçlar da sizi bekliyor olabilir. Yepyeni alanlarda girişimleriniz olabilir, yepyeni kişilerle çalışmanız veya bu kişileri organize etmeniz gerekebilir ya da yeni alanlarda mücadelenin içerisine çekilebilirsiniz. Her durumda yenilikler var hayatınızda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Koç burcunda meydana gelecek Yeni Ay ve dolayıyla bugün ve Pazartesi günü yazdıklarım 23 Nisan tarihine kadar etkili olacak. Önümüzdeki iki hafta boyunca enerjimiz çok yüksek ve farklı şeyler yapmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda sabırsızlanıyoruz. Motiveyiz, yanlışlıkla keşifler ve buluşlar yapmaya müsait günlerdeyiz. Ancak, Pluton'un konumu güç mücadelelerini, ego savaşlarını, rekabeti, saldırgan kişi ve grupları da gündeme taşıyor. Otorite konumundaki kişilerle ilgili başlıklar ön planda veya bu kişilerle geçinmek ve uzlaşmak zor olabilir. Uranüs ise, bir taraftan çok olumlu sürprizleri, alışılmadık girişimleri ve yenilikleri ya da dahiyane veya daha öce aklımıza hiç gelmemiş fikirleri, keşifleri ön plana taşırken, bir taraftan da ani durumları, beklenmedik olayları, istikrarsızlıkları, planlarda değişiklikleri akla getiriyor. Riskli kişilerden, yerlerden, riskli girişimlerden uzak durmamızda ve sakinliğimizi korumamızda fayda var bu süreçte. Ani hareketlere bağlı sakarlıklar veya ufak tefek kazalar da dikkat gerektirebilir. Bugünlerde ne karalar alıyor veya hangi adımları atıyorsak, uzun vadeli olacağını aklımızda bulundurmalı ve en ince detayına kadar düşünerek harekete geçmeliyiz. Bugünlerdeki girişimlerimiz, Ekim ayı ortalarında sonuçlarını vermeye başlayabilir. Ülkemizde ve dünyada olabilecekler dahil, kendi hayatlarımızla ilgili asıl olabilecek olayları detaylı şekilde Pazartesi günü yazmıştım, o yüzden bugün kısaca ele aldım. Pazartesi yazımızı internet sayfalarımızdan okumanızı özellikle öneririm. Ayrıca, 9 Mart Güneş Tutulması'nın etkilerini hissedebileceğimiz on günlük süreçteyiz. Mart ayı tutulma yorumlarınızı tekrar okumanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

7 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hassas olabilirsiniz. Duygusal değişim yaşayabilirsiniz. Olayları yeniden değerlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Ani değişimler gündeme gelebilir.

7 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fiziksel güç gerektiren işler yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için pratik çözümler bulabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz bu aralar.

7 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizin nasıl yönlenmesi, neler yapılması gerektiğine dair yaptığınız planları hayata geçirmelisiniz. Yeni işler, hayatınızı ilgilendirecek atılımlar için bu yeniaydan kesinlikle yararlanın.

7 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cesaret, ataklık ve heves enerjisi bugün de sizinle akşam saatlerine kadar olacaktır. Acele davranmamaya, fevri çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz. Bedensel egzersizler, yeni başlangıçlar ve cesaretli girişimler yapmaya müsaitsiniz. Akşam saatlerine kadar da bu enerjilerin faydasını görebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif alanlarınıza çekilebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay bugün 17:56'da boşluğa girecek. Ani hareketlerden, öfkeli çıkışlardan ve aşırı risk alacağınız kararlardan uzak durun. Düşünmeden atacağınız adımlar zarar getirebilir. Bugün 14:23‘te 18 derece Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Uranüs ile kavuşan bu Yeni Ay zamanı oldukça dinamik, heyecanlı, hevesli ve yaratıcı başlangıçlar yapabilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek olacağı için spor ve egzersiz çalışmalarına başlamak için ideal bir zamandasınız. İşle ilgili bir proje başlatmak, yeni girişimlerde bulunmak, hedeflerinize doğru hızla harekete geçmek için harika bir konum. Ancak aşırı hırslı, agresif ve bencilce olan tutum bir çuval inciri berbat edebilir.

7 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

7 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 11' 35" R
Ay
Yay
11° 23' 55"
Merkür
Koç
16° 03' 55"
Venüs
Koç
26° 54' 04"
Mars
Balık
27° 09' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 59"
Satürn
Balık
16° 16' 35"
Uranüs
Boğa
22° 09' 29"
Neptün
Balık
28° 48' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 11"
Lilith
Başak
22° 58' 07"
True Node
Koç
15° 30' 30"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>