Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle olan ilişkinizde duygusal tepkiler verebileceğiniz bir gündesiniz. Romantik ilişkilerinizin seyri, duygusal patlamalarınız yüzünden bozulabileceğinden dikkatli olun.

Kafanız bir miktar karışık olsa da bugün yaratıcılığınızı göstererek ilgi uyandırabilirsiniz. Beklemediğiniz gelişmeler yeniden keyfinizi yerine getirebilecek. Dikkatli hareket ederek yeni başlangıçlar yapabilir, problemlerinize hızlı çözümler getirebilirsiniz.

Parasal konular ve sahip olduğunuz kaynaklar açısından olumlu şeyler yapabilirsiniz. Yeni yatırımlarda yüksek verim ve değişik anlaşmalar mümkün.

Günün ilk yarısı keyfiniz yerinde olmakla birlikte, verimli geçmeyebilir. Değişikliklere ayak uydurmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin adınızın da karıştırıldığı bir söylentinin kulağınıza gelmesi sizde günlük kızgınlıklar yaratabilir. Bu söylentilerin arkasında sizi kendinizle tartıştıracak niyetler bulacaksınız. Yakın bir arkadaşınızın ekonomik açmazları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma çabanızın önünde, onun pek anlayamadığınız kaçışları var. Bugünlerde bu konuyu daha belirginleştirebilirsiniz.

9 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 08:19 Ay-Jüpiter görünümü, paramıza sahip çıkmamızı ve buna uygun şekilde hareket etmemizi sağlayıcıdır. Detaylı düşünürüz, mantığımızı öne alırız ve işimize sahip çıkarız. Saat 12:50 olana dek bu görünüm sayesinde işlerimizi yoluna koymak mümkündür. Saat 12:50-10 Nisan saat 08:59 arasında Ay-boşluk etkisi altında, kalıcı ve gerçekçi bir şekilde karar almamız kolay değildir. Ayrıca uygun olmayan bir zaman anlamına gelir ki, durumu akışa bırakmak yerinde olur. Parasal ve ileriye dönük düşündüğümüz konularda kafamız karışır, yön bulmamız güçleşir, daha sonra pişman olacağımız sözler etmemiz, davranışlarda bulunmamız mümkündür. Saat 17:25  Ay-Kuzey düğüm görünümü, maddi şartlarımızı iyileştirmek için, öncelikle işimize gücümüze sağlığımıza önem vermenin gerekli olduğunu işaret ediyor. Saat 21:21 Ay- Chiron güçlendirici ve şifalı görünümü güç, huzur ve güven aşılayıcıdır. Kişisel değerleriniz başta olmak üzere, umutlarınız, kendinizde ve başkalarında kıymetli bulduğunuz güzelliklere sahip olmak, zayıflıklarınızı yenmek istersiniz. Yolumuzu aydınlatan gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

9 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. İletişim içinde olacağınız arkadaşlarınızla bugün, ortak çalışma içinde olacağınız önemli konular gündeme gelecek. Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz.

9 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, bazı amaç ve hedefleriniz var ve bu doğrultuda gitmenizi gösteren çok fazla evrensel işaretle karşılaşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar ve girişimler söz konusu olabilir. Ancak yine de, 19 Nisan'a kadar olan süreç, üzerinde yoğunlaştığınız işler veyahayatınız açısından biraz stresli geçebilir. Diğerlerinin istek ve ihtiyaçlarına odaklanmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Ancak, ani ve beklenmedik hareketleriniz veya farklı şeylerle ilgilenme ihtimaliniz de yüksek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle sonrası saatlerine kadar Boğa'da olan Ay, istikrarlı işlerle uğraşmamızı, yapmak istediğimiz işlerle vakit geçirmemizi ve istediğimiz neticeleri almamızı sağlayabilir. Öğle sonrasında ise, ikili durumlar kararsızlıklara neden olabilir, isteksizlik, halsizlik, uykusuzluk veya belirsizlikler hareketi zorlaştırabilir. Uranüs'ün konumu ise, bir haftadır yazdığımız gibi yine, tahmin edilmesi zor gelişmeleri, ani durumları, beklenmedik olayları, ama belki de sürprizleri ön plana çıkartabilir önümüzdeki hafta boyunca. Konu Uranüs olunca nasıl hareket edeceğini bilemediğimiz bir enerji açığa çıkıyor. Yenilikler, yenilikçi fikirler veya sürprizler olabileceği gibi, kontrol edilmesi zor durumlarda temkinli davranmanın faydası görülebilir veya aşırılıklardan ve riskli hareketlerden kaçınmakta fayda vardır. Bilimsel alanda, teknoloji başlıklı konularda veya humanizm başlıklı olaylarda, önemli adımların atılabileceği, keşif ve buluşlara açık günlerdeyiz. Bizler de, kendi hayatlarımızda tesadüfen veya yanlışlıkla yeni şeyler keşfedebilir veya deneyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

9 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konular içinde kendinizi daha hareketli ve canlı hissedebilirsiniz. Parasal konular ve harcamalar da gündeme gelebilir.

9 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili beklentileriniz sizi bazen sinirli ve çekilmez yapabiliyor. Bütçe dengenizi tutturmaya başladınız. Devam edin doğru yoldasınız.

9 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kişisel isteklerinizde sıradışı konulara olan eğiliminiz yüksek olabilir. Hareketli, farklı ve beklenmedik bir gün geçirebilirsiniz. Maddi konularda duygusal olarak güçlüsünüz.

9 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğle saatlerine kadar finansal konularla ilgili fikir üretmeye devam edebilirsiniz. Ancak öğleden sonra yan gelip yatma zamanında olacaksınız. Paranın önemi ve değerlendirmesi konusunda hayaller kurabilirsiniz. Manevi değerlerinizi de gözden geçirebilirsiniz. Yakınlarınızla kurmuş olduğunuz manevi bağları ve güven duygusunu pekiştirmeye çalışacaksınız. Genel olarak ise; bugün Ay saat 12:50'de Boğa burcunda boşluğa girecek ve tüm gün boşlukta kalacak. Boşlukta kaldığı sürece kalıcı olabilecek değişiklik getirecek kararlar almaktan kaçınmalısınız. Sizi rahatlatan, sakin ve dingin olabileceğiniz, stres altına girmeyeceğiniz işlere ve faaliyetlere yönelmenizi tavsiye ederiz. Masaj, vücut ve cilt bakımı, aroma terapi yaptırabilirsiniz. Saç renginizi değiştirmek, yeni bir saç modeli denemek veya tarzınıza uymayan bir giysi alma riskine girmeyin. Sonradan üzülebilirsiniz. En iyisi dostlarla yemek, içmek, sohbet ve muhabbet etmek. ' Canım Evim Güzel Evim' diyerek evde ayağınızı uzatıp dinlenmek isterseniz Boğa Ay'ının enerjilerini yansıtmış olursunuz.

9 Nisan 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

9 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 52' 07" R
Ay
Akrep
11° 27' 06" R
Merkür
Koç
16° 01' 11"
Venüs
Koç
23° 57' 24"
Mars
Balık
25° 18' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 48"
Satürn
Balık
16° 03' 17"
Uranüs
Boğa
22° 01' 25"
Neptün
Balık
28° 43' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 17"
Chiron
Koç
20° 19' 58"
Lilith
Başak
22° 42' 13"
True Node
Koç
15° 37' 17"
Son Güncelleme : 24/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>