Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Belirsizlik Seni Yıldırmıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 50%

Ailenizle biraz daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Son birkaç gündür çok yoğundunuz. Çocuklarınız sizinle biraz zaman geçirmek, konuşmak ve oynamak istiyor ya da eşiniz/sevgiliniz sizden daha fazla sevgi bekliyor olabilir. Sevdiklerinize öncelik verin. Bu yakınlık ve paylaşım çin programınızda yer açabilirseniz, aileniz çok sevinecek ve onlarla olan ilişkileriniz çok daha sağlam ve mutlu olacak.

Bugün sizin gününüz! Bugün, arkanıza yaslanıp rahatlayabilirsiniz ve iyi yapılmış bir işin ışığıyla güneşlenebilirsiniz. İnsanlar size sık sık aynı anda birden çokyaptığınızı, özellikleyaşamınızda olaylar ve insanlarla fazla uğraştığınızı söyler. Ancak bugün bu tekniğin gerçekten işe yarayabileceğinin kanıtı olacak! Önemli bir projenin tamamlanması için eksik olan unsurların hepsi bugün tamamlanabilir. Ve hepsi sizin muhteşem algısal kişiliğinizden dolayı. Aferin!

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Psişik veya spiritüel şeylerle ilgilenmek bugün sana çok cazip gelebilir. Farklı ve gizemli rüyalar görmüş olabilirsin, veya karizmatik bir öğretmenin seni etkilemiş olabilir. Mısır, Hindistan, Glastonbury veya Kudüs gibi spritüel yerlere seyahet etmek fazlasıyla çekici geliyor olabilir ve böyle bir gezi düzenleme düşüncesiyle oyalanabilirsin. Bunlar, eski travmalarından kurtulmanın ve zihnini boşaltmanın sonuçları olabilir. Akışa göre hareket et.Hayatının nasıl gittiği üzerine düşünmek her zaman kolay değil. Düşün ki, dünyada bir başınasın, seni engelleyecek veya bir şeyi yapman için zorlayacak herhangi bir güç yok. Hiç olmazsa ayda bir, hayatının böyle şartlar altında nasıl olacağı üzerine bir saat de olsa zaman ayırmaya çalış. Bu tarz etkinlikler, seni neyin engellediğini çözmene yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kibar ol ve insanlara fikirlerini empoze etmeye çalışmaktan uzak dur. Şartlar ne olursa olsun iyi davranman önemli. İnsanların aldatılmış ya da aldatılıyor gibi hissettiklerini öğrenebilirsin; her ne kadar bunun sebebi sen olmasan da sonuçları seni etkileyecektir. Başkalarının meselelerini kendininken uzak tut ve o kişilerin sorunlarının seni etkilemesine izin verme.

13 Kasım 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında görevler, zorunluluklar ve mecburiyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yaşamınızı, ilişkileri ve koşulları yönetme isteği artabilir. Önemli işlerinizi saat 14.32'den önce tamamlamaya gayret edin. Günün geri kalanında enerjiler daha dağınık olacak.

13 Kasım 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Koç, bugün Ay Boşlukta. Acele ile hareket ettiğin işler sekteye uğrayabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan geçmişten bahsetmek ilişkine zarar verebilir. Bu konuda yapacağın konuşmalarda dikkatli olmalısın. Mesleğin ve maddi konularda belirsizliğin hâkim olması umutlarını tüketmiyor. Her zamankinden daha azimlisin.

13 Kasım 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızda yeni bir atılım yapmak istiyor olabilirsiniz. Ani ve sert yön değiştirmek sizlere kayıplar yaşatabilir. Zamana yayarak analiz sonucunda değişikliğe gitmelisiniz. Acele etmeyin.

13 Kasım 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi etkisi altına alabilir. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. İlgilendiğiniz konularda daha fazla riske girmeye yatkın olabilirsiniz. Parasal konular da daha dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinde karşınızdakinden beklentileriniz artabilir. Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

13 Kasım 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün etrafınızdaki kişilerle iyi niyetle problemlerinizi paylaşabilirsiniz ancak yine de fikirlerini ya da uyarılarını fazlaca dikkate almamanızda fayda var.

13 Kasım 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki değişiklikleri kucaklayın. Aslında, oyun oynamak amacıyla biraz heyecan yaratmak için bu değişiklikleri kullanın. Bu değişikliklerden faydalanan şanslı azınlıktan biri olabilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündüz saatlerinde Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek olan Ay, ikili ilişkilerinize veortaklıklarınıza dikkat çekiyor.Partnerinizle veyaortaklarınızla güç savaşlarına girmemenizde fayda var. Akşam saatlerinde etkili olacak Ay – Merkür kavuşumu bütçe planlaması yapmanız için destek sunuyor. Kendinizi huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Korkularınızın sizi ele geçirmesine izin vermeyin.

13 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, her şey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

13 Kasım 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınızın kontrol dışına çıkmasına izin vermeyin. Siz sevgi dolu ve korunmacı olacaksınız, ama ilişkilerde diğerlerinin özel alana ihtiyacı olduğunu unutmayın. Eski duygularınızın mevcut ilişkilerinizi etkilemesine izin vermeyin. Kendinizi tanımak için duygularınızı değerlendirin.

13 Kasım 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir ilişkiye başlıyorsanız, ilişkinizi değerlendirmek için kendinize zaman tanıyın. Beraberliğin gelişimi için de acele etmemelisiniz. Aldığınız işaretler, bu ilişkinin iyiye gitmeyeceğini gösteriyorsa sürdürmeye çalışmayın. İşyerinizde yaşanan gerilimlerden uzak durmak yararınıza olacak. Yakında almayı planladığınız kararlarınız, size çok kazanç getirebilir. Maddi alandaki kararları tek başınıza almanız, sorumlulukların tamamen sizin üstünüze kalmasına neden oluyor.

13 Kasım 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 51' 18" R
Ay
Başak
28° 35' 09"
Merkür
Boğa
03° 22' 20"
Venüs
Boğa
23° 11' 10"
Mars
Koç
13° 32' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 58' 23"
Uranüs
Boğa
23° 23' 23"
Neptün
Balık
29° 23' 31"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 25"
Lilith
Başak
25° 20' 10"
True Node
Koç
14° 55' 40"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>