Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değişim İçin Vakit Harcıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 30%

Yakın bir arkadaşınız veya sevgilinizle aranızdaki yoğun ve açık iletişim, ilişkiniz hakkında harika yeni şeyler ortaya çıkarabilir. Belki de düşündüğünüzden daha çok ortak noktanız vardır; belki de ilişki hakkında sahip olduğunuz korku ve güvensizlikler temelsizdir. Sonuç olarak, ikiniz de birbirinize daha yakın olabilir ve yeni bir karşılıklı amaç duygusu keşfedebilirsiniz. Yolunuza çıkan olumlu duyguların tadını çıkarın ve birlikte harika bir gün geçirin.

Panik yapmak için bir sebep olmamakla birlikte, şimdi bu üç veya dört yıl boyunca uğraştığınız kariyer hedeflerinin temellerini araştırma ve inceleme zamanıdır. Desteklenmesi gereken bazı olasılıklar var, yani bu hedeflere ulaşmayı hala istiyorsanız. Gelecekte hoş olmayan keşifler bile oldukça yararlı olabileceğinden, bugün farkındalıktan kaçmaya çalışmayın.

Bugün bir miktar beklenmedik para elinize geçebilir. Belki size borcu olan bir arkadaşınız sonunda borcunu ödeyebilir ya da ekstra para kazanmak için beklenmedik bir fırsat yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınız da yolunda gidiyor, siz ve sevgili adayınız sıcak ve duygusal hisler yaşıyorsunuz. Favori restaurantınıza gidin ve bu şansınızı kutlayın, sonrasında kontrol sizde!

Seni evden çıkarıp kan pompalamanı sağlayacak fiziksel aktivitelere girişmek için mükemmel bir zaman. Elbette bu derhal bir tenis kulübüne yazılıp iki gün sonra yıldız bir sporcu olman gerektiği anlamına gelmez. Basit bir yürüyüş, seni tazeleyecek zihinsel ve fiziksel enerjiyi arttırmak için ihtiyaç duyduğun tek aktivite bile olabilir. Vücudunu hareket ettirdiğinde ve nefes alış ve verişini düzenlediğinde zihninin de arınma yaşadığını unutma.Günün, oldukça hoş bulacağın sıcak ve hafif bir havası var. Korumacı içgüdülerin, durağan ve güvenilir bir liman arayan kişilerin çok hoşuna gidecek. Hassas meseleler senin uzmanlık alanına giriyor ve sen farketsen de etmesen de, doğal gizleyici yeteneğe sahipsin ki bu senin o tarafınla karşılaşabilen biri için oldukça şifa niyetinde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikir farklılıkları, tarafları zedelemenin aksine; zengin ve çekici bir diyalog yaşanmasına sebep olabilir. Senle aynı görüşte olmayan birine karşı agresif tavırlar takınmana zaten hiç gerek yok. Herkesin kendi bakış açısına sahip olmasına sıcak bak ve onları anlamaya çalışırkenki süreçte öğrendiklerine odaklan.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir grup sizi bugün bir tür yaratıcı projeye katılmaya davet edebilir. Yaptığınız her şey heyecan verici olabilir. Tüm enerjinizi ve coşkunuzu ona kanalize etmek isteyeceksiniz. Bu, sosyal olarak uzak bir dünyada ortaklığa en yakın olma hali olabilir. Hissetmenin tadını çıkarın.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için önemli dostlukların önemini bugün yaşadıklarından sonra daha iyi anlıyorsun. Yalnız yaşayan bir Koç burcuysan evinde güzel değişiklikler yapmak adına alışveriş sitelerinde vakit harcayabilirsin. Olası bir teknolojik arıza gününü kötü etkileyebilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, sosyal medyada gördüğün bir paylaşım seni heyecanlandırıyor.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre bağlantılarınız sizi bugün oldukça mutlu edebilir. Yakın arkadaşlarınızın desteğini almak ve değer verildiğinizi görmek hayata karşı olan bakış açınızda pozitif bir gelişme sağlayabilir. Evde kalmaya devam edin.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde iletişim konusunda hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınızda, gücünüz test edilebilir. Olaylara karşı daha fazla tepki verebilirsiniz. İşleriniz için başkalarından destekte alsanız, ilerleyemeyebilirsiniz. Zamanınızın çoğunu sosyal konularla ilgilenerek geçirmek size de iyi gelebilir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bazı konularda sizi mutlu etmesi için çevrenizdeki kişileri ya da birilerini beklemeyin, kendinizi içinizdeki durumdan çıkarmaya çalışın.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hem Venüs retrosu başlıyor hem de Mars Balık burcuna geçiyor. İkizler burcundaki Venüs retrosunda ikircikli, çifte durumlara özellikle dikkat etmek gerekebilir. Ayrıca komşularınız ve kardeşlerinizle ilişkilerde ortaya çıkabilecek eski mevzular ve gelgitler kafa karıştırabilir. Mars'ın Balık burcuna ilerlemesiyle kontrolünüz dışı gelişmelere, bu gelişmeler karşısında atacağınız adımlara ekstra dikkat etmelisiniz. Dalgınlıklara, sakarlıklara, ihmallere karşı çok daha dikkatli olmalısınız.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs retrosu başlıyor; 25 Haziran'a kadar özellikle yakınlarınızla olan ilişkileriniz ve iletişimde kopukluklar yaşayabilirsiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk, sevgi ve mutluluk gezegeni Venüs bugün itibariyle geri hareketine başlıyor. 25 Haziran'a kadar yakın çevrenizdeki kadınlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.Geçmiş kararlarınızı sorgulayabilir, geçmişte kalmış kişilerden haberler alabilirsiniz. Mars'ın Balık burcuna girişi ile iç dünyanıza yöneliyorsunuz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli Koçlar, bugün eşinizle ev işleri veya finansal konular hakkında anlamsız bir tartışma yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak, kendinizi daha tatmin olmuş hissedeceksiniz. Burada kimseye bağımlı olmamayı öğrenmeniz büyük etken.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, idealist yönünüzü güçlü bir şekilde ortaya koyuyor, kendinizi her konuda üstün görüyorsunuz. Sahip olduğunuz değerlerin farkında oluşunuz sizi bencil yapabilir. Olayları irdelerken, karşı tarafında fikriniz almalısınız. Ay'ın bulunduğu konum, çevrenizdeki sahtelikleri görmenize yardım ediyor.

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 21" R
Ay
Terazi
10° 54' 22"
Merkür
Boğa
04° 47' 54"
Venüs
Boğa
24° 27' 52"
Mars
Koç
14° 19' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 28"
Satürn
Balık
18° 02' 28"
Uranüs
Boğa
23° 26' 60"
Neptün
Balık
29° 24' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 31"
Lilith
Başak
25° 27' 05"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:27

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>