Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tersliklere Hazırlıklı Olmalısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün sevgilinize ekstra ilgi göstermek isteyebilirsiniz. Endişelerinizde boğulup sevgilinizin verdiği mesajları kaçırabilirsiniz. Zor bir zaman geçiriyor olabilir bu yüzden sizin tesellinize ve anlayışınıza ihtiyaç duyabilir. Bu nedenle eve çiçek getirmek veya hoş bir akşam yemeği hazırlamak gibi güzel bir jest yapabilirsiniz. Böylece sevgiiliniz kendini daha iyi hissedecek!

Bugün, uzun vadeli bir sorunun veya mücadelenin çözüldüğü gün olabilir. Önemli olan, başkalarından yardım almak için ne kadar yardıma ihtiyaç duyduğunuzu, hayatınızı sorunsuz bir şekilde yürütmeniz gerektiğini fark etmektir. Çözümlerle gelmenizde size yardımcı olması için romantik bir partner veya bir arkadaş etkin olacak. Yardımlarını talep etmekten ve onların çabalarının onurlandırmasından çekinmeyin. İşbirliği içinde birlikte çalışıyorsanız, daha hızlı sonuçlar elde edecek, verme ve alma sanatı hakkında daha fazla şey öğreneceksiniz.

Bir uçak seyehati mi düşünüyorsunuz? Bu tarz düzenlemeler yapmak ve seyehatler için hiç de uygun bir zaman değil. Rezervasyonunuz gözden kaçabilir, uçuşunuzla ilgili çok fazla gecikmeler olabilir, valiziniz kaybolabilir. Eğer bugün yolculuk yapmanız gerekiyorsa, yanınıza bir sürü okuma materyali alın ve onay numaralarını aldığınızdan emin olun. En azından bu şekilde hazırlıklı olursunuz!

Duyguların ve eylemlerin oldukça uyumlu; ve bu da seni inançlarınla daha doğru orantılı eylemlerde bulunmaya sevk ediyor. Bu harika uyumluluk enerjileri seni meşgul kılacak ve beladan da koruyacak. Kendin olduğun sürece, hiçkimse yaptığın şeye laf edemeyecektir. Kimse kim olduğun hakkında ileri geri konuşamayacaktır. Sen olduğun kişisin ve yaptıkların için bahaneler yaratmaya ihtiyacın yok.Günün erken saatlerinde, hislerinle iletişim kurmaya çalış. Çünkü saatler ilerledikçe, kendini her türlü sosyalleşme açısından kısıtlanmış hissedebilirsin. Bu disiplinli, ayık tonu masanda hazır duran meselelere gerçekçi bir pencereden bakabilmek için kullan. Herhangi bir sorunu pratikliğin ve gerçekçiliğinle çözebileceğin bir durumdasın. Yoluna çıkan engelleri, yavaş ve iyi hesaplanmış bir yaklaşım kullanarak aşmaya çalış.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik sorumluluklar bir yolculuk planınızı bozabilir. Biri yardımınıza ihtiyaç duyabilir ve bu nedenle birkaç günlüğüne kendi faaliyetlerinizi durdurmanız gerekebilir. Bu sinir bozucu bir durum ancak sadece yaptığınız şeyleri başka bir zamana erteleyecek. Onları tamamen iptal etmeyecek. Yapmanız gerekeni yapın ve daha sonra planlarınıza devam edin. Bu şekilde daha iyi hissedeceksiniz!

13 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Görev ve planlama yeteneğinizin çok olumlu bir şekilde sonuç verdiğini göreceksiniz. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

13 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünün yoğun bir gün olacağını düşünebilir, evden dışarıya adımını atmak istemeyebilirsin. Üzerinde hem yoğunluk hem de yorgunluğu aynı anda hissedeceğin bir gündesin. Ailenle aranda belli konularda tartışabilir. Onlara düşünceleri konusunda farklı bakış açıları kazandırabilirsin. İşinden memnun olmayan bir Koç burcuysan,değişikliği için acele etmemen gerekiyor. Elindeki imkânları da kaybetmek istemiyorsun. Gün içerisindeki küçük çaplı aksilikler, belli belirsiz harcamalar yapmana sebep olabilir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızın yoluna giriyor olması sizlerive kariyer anlamında da mutlu edecektir. Sevgide gerçek anlamda tutkularınız artıyor. Maceracı ilişkiler içinde değilseniz güzel sonuçlar almaya hazırlıklı olun.

13 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle birlikte hızlı bir iletişim içine girebilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz olabilir. Tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Ticari görüşmeler yapabilirsiniz. Anlaşmalarda dikkatli olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha eğlenceli programlar yapmak isteyebilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Platonik ya da karşılıksız aşk içerisinde olan Koç'lar bugün beklemedikleri gelişmeler yaşayabilirler. Kalbinizin sesine güvenmenizde fayda var.

13 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önceleri zorlandığınız konularda bugün daha kolay ilerlediğinizi fark edeceksiniz. Bu ilerlemeyi çevrenizde sizin için engel teşkil eden insanlardan uzaklaşarak başaracaksınız.

13 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcuna seyahat etmeye devam eden Ay, Satürn ile kare açı yapıyor. Bireysel hedefleriniz ve çevrenizin beklentileri arasında dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz.Gireceğiniztoplantılarda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ayrılık, boşanma konuşmaları yapabilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evle ilgili konulara öncelik vereceksiniz. Birlikte yaşadığınız kişilerle bir tadilat, tamirat, dekorasyon yaptırma kararı verebilir ve bunu planlayabilirsiniz. Bu sırada, evi paylaştığınız kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili bazı konular da önem kazanabilir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerçek dostunuzun kim olduğunu anlamanız için belki de kötü bir olay yaşamanız gerekiyor. Herkese karşı verici tavrınız başınıza bela açabilir. Fedakarlığın sınırını iyi belirlemezseniz, herkes her şeyinize karışır; siz de böyle rahatsız olursunuz. Şimdi bir şeyleri dile getirmek için çok geç kalmış olabilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; karşıt burcuna geçen Ay, sorumlulukların ya da toplum önündeki konumun gereği kısa süreli de olsa manipülasyonla karşılaşabileceğini vurgularken, çok da istediğin gibi hareket edemeyeceği hissedebilirsin. Düşünmeden yapılan karşılıklı konuşmalarda kırılganlıklar oluşabilir. Akşam üzeri ilişkilerinde duygusallık ve macera isteğin artabilir.

13 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 08' 22" R
Ay
Boğa
04° 33' 40" R
Merkür
Koç
21° 07' 48"
Venüs
Boğa
09° 31' 43"
Mars
Koç
05° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 46"
Satürn
Balık
17° 09' 32"
Uranüs
Boğa
22° 44' 44"
Neptün
Balık
29° 06' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 34"
Lilith
Başak
24° 06' 20"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 07/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>