Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Oldukça Hareketli Bir Gündesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün biraz inişli çıkışlı bir gezintiye çıkabilirsiniz, bu yüzden sıkı tutunun! Aileniz ya da sevdiklerinizle zaman geçiriyorsanız, gerginliklerin artacağını unutmayın, sakin kalmaya çalışın.

Bugün finansal konular gündemde olacak. Bu her zaman en sevdiğiniz bir konu değil, ancak bugünle birlikte mali cepheye iyi haberler gelebilir. İşyerinde bir zam veya bir tür ikramiye hakkı kazanmanız mümkündür, ancak bu fazla gelirin sürpriz bir kaynaktan gelmesi daha olası. Belki de bilmediğiniz zengin bir amcanız vardır! Ya da bir hesap hatası yapmış olabilir ve kredi mevzuatınızı yatırmayı unutmuş olabilirsiniz. Bu sürpriz paranın nereden geldiğini onunla ne yapacağınızı düşüneceğiniz kadar düşünmeye ihtiyacınız yok. Tavsiyemiz: kenara atın!

Bugün çok uzak yerlerden ilginç insanlarla tanışmanızı sağlayacak bir parti veya grup aktivitesine katılabilirsiniz. Sohbetinizi entelektüel anlamda oldukça hararetli bulabilirsiniz ve onlardan çok fazla şey öğreneceksiniz gibi. Bazı durumlarda kitaplar da bu sohbete dahil olabilir. Bu insanlarla yine görüşmek isteyebilirsiniz bu yüzden isimlerini, telefon numaralarını ve e-mail adreslerini aldığınızdan emin olun. Bu sizin için yeni kapılar aralayabilir.

Biraz agresif hissediyorsun. Önemli bir konuda ilerlemek için daha da bastırıyorsun. Yoluna kimsenin çıkmasına izin vermeyeceksin. Bu günlerde, artık geminin limana yanaşma zamanının geldiğini düşünüyorsun. Fakat biraz daha sabır; gelecek. Birkaç hafta daha sabırlı olabilirsen, büyük bir dönüm noktasıyla karşılaşacaksın. Başarılı bir döngüye gireceksin.Ne zaman her şeyin ne kadar güzel ve yumuşak gittiğini düşünsen birisi yoluna adeta bir bomba bırakıveriyor. Bu olumsuzmuş gibi görünen durum senin cesaretini yıkmasın. Resmin bütününü görmeye çalışmak açısından, bu yaşananlardan güzel dersler çıkarabileceksin. Çatışmayı zihnini genişletmek için bir fırsat olarak gör; savaşman gereken bir güç olarak değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birileriyle bazı konuşmalar içine girebilirsiniz. Gezegenlerin enerjileri iletişimi destekliyor. Bazen her şeyi içinizde tutma eğiliminde oluyorsunuz, etrafınızdaki insanları da gerçek duygularınız hakkında tahminde bulunacak konumda bırakıyorsunuz. Bugün daha açık olmaya çalışın. Biraz endişelerinizi, umutlarınızı ve hayallerinizi paylaşmak hoşunuza gidecek. Birisiyle bir sırrınızı paylaşacak kadar yakınlaşabilirsiniz. Bugün, o kişiyle güçlü bir ilişki inşaa etmek için iyi bir gün olabilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Arkadaşlarınız veya akrabalarınızla yapılan bazı görüşmeler, geçmişte bastırdığınız eski travmatik anıları ortaya çıkarabilir. Bu, son zamanlarda karşılaştığınız birçok engele ışık tutabilir. Bu durum duyguları salıvermenize ve engellerden kurtulmanıza olanak tanıyabilir. Kişisel gücünüz ve özgüveniniz her zamankinden daha güçlü olmalıdır.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınındaki insanların ani değişimleri ve farklı tepkileri gününün farklı geçmesine sebep olabilir. Çok yakın olduğun insanların yenifırsatları yakalaması ve işyerinden ayrılması seni mutlu edebilir. Zaman zaman sessizleşebilirsin. Harcamalarının artması, faturalarını ve ödemelerini yapılandırabilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Koç burcuysan, birkaç yerden geri dönüş alabilirsin. Yakın bir arkadaşının yaşadığı problemi pratik bir şekilde çözebilir, ona yardımcı olabilirsin. Evli bir Koç burcuysan, eşinin yoğunluğu seni etkileyebilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bireylerinize olan yaklaşımlarınıza özellikle dikkat etmeniz gerekmektedir. Çünkü üstleneceğiniz sorumluluklar yeni belirsizlikler ortaya çıkartabilir. Biraz akışta kalmak size iyi gelecektir şartları fazla zorlamayın.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız da artış olabilir. Bilginin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlarda yanlış anlaşılmalar olabilir. Ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bugün işlerinizde rahatça ilerleme kaydedebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizi gerçekleştirecek istikrar ve cesarete sahip olsanız da kendinizi yorgun ve bir şeyler yapmak istemezken bulabilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Toprak enerjisinin egemen olduğu bir gündeyiz ve Ay Başak burcunda ilerlerken sağlık ve şifa konularında hassas ve duyarlı olabilirsiniz. Tıp, alternatif tıp ve beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz. Üretkenliğinizi ortaya çıkarabileceğiniz bir gün olabilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni yerler gezerek keşifler yaptığınız günler uzakta kalmış gibi hissediyor olabilirsiniz ama bu günler yakında tekrar başlayacak. Kendinize yeni bir rota hazırlamanıza çok az zaman kaldı.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından Ay, Başak burcuna giriş yapıyor.Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizin önem kazanacağı bugün çalışma hayatında çözüm odaklı olacaksınız. Ay ile Merkür karşıtlığı zihniniz ve duygularınız arasında dengeyi bulmanın pek de kolay olmayacağını gösteriyor. Detoks yapabilir, diyet ve spora başlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki kişilere ve birlikteyaptığınız insanlara uymak durumunda kalabileceğiniz, bu yüzden de önceden hazırlamış olduğunuz programın dışına çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Programınızı değiştirmenizin diğer nedenleri de çalışma ortamı, ailevi konular veya sağlıkla ilgili çeşitli gelişmeler olabilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer hayatınızda yeni ve beklenmedik haberler alabilirsiniz. Meslek değiştirmek ve marjinal konular ile ilgilenmek isteyen Koç burçları için de yine uygun zamanlar. Sosyal çevrenizi genişletiyorsunuz. Bunu kendi isteğiniz ile yapmıyor olabilirsiniz. Ancak çok fazla insan tanımak zorunda kalacaksınız.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok önem verdiğiniz bir konuda, çabalarınız sonuç verecek. Bununla ilgili sevinç yaşayacaksınız. Daha sabırlı davranmanız gereken bir sorunla karşı karşıyasınız. Alacağınız uyarılar, size yarar getirebilir. Kendinize zaman ayırmak, kendinize olan sorumluluklarınıza da eğilmek istiyorsunuz. Bir arkadaşınızla bazı zevkli uğraşlar içine girebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 49" R
Ay
Koç
02° 19' 59"
Merkür
Koç
19° 27' 20"
Venüs
Boğa
06° 49' 34"
Mars
Koç
03° 22' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 50"
Satürn
Balık
16° 58' 48"
Uranüs
Boğa
22° 37' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 21"
Lilith
Başak
23° 51' 44"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>