Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Başarıyı Hedefliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün kişisel bir ilişkinizi farklı bir şekilde ele almaya karar verebilirsiniz. Sevgilinizle bazı sorunlar yaşıyor olabilir ve önemli bir konuda aynı fikirde olmayabilirsiniz. İkiniz de karşıt görüşlerdeyken bu savaşta kilitli kalmayın. Güzel bir şekilde uzlaşabileceğinizi göreceksiniz. Paylaştığınız ortak şeylere ve görüşlere odaklanın.

Bugünlerde hayatınızı sıfırdan yeniden kuruyorsunuz. Kendinizi geliştirmek ve hayatınızı verimli bir yönde odaklamak için çok çalışıyorsunuz. Bugün biraz ilerleme kaydettiğiniz hissine kapılmış olabilirsiniz. Yaptığınız ilerlemeyle ilgili bazı teşvik edici bir haber ya da sizi destekleyen birinden hoş bir geri bildirim alabilirsiniz. Bu etkinliklere doğru yolda olduğunuzu gösteren işaretler olarak bakın.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz, bu birseyehati olabilir. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Göksel enerjiler sosyalliği vurgularken; sen de birçok davet alıyor olacaksın. Bu fırsatlardan faydalan; herkesin iyi bir modda olduğundan ve iyi vakit geçirdiğinden emin ol. Yeni insanlarla tanışmak için de iyi bir gün. Romantik partnerler, yeni dostlar vekontaktları olası!Bugün içinizdeki tutkuyu harekete geçirecek bir şeyler yapın. Ufak aksaklıklar hevesinizi kaçırmasın, aksine motivasyonunuzu artırsın. Disiplininizi ve sabrınızı, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için itici güç olarak kullanın. Olaylara gerçekçi yaklaşın. Hatalarınızın bedeli ödeme zamanı geldi. Her ne yaparsanız yapın, insanların bir şeyleri sizin yerinize halledeceğini umarak arka planda durmayın. Kendiniz için en iyisini bilen ve bunu gerçekleştirecek olan kişi yine sizsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir şeyin keyfini kaçırmasına izin verme. Doğru yolda olduğuna dair daima güven duy. Güçlü iraden ve değişken alışkanlıkların, bocalamalar ve tereddütlerle dolu olan böyle bir günde gücünü gösterecektir. Bunu, başkalarının elden kaçırdığı dizginleri ele alarak fırsata çevir. Kendini bugün sahnenin tam ortasında bulabilirsin; merak etme, neler söyleyeceğini bildiğin için sahnede olmanda hiçbir sıkıntı yok.

6 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

En son ne zaman kalem ve kağıt kullandınız? Bilgisayar çağında klavye, bu harika araçların yerini aldı. Yürümenin temiz havadan çok daha fazlasını sağladığı gibi, bir kalemle yazmanın ritmik hareketinin kinestetik değeri, çok daha yatıştırıcı ve hatta iyileştiricidir. Elinizi sayfada hareket ettirmek, kendinizi iyi hissedebilir. Bugün bunu deneyin!

6 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşantında rutine girmiş şeylerden oldukça sıkılmışsın. Hayatına yeni bir heyecan getirmek için bambaşka hobilere yönelebilirsin. Kendine yeni hedefler belirleyip ona göre plan yapmak seni oldukça motive edebilir. Yeni birkonusunda güzel gelişmeler alabilirsin. Bu bağlamda maddi anlamda da yüzün gülebilir. Kendi işini kurma konusunda tereddütleri olan bir Koç burcuysan, kararlı yapını bozmamak senin için en iyi hamle olabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, akademik anlamda hedefleri olan sevgiline bu hedefleri doğrultusunda fikir verip yardımcı olabilirsin.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev hayatınızla, kariyer hayatınız arasında bir yerlerde kendinizi sıkışmış hissediyor olabilirsiniz. Sadece dedikodulara karşı dikkatli olmalısınız. Pişman olacağınız sözler ya da duygusal kararlar içinde olmamalısınız.

6 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınız ile ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Evde olası kazalara karşı temkinli olmanızda fayda var. Sabah saatlerinde ilişkiler daha akıcı. Keyifli olaylar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlar oluşabilir, iç sesinizi dinleyerek doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir, ihmal etmemeye çalışın.

6 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde kendinizi doğru ifade etmek sağlıklı bir ilişkinin önünü açacaktır. Sizler en çok duygusal konularda tavırlarınızın önünü anlamayabiliyorsun.

6 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şefkatli, merhametli ve anaç yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün, yemek ve beslenme konularıyla ilgilenebilir, keyifli sofralar kurabilir ve bu sofralara misafir olabilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat tarzınızın diğer insanlarınkinden daha farklı olduğunu fark edebilirsiniz. Kendinizi garip hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Bu hayatı seçme sebeplerinizi hatırlamalısınız.

6 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda seyahat eden Ay, eviniz ve ailenizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, evinizi güzelleştirmeye yönelik adımlar atabilirsiniz.Aileniz ve kariyeriniz arasında dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konular aile hayatınızı etkileyebilir.

6 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sosyal yönünüz oldukça ağır basacağı için, yalnız kalmaktan, işlerinize gömülmekten veya vaktinizi evde geçirmekten kaçınacaksınız. Aklınız sürekli sosyal yaşamda olabilir ve kalabalığın arasına karışmaya, sosyal faaliyetlerde yer almaya can atabilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendine hedefler belirleyip ona göre plan yapmak seni motive edebilir. Yeni birkonusunda güzel gelişmeler yaşayabilirsin.

6 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; sabah saatlerinde ufak tefek sürprizler yaşansa bile bugünü daha sakin ve durağan geçirebilirsin. Şimdiye kadar gizli kalmış konular açığa çıkabilir, yakınlarınla ilgili duyumlar alabilirsin. Eve ve aileye dair kararlar alarak girişimlerde bulunabilir, kariyerine dair gelişmeler yaşayabilirsin.

6 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 18" R
Ay
Koç
04° 28' 12"
Merkür
Koç
19° 33' 29"
Venüs
Boğa
07° 00' 20"
Mars
Koç
03° 28' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 53"
Satürn
Balık
16° 59' 32"
Uranüs
Boğa
22° 37' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 50"
Lilith
Başak
23° 52' 42"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>