Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fazla Harcıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 40%

Etrafınızdaki insanlar neşeli bir havada olacak. Günün enerjisi keyifli bir atmosfer yaratıyor Bu güzel hissi kapılmaya çalışın ve bazı saçma konuşmalara yer açın. Hayatın daha eğlenceli yönlerini görmek isteyeceksiniz. Zekice şakalar ve fıkralar anlatarak espritüel mizahınızı ortaya koyun. Sizi dinleyenleri eğlendirmekten ve alkışlanmaktan zevk alacaksınız.

Bu tür bir gün Koç için özel olarak planlandı. Konsantrasyon, disiplin ve görev duygusu hepsi birleşip aklınızı çelecek. Özellikle kariyer planlarınızın gelişimi meselesi ise, akranlarınız arasında neredeyse hiç çaba sarf etmeden öne çıkacaksınız. Elbette, risklerin dikkatli bir hesaplamasını yaptıktan sonra, bazı ek inisiyatifler almaya bile cesaret edebilirsiniz!

İş ve maddi konularda kendinizi daha güvende hissettiğinize göre, ruhani ve metafiziksel yönlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgisel ve fiziksel becerileriniz çok yüksek düzeyde bu da bazı canlı rüyalar ve hayaller görmenize ve hatta bunlardan kaynaklanan sezgilere sebep oluyor. İlginizi çeken her hangi bir konudaki kitaplar ve konferanslar sizin için aydınlatıcı olabilir. Keşfedilmek için sizi bekliyorlar!

Baş gösteren sorunlar seninle ilgili değilmiş gibi görünse de, bunların ucunun sana dokunacağı su götürmez bir gerçek. Duyguların oldukça yoğun ve bu yoğunluğun sebebini göremeyebilirsin. Otur ve parçaları birleştir. Belki, birinden aldığın olumsuz yorumlar sebebiyle öfke seviyen artabilir. Ya da iyiliğini önemsediğin bir arkadaşının yaşadığı travmalar seni de etkileyebilir.Hiçbir şeyin keyfini kaçırmasına izin verme. Doğru yolda olduğuna dair daima güven duy. Güçlü iraden ve değişken alışkanlıkların, bocalamalar ve tereddütlerle dolu olan böyle bir günde gücünü gösterecektir. Bunu, başkalarının elden kaçırdığı dizginleri ele alarak fırsata çevir. Kendini bugün sahnenin tam ortasında bulabilirsin; merak etme, neler söyleyeceğini bildiğin için sahnede olmanda hiçbir sıkıntı yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birileri seni zihinsel bir mücadeleye çekmeye çalışabilir, o yüzden savaşmaya hazır ol. Durum üzerinden dev bir üretim yapma yetisine sahip olduğunu görebilirsin. Olayları hakettiklerinden fazla büyütme. Hatta uğruna savaşmayı haketmeyen bu konu için mücadeleyi bırakman en iyisi olur.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün genel sağlığınızı kontrol altına alın. Muhtemelen kendinizi enerjik ve iyi hissederek uyanacaksınız. İyi duygularınızı sürdürmenize yardımcı olacak şeyleri yaparken aktif olmak için bu fırsatı kullanın. Duygusal ve ruhsal dahil olmak üzere sağlığınızın tüm yönlerini düşünün. Daha iyi bir sağlık için güneşli ve temiz havada oturun. Yürüyüşe çıkın, bahçe işleri yapın, hem yaratıcı hem de fiziksel bir şey yapın.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hoşlanmadığın ve bırakmak istediğin bazı alışkanlıkları ardında bırakmak için oldukça uğraşıyorsun. Bugün gereksiz ve lüks harcamaları arttırabilirsin. Yarının yok gibi harcama yapmak ay sonuna doğru seni sıkıştırabilir. Maddi anlamda zorlanmak kaçınılmaz bir hal alıyor. Yakın bir arkadaşın sana tercihlerin ve yaşam tarzın hakkında yorum yapabilir, kendine çeki düzen vermeni isteyebilir. Hem sosyal yaşantında hem deyerinde önemli konuşmalar geçebilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, insanlarla diyaloğa girmekten kaçabilirsin.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre, kardeşleriniz ya da sosyal alanda ilişkilere dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sizinle ilgili ön yargıları olan insanlarla iletişim kurmak zorunda olabilirsiniz. Bu ön yargıları kırmak için ilk iletişim kuran siz olmalısınız.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça güçlü zihinsel süreçler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle etkinlik organize edebilirsiniz. İş hayatınızda yazılı iletişiminizin yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Yapmayı hayal ettiğiniz konularda kısıtlanma yaşadığınızı hissettiğiniz zamanlar olabilir. Riskli konularda karar verme konusunda cesaretli davranabilirsiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Telefonda dolandırıcılık, hırsızlık gibi konularda göze kestirilen kişilerden olabilirsiniz ayrıca dost olarak gördüğünüz kişiler size olan borçlarını ödemeyebilir.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızdan birinin moralinin bozuk olması konusunda oldukça endişeleniyor gibisiniz. Bu konuya fazla kafa yormamaya çalışın ve arkadaşınızın iyi hissedebileceği aktiviteler organize edin.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde zihniniz hızlı çalışacaktır. Bugün almanız gereken önemli kararlar varsa Ay'ın boşlukta olacağı 17:20'den önce almalısınız.Ay ile Venüs arasındaki sert etkileşim yakın çevrenizdeki kadınlarla olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Akşam saatlerini ailenize zaman ayırarak değerlendirebilirsiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönünüzün güçleneceği ve sizi her türlü sosyal faaliyete yönelteceği bir dönemdesiniz. Bugün, özellikle de belli bir amacı kovalayan grupların arasında yer alabilir ve çalışmalarında onlara destek vermeye çalışabilirsiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı konularda umutsuzluğa kapılmış olabilirsiniz. Bir şeylerin yolunda gitmediği veya gitmeyeceği hissiyatı sizi genel anlamda zorlayabilir. Bazı istekleriniz size çok uzakta geliyor. Bildiğinizi sandığınız gerçeklerin aslını öğrenebilirsiniz. Yeni bir şeyler öğrenmek ve bulunduğunuz alandan uzaklaşmak konusunda daha fazla istekli ve istikrarlı olacaksınız.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün ağzından çıkanlara dikkat etmeli, fanatik ve kırıcı sözler söylemekten kaçınmalısın. Aldığın haberlerden dolayı heveslenerek hemen harekete geçmek, girişimlerde bulunmak isteyebilirsin. Ancak aşırıya kaçmaktan ve fazla aceleci davranmaktan kaynaklanan gerginlikler ve engeller yaşanabilir.

5 Şubat 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>