Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Başlangıçlara Yelken Açmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün, hayatınız üzerinde çok geniş kapsamlı etkileri olabilecek ilginç bir toplantı söz konusu olabilir. Zaten bir ilişki içindeyseniz, ilişkiniz yeni bir seviyeye geçebilir, ancak önce bazı değişiklikler ve ayarlamaların yapılması gerekecek. Olacaklara karşı direnmeyin, bu romantik bir ilişki,ortaklığı veya arkadaşlık, ne olursa olsun önemli ölçüde bir şeyleri iyileştirecektir. Doğru karar verebilme yeteneğinize güvenin.

Planlarınız hakkında kendinizden emin hissetmeye başlıyor musunuz? En büyük yatırımınızı neyin hak ettiğinden ve işinizin en çok nerede başarılı olacağından emin misiniz? Bugün, son iki haftanın spekülasyonlarını titiz bir analize tabi tutmak için mükemmel bir fırsata sahip. Ama çok ihtiyatlı olmayın. Unutmayın: riske girmeden kazanılmaz. Risk alma korkusu, güven eksikliğinin bir işaretidir. Korkularınıza boyun eğmeyin.

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Kendini bir kararsızlık batağında bulabilirsin; beynin her şeye saldırabilir ve hiçbir konuda durduğu yeri belli edemeyebilir. Canını sıkacağına, bu enerjiyi eğlence kaynağı olarak gör. Her köfteye maydanoz olduğunda köfteler daha lezzetli olacaktır. Her bir köfteyi denemeyi unutma. Zamanla birini seçersin; ne istediğine karar verirsin. Şimdilik, deneyimlemek en iyi seçenek gibi görünüyor.Bugün birileriyle bazı konuşmalar içine girebilirsiniz. Gezegenlerin enerjileri iletişimi destekliyor. Bazen her şeyi içinizde tutma eğiliminde oluyorsunuz, etrafınızdaki insanları da gerçek duygularınız hakkında tahminde bulunacak konumda bırakıyorsunuz. Bugün daha açık olmaya çalışın. Biraz endişelerinizi, umutlarınızı ve hayallerinizi paylaşmak hoşunuza gidecek. Birisiyle bir sırrınızı paylaşacak kadar yakınlaşabilirsiniz. Bugün, o kişiyle güçlü bir ilişki inşaa etmek için iyi bir gün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatli olmazsanız dedikodu çarkına kapılabilirsiniz. Bunun etrafınızdakileri sizden soğutacağından haberiniz olsun. Sanki pembe dizi karakterlerinden bahsedermiş gibi sürekli başkalarıyla ilgili konuşmakta ısrar ederseniz, sohbetlerinizin olgunluk düzeyi bir hayli düşebilir. Yapmanız gereken, kendinize duyduğunuz güveni artırmak, böylece iç huzurunuzu bulabilir ve insanların hayatını tartışma konusu olarak kullanmaya ihtiyaç duymazsınız.

9 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşma etkili olacaktır. Onun da sizinle benzer görüşte olması, ilişkinizde bir rahatlamanın yaşanmasında çok etkili olacak. Yaptığınız işle ilgili hiç etki altında kalmamalısınız. Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız karar alıp sorumluluğunu da yalnız göğüslemeniz gerekecek. Parayla ilgili sıkıntılı dönem geride kaldı. Paranın önemini anladınız. Zihinsel yorgunluğunuz kendini bedensel olarak da belli etmeye başladı.

9 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar sabahına yeni başlangıç hayalleri ile uyanabilirsin. Seni anlamadıklarını düşündüğün ailen ile bugün detaylı konuşmalara girebilir, onlara kendini anlatmak isteyebilirsin. İşini değiştirmek isteyen bir Koç burcuysan, bugün bilgisayar başından yeniarayışları yapabilirsin. Maddi anlamda yeni arayışlar ve beklentilerin olabilir, bu bağlamda yeni fırsatlar yaratabilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Koç burcuysan ortaklarınla detaylı konuşmalar yapabilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, bugün tanışacağın birisi seni çok etkileyebilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı sorunların üstesinden gelmek için önceden planlama yapıyor olmanız sizi başarıya ulaştıracaktır. Öngörü yeteneğiniz ve güçlü hisleriniz kariyerde doğru yolu bulmanızı sağlayacak. Yeni bir aşk hikayesine başlayabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda dolunay gerçekleşiyor. Sevdiklerinizle ilgili bir konu üzerinde daha fazla hassasiyet gösterebilirsiniz. Çocuklarla ilgili bir durum da gündeme gelebilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız olan Koç'lar tanıştığınız kişi ile ilişkinizi yavaş bir şekilde sürdürmeniz ve birbirinizi tanımanız gerektiğini hatırlayın. Önceliklerinizin farkına varın.

9 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşınıza borç verirken yapmak istediğini şey kesinlikle onun sorumsuz yaşam tarzını finanse etmek değildi ancak görünüşe göre olan bu! Önemli olan sizin iyi niyetle o parayı vermeniz ne yaptığı ancak onu ilgilendirir. Bu yüzden içiniz rahat olsun.

9 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Aslan burcunda bir Dolunay meydana geliyor. Flörtlerinizdeki belirsiz durumları sonlandırmak için bu Dolunay?ı değerlendirebilirsiniz.Çocuklarınızın hayatındaki gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yaratıcı projelerinizi hayata geçirmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi içinizdeki duyguların yoğunlaşarak tüm dikkatinizi üzerlerine çekmeleri sonucunda dış dünyadan çekilebilir ve içinize kapanabilirsiniz. Çevrenizle girdiğiniz kısa iletişimler de, iç gerilimin neden olduğu sert tepkilerle sınırlanabilir. Mantığınızdan yardım almalısınız.

9 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda kendinizi yönetmeye çalışmayın. Duygular vardır veya yoktur. Onları yönetemezsiniz. Hala içiniz cız ediyorsa sebebi unutamamaktır. Sebebi sevmektir. Bir ışık yakın kendinize, bir şans verin. Kendinizi anlatmaya çalışın. Gerekirse özür dileyin. Yere düşsün burnunuz, eğilin kaldırın. Bir şey olmaz. Olursa da güzel şeyler olur.

9 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün gerçekleşen dolunayın enerjisi bütün güne yansıyabilir. Aşk hayatın canlanabilir; bir süredir ilişkinde yaşadığın sorunları gözden geçirerek çözümler üretebilirsin.  Çocuklar ve yaratıcı çalışmalarınla ilgili kararlar alabilir hatta fazla iyimserlik sergileyerek riskler alabilirsin. Keyifli bir gün geçirerek kendini şımartabilirsin.

9 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 51' 56" R
Ay
Koç
00° 05' 49"
Merkür
Koç
19° 20' 60"
Venüs
Boğa
06° 38' 16"
Mars
Koç
03° 14' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 41"
Satürn
Balık
16° 58' 02"
Uranüs
Boğa
22° 36' 36"
Neptün
Balık
29° 02' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 51"
Lilith
Başak
23° 50' 43"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>