Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gizemli Tavırların Ön Planda Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve romantizm ile ilgili durumların şu anda çok daha ağır ve daha yoğun hale gelmesi muhtemel. Sevdiğiniz kişiye daha derin bir bağlılık göstermeye hazır mısınız? Şu sıralar böylesine bir bağlılık göstermek oldukça zor, çünkü kaybedeceğiniz özgürlük kafanızı karıştırıyor olabilir. Şimdi, gerçekle yüzleşip kendinizi sizin için en önemli insanlara adama zamanı.

Şu an mükemmel olmak için üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Kendiniz için yüksek standartlar belirleme eğilimindesiniz ve her zaman yaptığınız her işte başarılı olmak istiyorsunuz. Ama bazen işler istediğiniz kadar sorunsuz sonuçlanmaz! Sabırlı olmaya çalışın. Yanlış giden şeyler için sorumluluk almayın. Olayları veya insanları her zaman kontrol edemeyeceğinizi fark edin. Bazen, esnek olmanız ve ayrı bir tutuma sahip olmanız gerekir.

Para mevzularında iyi haberler bugün hanenizde büyük bir heyecan yaratabilir. Hedeflerinizden biri, yaşam koşullarınızı iyileştirme konusunda yatırım yapmak olabilir. Yeni bir eve taşınmak veya satın almayı düşünebilirsiniz. Bu talih kuşunu nasıl kullanacağınızla ilgili bir sürü fikir nugün kafanızı kurcalayabilir ama sakin olun. Bir yandan da, bu parayı kötü günler için bir kenara atmak isteyebilirsiniz.

Tam uçuş modundayken, bir anda birisi modunu düşürebilir. Yaratıcı bir haldesin, hem kişisel hem de profesyonel alanda işine yararlar fikirler üretebiliyorsun. Ama eleştirel bir kişi tutkunu ve vizyonunu etkiliyor. Kıskançlığın seni etkilemesine izin verme! Hayal gücün de kuvvetli, öyleyse onu izle!Çizim yaptınız mı? Geçtiğimiz aydan ya da daha da öncesinden beri, yaratıcı yönünüz üzerine düşünüyorsunuz. Çizim, fotoğraf ve yazıya yönelik yeteneklerinize sırt çevirmeye meyillisiniz ama ne yaparsanız yapın bunlar sizinle gelen yetiler. İnsanlar sizden daha fazla şey bekliyor. Bir fırça ya da kalemi elinize alıp kendi yolunuzu çizin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizdeki tutkuyu harekete geçirecek bir şeyler yapın. Ufak aksaklıklar hevesinizi kaçırmasın, aksine motivasyonunuzu artırsın. Disiplininizi ve sabrınızı, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için itici güç olarak kullanın. Olaylara gerçekçi yaklaşın. Hatalarınızın bedeli ödeme zamanı geldi. Her ne yaparsanız yapın, insanların bir şeyleri sizin yerinize halledeceğini umarak arka planda durmayın. Kendiniz için en iyisini bilen ve bunu gerçekleştirecek olan kişi yine sizsiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir şey sizi rahatsız ediyorsa annenizle veya kendinizi rahat hissettiğiniz yaşlı biriyle konuşmayı düşünün. Hayatta nerede olursak olalım, daha fazla tecrübeye sahip birinden destek almak her zaman rahatlatıcıdır. Bu destekleyici ilişki için minnettarlığınızı ifade etmeyi unutmayın.

7 Şubat 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zamankinden daha gizemli olabilir, fikirlerini kimseyle paylaşmak istemeyebilirsin. Gireceğin ortamlarda terimsel konuşmalarla yetkin olduğun konularda kendini göstermek isteyebilirsin. Eğitim alanında akademik kariyer yapma planı olan bir Koç burcuysan, yaptığın araştırmalar çalışmalarını ileri seviyeye taşıyabilir. Ailenle arana belli belirsiz bir mesafe girebilir. İşyerinden memnun olmayan bir Koç burcuysan, kendine başka birbakabilirsin. Aşkı bulmak istiyorsan, üzerindeki egonun birazını kenarda bırakman gerekebilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve duygusal yaşamda yaralarınızı şifalandırabilme şansına ulaşabilirsiniz. Karşılıklı anlayış bugün ilişkilerinize farklı bir yön verebilir. Ailenize ya da yuvanıza olan sevginizi ve ilginizi bugün daha fazla gösterin.

7 Şubat 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Güven aradığınız konulara doğru çekilebilirsiniz. Geçmişe yönelik konular gün yüzüne çıkabilir. Gün içinde işlerinizi tamamlamakta zorlanabilirsiniz. Duygusal açıdan zor durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakinliğinizi korumanızda fayda var. Evdeki işlerinizi tamamlayabileceğiniz zamanlar olabilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim alanında akademik kariyer yapma planı olan bir Koç burcuysan, çalışmalarını ileri seviyeye taşıyabilirsin.

7 Şubat 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Şubat 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Grup içinde sivrilmekten korkmayın. Bugün kafanıza ne koyarsanız onu elde edebileceğiniz bir gün. Kartlarınızı buna göre oynayın.

7 Şubat 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs'ün burcunuza girişi ile sizin için kısmetli bir dönem başlıyor. Tüm gözlerin üzerinizde olacağı bu dönemde aşk ve romantizm konuları ön planda olacaktır.Ay'ın Yengeç burcunda seyahatine devam edeceği bugün gündeminizde aile üyelerinizle ve gayrimenkulle ilgili konular olacaktır. İş hayatının yarattığı stres aile hayatınızı olumsuz etkileyebilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kazalara dikkat! Özellikle acele ile yaptığınız işlerden yaralanabilirsiniz. Hızlı araba kullanmayın. Bu dönem kesici delici ne kadar araç varsa uzak durun. Kariyerinizde iletişimin gücünü kullanın. Genel hayra dokunacak projelerde yer almaya çalışın. Bu tip organizasyonlarda yer almak sizi daha hızlı parlatacaktır.

7 Şubat 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle aile ilişkilerinde son bir adım atmak, şefkatli, sevecen yönlerinizi son bir kez daha göstermek istiyorsanız bugün tam zamanı olabilir, zira sonrasında ilişkilerden beklentileriniz artacak gibi görünüyor.

7 Şubat 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün Venüs burcunda hareket etmeye başlıyor. Önümüzdeki günlerde dış görünümüne daha fazla özen gösterebilir, ilişkilerde kontrolü ele alabilirsin. Ailevi değerlerini sorgulayabilir, tepkilerden dolayı gerginlik içinde olabilirsin. İş ve sosyal sorumlulukların getirdiği baskı hissettiklerini ifade etmene engel olabilir.

7 Şubat 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 10' 30" R
Ay
Koç
04° 46' 32"
Merkür
Koç
19° 34' 22"
Venüs
Boğa
07° 01' 53"
Mars
Koç
03° 29' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 11"
Satürn
Balık
16° 59' 38"
Uranüs
Boğa
22° 37' 42"
Neptün
Balık
29° 03' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 54"
Lilith
Başak
23° 52' 51"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>