Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyi apaçık yaşamak bazı sıkıntılar çekmenize neden olabiliyor. Çevrenizde sizinle aynı değerleri paylaşmayan kişiler de var. Çok yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarına kulak vermelisiniz. Çok göz önünde yaşasanız da arzularınız ve beklentileriniz sadece size özel kalmalı. Bunun sırrı da benzer ilgileri olan insanlarla dostluk kurmak ve özel yaşamınızı sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak.

14 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 06:59-16:53 Ay-boşluk  etkisi altında günümüz başlıyor.  Güven duygumuzu kaybetmeden sabah saatlerinde  rutin işlerimizi bitirelim. Boşluk etkisi Yengeç burcunda oluştuğu için, evimiz, ailemizle yakından alakalı konular üzerinde daha hassas davranabiliriz. Dışarıdan bakıldığında sert ve taviz vermez görüntümüze karşılık, iç dünyamızda bir hayli alıngan olabiliriz. Bazen kızarız, içerleriz, sıkılırız ancak biliriz ki, köklerimizden kopmamız zordur. Güven içinde yaşamak bizim için son derece önemlidir. Saat 16:53 Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde, ifade gücünüzün doruklarındasınız. Probleminiz olsa bile bunları bir şekilde çözebileceğinizi düşünürsünüz. Kendinizi güçlü göstermek, insanları etkilemek ve ilgi görmekten keyif alırsınız.Saat 18:27 Merkür-Jüpiter görünümü, parasal konularda hesabımızı iyi yapmamız, sağlam ve uzun ömürlü olanı tercih etmemiz yönünde önemlidir. Bu görünüm, sıkı çalışmanın, sistemli ve planlı olmanın size maddi-manevi anlamda olumlu yönde geri döneceğini işaret ediyor.Günün ışığı, gönlünüzü aydınlatsın. Her işiniz kolayca gerçekleşsin. Gönülden sevgilerimle,

14 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşınızdaki kişilerle fikir jimnastikleri yapacaksınız. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanarak, değişik düşünceler yaşayacaksınız. Kararsızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. İş hayatınızdaki zorlayıcı etkiler, aile ilişkilerinizi askıya almanıza neden olacak. Çevre koşulları iyi olmasına rağmen, özendiğiniz dış dünya koşulları sizi değişikliklere zorlayacak..

14 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, anlaşmalar, önemli pozisyondaki kişilerle görüşmeler, müşterilerle randevular, atılacak imzalar, pazarlıklar, yatırımlar, maddi konuların yönetimi veya resmi evraklar ya da hukuki konular açısından elverişli görünüyor. Kısa seyahatler de gündemde olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Biraz huzursuz ve endişeli ruh halimiz olabilir veya bazılarımız biraz gergin veya uykusuz bir gece geçirmiş olabilirler, ama kontrol dışına çıkan veya çıkabilecek durumlara rağmen Merkür Jüpiter görünümü ve yaklaşmakta olan Plüton açısı, yüksek ikna gücü, önemli anlaşmalar, şanslı görüşmeler, önemli pozisyondaki kişilerle randevular, bitirilen raporlar, hazırlanan dosyalar, evraklar, tamamlanan tezler, başlanılacak eğitimler, ufuk açan eğitimler, önemli sunumlar, yazışmalar, atılacak imzalar ve yapılacak anlaşmalar açısından şanslı günlerde olduğumuza işaret ediyor. Maddi başlıklı konularda önemli kararlarımız, adımlarımız veya yatırımlar da gündeme gelebilir. Yazılı ve sözlü olarak kendimizi en iyi şekilde gösterebileceğimiz zamanlardayız.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk saatlerinde ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgilendiğiniz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi uğraştırabilir. Ani değişimlere ayak uydurmak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra koşullar daha akıcı olabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz.

14 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınızla ilgili sorunlar yaşıyor gibisiniz. Şikayetiniz ise mali sıkıntılarınız. Artık şansınızın döneceğine inanmalısınız. Ani sürprizler olabilir.

14 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

14 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, parasal konularda güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Kariyerinize etki eden insanlar da sizi ve yaptıklarınızı destekleyecekler. Ailevi konuların üzerine düşmeyi ihmal etmeyin.

14 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun bir süre Ay‘ın boşluk etkisi nedeniyle yapmak istediğiniz faaliyetler askıda kalmış hissi verebilir. Akşama doğru sıcak bir ruh haline kavuşabilirsiniz. Ay‘ın boşluk etkisinin tersine, bilhassa maddi konularda planlamış olduğunuz işlerin üzerine gitmek ve öğrenme odaklı bir takım konularınızı planlamakla ilgili olumlu enerjilere sahip olacaksınız. Genel olarak ise; Ay bugün 06:59‘da boşluğa girecek ve 16:53‘te Ay Aslan burcuna geçiş yapacak. Gökyüzünde Merkür ve Jüpiter arasında olumlu bir açı yer alacağı için bugün oldukça verimli, işleri yoluna koyduğunuz ve planlarınızı yürürlüğe geçirdiğiniz bir gün olacaktır. İş ve ticaret bakımından şanslı, fırsatlara açık ve her açıdan kazançlı bir süreç olacak. Bu durumu insanlarla kurduğunuz iletişimde güven duygusunu ön plana çıkararak güçlendirebilirsiniz. Fırsat kapılarını açabilecek perspektife ve zihinsel enerjiye sahip olacaksınız. Bilgi dağarcığınızı geliştirebilir ve öğrenme aşkınızı kullanarak eğitimlerden başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Kalender duygular içerisinde olabilirsiniz. Hayata olumlu bir bakış açısı ile bakabilirsiniz.

14 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

14 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 38' 27" R
Ay
Başak
07° 23' 33"
Merkür
Koç
17° 37' 19"
Venüs
Koç
17° 20' 46"
Mars
Balık
21° 09' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 54"
Satürn
Balık
15° 32' 13"
Uranüs
Boğa
21° 43' 35"
Neptün
Balık
28° 33' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 17"
Lilith
Başak
22° 06' 33"
True Node
Koç
15° 36' 23"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>