Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Detaylar Gözünden Kaçmıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve romantizmle ilgili meseleler söz konusu olduğunda, biraz rahatlasanız iyi olacak. Hayatınızın bu alanıyle ilgili konuları çok ciddiye alıyor olabilirsiniz ve sonuç olarak başkalarına yaklaşmanız da zorlaşıyor. Muhtemelen insanların gözünü korkutuyorsunuz. Daha eğlenceli ve samimi bir yaklaşım benimseyin.

Şu anda gerici bir takım yazılar kaleme almanız çok daha kolay olacaktır. Modernliğe doğru giden nesil sizi rahatsız ediyor ve dünyadaki son gelişmelerin bizi tamamen ileriye taşıdığına ikna olmuyorsunuz. Deney tüpünde yetişen bebeklerden hoşlanmıyor ya da bir ofiste başkalarıyla çalışmak yerine tek başına çalışmayı tercih ediyorsunuz. Başka bir deyişle, sizi doğal dünyadan ayıran her şeyden nefret ediyorsunuz. Her ne kadar bazıları sizinle doğayı oluşturan şeyleri tartışma da.

Profesyonel hayatınızda durumları değerlendirmenin zamanı geldi. Bu sizin için hep olan bir mevzu fakat bugün konular daha net ve kesin olacak. Şüphesiz ki, profesyonel hayatınızı ilgilendiren gerçek ilerlemeler kaydettiğiniz hissindesiniz. Ya da, hiç olmazsa, problemleri ve potansiyel çözümlerini ifade etmede kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Güzel bir his, değil mi?

Toprak Ana'nın iyileştirici gücünden faydalanmak isteyeceğin bir gün. Son zamanlarda yaşadığın stresten kurtulmanı ve şarj olmanı sağlayacak yeni bir sisteme ihtiyacın var. Bedenine özen göster. Yürüyüş yap. Doğaya karış. Besin değeri yüksek gıdalar tüket, bol su iç. Neşeni arttıran ve sana ilham veren insanlarla takıl; enerjini emenlerle değil.Bugün bazı yeni teknolojileri kullanmanın tadını çıkarabilirsiniz. Bir bilgisayar güncellemesi uygulamak isteyebilir ya da birkaç yeni bilgisayar yazılımı kullanmanın faydasını görebilirsiniz. Ayrıca internetten sonradan eklenen bazı araçları da indirebilirsiniz. En son teknolojik yeniliklerin konuşulduğu bir tartışma forumuna erişebilirsiniz. İlerici düşünün ve bu heyecan verici araçları günlük yaşamınıza dahil etmenin bir yolunu bulun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içsel ve ruhani alemlerle normalde olduğunuzdan daha fazla bağlantılı olabilirsiniz ve gün boyu meditasyon halinde gidip gelebilirsiniz. Yapabiliyorsanız, dışarı çıkmamanız en iyisi olacak. Mümkünse bu akşam, yalnız kalabileceğiniz bir zaman dilimi planlayın ki derin bir meditasyon yapabilesiniz. Yakınınızda bir not defteri bulundurun, aklınıza gelen her şeyi not alabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk ve sevgiyle ilgili konular gün içinde en çok meşgul olabileceğiniz alan olabilir. Sevdikleriniz ve varsa çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren gündelikve detaylara daha fazla odaklanabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün nedense güne, her şeyi ince ince düşünmekle başlıyorsun. Yolda giderken gördüğün tabeladan tut, trafik ışıklarını beklemeden geçen insanlara kadar... İçinden bir ses bugün bildiğin işlere burnunu haylice sokacağını işaret ediyor. Öğlen yemeğini güzel bir kahve eşliğinde ofise yeni gelen çalışma arkadaşının dedikodusunu yaparak geçirebilirsin. Bugün her zamankinden daha detaycı olduğunu hissedebilirsin. Normal davranışların bile bir sebebi olduğu düşüncesi gün boyu aklından çıkmayabilir.

14 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi acele etmeden yeniden düzenleme yoluna gitmelisiniz. Karşınıza çıkan fırsatlar size uzun vadede olumlu gelişmeleri getirebilir. Sorumluluklarınızı dengede tutmak ve planlarınızı doğrucu uygulamanız gereken önemli bir gündesiniz.Content Video - 13 Ocak - 19 Ocak hafta burç yorumları

14 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarındaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizi planlayıp, detaylandırmak isteyebilirsiniz. İş yerinde çalıştığınız kişilerle birlikte organize olmanız gereken zamanlar var. Sizi yoran yıpratan konulara karşı daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda düzeni oturtmak için gösterdiğiniz çaba partnerinizin gözünden kaçmayacak, aşk ilişkilerinizde iyileşmeye giden bir evredesiniz

14 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak hem özel hayatınız hem deyaşamınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir, teklifleri değerlendirebilir ve isteklerinizi daha rahat aktarabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ilişkinin eğlenceli olması için iki tarafın da elbette ki belli bir oranda çabalaması gerekir. Ancak bunu bir görevmiş gibi zorunluluktan yapmamak gerekir. Eğlenmek yerine daha çok strese girdiğinizi fark ediyorsanız bir şeyleri zorlamamanız gerektiğini anlamalısınız.

14 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Venüs Balık burcuna geçiyor. Önümüzdeki günlerde kendinizle ve psikolojinizle ilgilenmek size mutluluk verecektir.Güneş'in kariyer evinizde Satürn ve Plüton ile kavuşması bugünhayatınızın yorucu olabileceğini gösteriyor. Hayatınızdaki otorite figürleriyle sorun yaşayabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, biraz rahatlayabileceğiniz sosyal ortamlara girebilirsiniz. Rutin işler yüzünden günü sizin için çekilmez bir hale getirmeye çalışabilirler. Bu yüzden biraz sıkılsanız da üzerinde durulması gereken noktaları kaçırmamaya çalışın.

14 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İradeniz giderek güçleniyor. Hayatınızda başka insanların etkisinden çok kendi kararlarınızı uygulamaya başladınız. Hayatınızı yeniden şekillendirmek üzeresiniz. Bu süreçte kendi isteklerini kulak arkası eden Koç burçları gelecekte oldukça üzülebilirler. Hedeflerinizi doğru belirlemeye çalışmalısınız.

14 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün plan ve projelerine ekstra hız katmak isteyebilir ve yabancılarla yurtdışı bağlantılı birortaklığına girebilirsin. Uzun seyahat organizasyonları gündeminde olurken eğitimle alakalı yeni fırsatlarla karşılaşabilirsin. Görüşlerini savunurken dikkatli olmanda fayda var zira anlık yükselişler seni ve çevrendeki insanları zor duruma sokabilir.

14 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 31' 36" R
Ay
Aslan
29° 58' 44"
Merkür
Boğa
00° 13' 46"
Venüs
Boğa
20° 12' 48"
Mars
Koç
11° 41' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 33"
Satürn
Balık
17° 48' 34"
Uranüs
Boğa
23° 14' 58"
Neptün
Balık
29° 20' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 05"
Lilith
Başak
25° 04' 06"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>