Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duygusal hissediyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün biraz sakinleşmek, bir kitap alıp yatağınıza gömülme vakti. Bir şeyleri ne kadar zorlarsanız, karşılaşacağınız direnişin de o kadar fazla olduğunu görebilirsiniz. Sevgi ve romantizm ile ilgili her şey inatçı bir hal alabilir ve birlikte olduğunuz kişi şu anki pozisyonundan memnun olabilir. Özgürlük ve bağlılık bugünün gündem konuları.

İnsanlarla bugün uğraşmak zor olabilir, çünkü onların da senin kadar inatla hareket ettiklerini keşfedebilirsiniz. Başkalarının şüphelerinden faydalanmayı deneyin, yoksa hayatınızın hemen her köşesinde tam bir çıkmaz olacak. İşleri yapmak için başkalarına taviz vermeniz gerektiğini fark etseniz dahi, bunu bir kayıp veya karakter hatası olarak görmeyin.

Bugün ruhani ve metafiziksel kavramlar size belirsiz ve anlaşılması güç gelebilir. Arkadaşlarınızın doğası gereği kabul ettiği fikirler size tuhaf gelebilir. Fakat bir tartışmaya dahil olmayın. Onun yerine, biraz ek bilgi ve sonunda biraz açıklık kazanabilmek için kitaplara, websitelerine ve dergilere başvurun. Konuyla ilgili gelecekteki konferanslara göz atın. Hepsi en sonunda önünüze serilecek: Siz sadece sabırlı olun!

Şu an bulutların üzerinde gezinir olabilirsin, aynı zamanda bir şeyler ayağını tekrar yere basmak üzere seni çekiyor. Bu karşıt enerjiler huzurunu bozabilir ama bu durumun geçici olduğunu kendine hatırlatarak rahatlayabilirsin. Çatışan meselelerle elinden geldiğince savaş; dengeyi bulmaya odaklan.Özgür olmayı istediğiniz kadar, başkalarının yardımına ihtiyaç duyduğunuz zamanlar da var. Bugün, o günlerden biri. Çevrenizdekilerin size yardım etmeye ne kadar gönüllü olduğunu görmek sizi şaşırtabilir. Tek yapmanız gereken, yardım istemek. Aslında, yanınızda olduğunu hiç tahmin edemeyeceğiniz kişilerin yardıma geldiğini göreceksiniz. Sandığınızdan daha fazla destekçiniz var, sadece nerede olduklarını görmek için gözlerinizi açmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. İşler sizi huzursuz edecek kadar hızlı ilerliyor ve tempoyu artırmanızı gerektiren daimi bir aciliyet hissi var. Paniğe kapılmayın ve her şeyi aynı anda halletmeye çalışırken takılıp düşmeyin. Bunun yerine bütün olasılıklara açık olun. Havada sizi kendinizi aşmaya teşvik eden yüksek bir enerji var.

14 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün ilk saatlerinde 04:30'da boşluğa giren Ay, tüm gün bu şekilde devam ediyor. Belirsizlikler yaşadığınız, sonuç alamadığınız konular olabilir. Özellikle bu duruma eğitim hayatınızda daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Akşama doğru netleşen Güneş ve Plüton arasındaki karşıtlık aile içerisinde otorite sorunları yaşayabileceğinizi gösteriyor. Tanık olduğunuz egolu davranışlar en sonunda sabrınızı taşırabilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal hissediyorsun! Ay, tüm gün boşlukta salınıyor. Duygusal gelgitlerin artabilir. Umutsuz olmak sana hiç yakışmıyor. Bugünlerde kendini köşeye sıkışma psikolojisinden artık kurtar. Ay'ın konumu seni bekleyen sürprizler olduğunu işaret ediyor. Özellikle sosyal ilişkilerinde sana belli bir yardımı dokunacak insanlar bugün sana geri dönüş yapabilir. İki gün önce yaptığın bazı konuşmaları açıklamak durumunda kalabilirsin. Bekâr bir Koç burcuysan aile fertleri seni evlilik konusunda biraz sıkıştırabilirler. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilin ve ortak arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Evli bir kardeşin varsa, evliliğiyle ilgili duyacağın problemler canını sıkabilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki ilişkileriniz hem de kariyeriniz tarafından ışıl ışıl parladığınız bir gündesiniz. Akşama doğru alacağınız bir haber sizleri bu yönde heveslendirebilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünü iyi değerlendirmeye bakın. Kendinizi geliştirebilecek imkanlar ve iyimser bir enerji söz konusu. Hareketlisiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzmanlık alanı geliştirmeye kadar her konuda başarılı olacağınız bir süreçtesiniz. Eğitimsel konularda kendinizi geliştirerek huzurlu hissedebilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özgürleşmek, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Keşif ve macera duygunuz yüksek. Seyahatler, uzak yolculuklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular dikkat çekebilir. Uzaklardan haberler gündeme gelebilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal ya da fiziksel olarak rahatsız olmak, mutlaka kötü bir şey değildir. Bugün, çevrenizde daha fazla alan veya daha şefkatli enerji dilemek yerine, her şeyi olduğu gibi kabul etmeye çalışın.

14 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son gününe ilişkiler arasındaki güç çekişmeleri damgasını vuruyor. Aceleci, dobra, sabırsız kişiliğiniz karşınızdakilerin gövde gösterisine takılabilir. Öfkeli bir yapıya bürünebilirsiniz. Gökyüzünün sunduğu zihinsel akıcılığı pozitif yönde kullanın. Yeniler heyecan verir. Gücünü ortaya koyan kişilerden destek alın.

14 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önce bir şeyleri çok istiyor sonra kısa sürede vazgeçiyorsunuz. Duygusal hevesleriniz genellikle kısa sürüyor. Bu ara en çok istediğiniz şey bir yuva kurmak. İlla aile olmak değil belki. Ancak sevdiğiniz kişi ile aynı evde yaşamak, mümkünse sürekli beraber olmak. Ona bu konuda açılmalısınız.

14 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koç; hem zihinsel hem de duygusal olarak abartmaya meyilli bir gün olabileceği için planlı hareket edemeyebilir aklına eseni yapmak isteyebilirsin. Risk ve yüksek enerji gerektiren durumlar hoşuna giderken ailevi bir takım konularda kendini hak etmediğin bir baskı altında hissedebilir ve hayal kırıklığı yaşayabilirsin.

14 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 07"
Ay
Kova
24° 57' 27"
Merkür
Koç
17° 51' 50"
Venüs
Boğa
03° 38' 07"
Mars
Koç
01° 22' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 25"
Satürn
Balık
16° 45' 42"
Uranüs
Boğa
22° 28' 11"
Neptün
Balık
28° 58' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 44"
Lilith
Başak
23° 34' 30"
True Node
Koç
15° 20' 60"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>