Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorgulayıcı davranıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2019, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 40%

Bu sizin için romantik bir zaman olabilir. Belki de yakın zamanda biriyle ilişki içindesiniz. Gününü bu özel kişiyi tanımak ve büyük yakınlık anları paylaşmak için harcayabilirsiniz. Kendini savunmasız bırak. Gerçek seni ifade et. Hiçbir şeyi geri tutamazsanız, bu ruh eşine daha yakın olabilirsiniz. Şu an bekarsanız, gününüzü daha derinden bir arkadaş tanımak için harcayabilirsiniz.

Bugün için iki seçeneğiniz var. Ya mevcut sistemde çalışacaksınız ya da sizin için ideal bir araç olarak hizmet edecek tamamen yeni bir tane yaratacaksınız. Bugünün bakış açılarının sizi ikinci yolda ilerlemeniz zorlayacağı açıktır. Ancak, bunun sizin için zor bir seçim olması muhtemeldir. Önceliklerinizi ve hedeflerinizi görünürde tutarsanız, seçim netleşir.

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

Düşünce biçimine disiplin hakim ve bu da hedeflerine doğru yaklaşmanı destekliyor. Her bir sorunu anında çözmeyi bekleme; fakat yakında meseleleri çabasız ve temizce çözmeye elverişli olacaksın. Bir kez bir olayın ayrıntılarına inip gerekli planı ve hazırlığı yaptın mı, sonrasında parçaları birleştirip ürünü yaratmak kolay olacak. Şu ara olaylardan biraz uzak dur; özellikle duygusal olarak bağlanma veya karışma.Gezegenlerin bugünkü enerjisi yüzünden kimsenin sağı solu belli olmayabilir. Çocuklarınız şekerleme yapmaya hevesli görünür, köpeğiniz size hiç ilgi göstermez ya da eşiniz öğlene kadar yataktan çıkmazsa şaşırmayın. Partneriniz bir konuyla ilgili beklediğinizin tam tersi bir tutum sergileyebilir. Esnek olmaya çalışın ve her şeyi olduğu gibi kabul edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu anda hayatının bazı noktalarını organize etmek hakkında düşünüyor olabilirsin. Özellikle şu anki yaşam stilinden ötürü oldukça meşgulsün. Evle ilgili her türlü değişiklik bugünün ana başlığı olacak. Belki de bugün lokasyonun hakkında bazı değişiklikler düşüneceksin. Ya da ilişkin büyük bir yapılanma içerisine girecek. Bu değişiklikler gerçekleşirken sabırlı ol, çünkü bunlar senin en iyiye ulaşman için gerçekleşiyorlar. Olayların sürüklendiği yöne güven.

9 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün boyunca Terazi burcunda hareket etmeye devam ediyor. Ay'ın gün içerisinde önce Güneş sonra Satürn ile kurduğu sert kontaklar nedeniyle eşinizle, sevgilinizle aranızda gerginlikler yaşanabilir. İki taraf da kendi dediğinin doğru olduğunu savunabilir. Akşam saatlerinde ise bu sefer Güneş ve Satürn karşıtlığı yaşanıyor olacak. Bu karşıtlık da sizi aile ve kariyer konularınızda etkileyecektir. Bazen her şeyi kontrol edemediğinizi düşünebilirsiniz. Saat 22:35 itibariyle Ay, boşluğa giriyor.

9 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Denge kurmaya çalışıyorsun!Ay, hava burcunda hareket ediyor. Becerin, yeteneklerin ve arzuların arasında bir denge kurmaya çalışacaksın. Senden beklentisi olan insanlar olacak. Günün genelini yaratıcılık gerektiren işlerde kullanabilirsin. Lider ruhun seni olmayacak işlere karıştırabilir. Kendini ummadığın anda bir toplantıyı yönetirken ya da zor olduğu için kimsenin üzerine almadığı bir işi sahiplenirken bulabilirsin. Cesur hareketlerinle dikkatler üzerinde. Eğer ilişkisi olmayan bir Koç burcuysan birilerinin göz hapsinde olduğunu fark edebilirsin. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşının sorunlarına destek olacaksın. Ona vereceğin fikirler, yol göstericiliğin oldukça işe yarayacak.

9 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli bir çözüme ulaşabileceğiniz ve ilişkinizde uyum yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle olan görüşmelerinizde size ekstra sorumluluk vermeleri günü yoğunlaştırabilir.

9 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Önceden hesaplamadığınız sürpriz gelişmeler yüzünden öfkelenmeniz mümkün. Ancak, olaylara anlayışla yaklaşmayı başarabilir, heyecanınızı kontrol altına alabilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

9 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hedeflere yürümek için istikrarlı olmanız gerektiğini biliyorsunuz. Kimi anlarda durağan kimi anlarda hareketli olmanız gerekiyor.

9 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün senin için harika bir gün. Ruh halin iyi ve her şey yolunda gidiyor. Hayatında her alanında başrol oynayacaksın. Romantizm ve aşk kesinlikle bugünün gündeminde. Kendin ol ve insanların yanlışlarına gülmenin uygun olmadığını hatırla. Alçakgönüllü olmanda fayda var.

9 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yeni girişimlerden fayda görmezsiniz. Sabır gerektiren konulara zaman ayırmak size iyi gelir. Çünkü öğlene kadar her şey yavaş ilerler. Ayrıcahayatınızda fikirlerinize karşı çıkan bir yönetici sabrınızın sınırlarını adeta teste tabi tutar.

9 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

9 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son bir-iki yıldır sürekli değişen ruh halinize alıştınız. Ne istediğinizi bilemediğiniz zamanlar oluyor. Sevdiğiniz kişiden güzel haberler alacaksınız. Kafanız yine çok karışık. Özellikle kariyer hayatınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın önerilerine kulak verin.

9 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koç; karşıt burcunda ilerleyen Ay, ikili ilişkilerin ve partnerin konusunda seni etkileyebilir. Özellikle ağzından çıkacak kelimelere dikkat etmelisin zira kalp kırıklıklarına neden olabilirsin. Bugün öfke kontrolü şart. Ayrıca eski sevgililer veya eşler için geri dönüşlerin mümkün olduğu bir gün.

9 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 53' 59" R
Ay
Oğlak
17° 56' 10"
Merkür
Koç
16° 42' 02"
Venüs
Boğa
00° 19' 58"
Mars
Balık
29° 18' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 51"
Satürn
Balık
16° 31' 39"
Uranüs
Boğa
22° 18' 58"
Neptün
Balık
28° 53' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 42"
Lilith
Başak
23° 16' 40"
True Node
Koç
15° 22' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>