Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fikirlerinle parlayacaksın! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve romantizm ile ilgili meselelerin sizin için ön planda olması muhtemeldir. Büyük olasılıkla, kıskançlık büyük gündem konusu olacak. Hayatınıza giren kişiyi o kadar sıkı kontrol altında tutuyorsunuz ki o da içgüdüsel olarak direniyor ve geri çekiliyor. En korktuğunuz şey bu olduğundan ona daha da sıkı bir şekilde yapışıyorsunuz... Ancak gerçekten yapmanız gereken şey, bu kişiye daha fazla duygusal özgürlük vermek.

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsin. Günün enerjisi sizi yeni birisiyle iletişim kurmaya ve bağlantı kurmaya teşvik edecektir. Sosyalleşmek veyoluyla tanıdığınız insanlarla sağlam ilişkiler kurmak için biraz zaman harcayabilirsiniz. Ya da birisiyle tanışıp ilginç bir sohbete başlayabilirsiniz. Belki bu kişiyle sonra işinize yarayacak bir işbirliğini pekiştirebilirsiniz. Yeni bir sosyal alanda tecrübe kazanmanız konusunda kendinize izin verin.

Bugün beyinfırtınası yapmak ve yaratıcı olmak için çok güzel bir gün olabilir. Bazen hayalgücünüz aniden ortaya çıkıyor. Size ilham veren bir vizyonunuz var. Belki de, kafanızda bilgisayar tasarımı ve şirket logosu için bir fikir canlanabilir. Ya da, bir tuval alıp bir şeyler canlandırmak isteyebilirsiniz. Siz sanatçı bir kişiliksiniz, içinizdeki sese kulak verin.

Romantik partnerinle buluş ve hayalini kurduğun o romantik fantezinin içine kendini bırak. Kendini deneyime odakla; detayları ise fazla düşünme. Bırak fantezilerin olabildiğince ihtiraslı şekilde aksın. Kontrolü bırak ve uçan halıyı bu gece başkasının kontrol etmesine izin ver. Kayan yıldızlara bakıp dilekler tut. Tutkularını harekete geçir.Geçtiğimiz hafta, hayatınız üzerinde derin bir etkiye sahip. Gerçekten son bir kaç haftadır hayatınızda çok fazla gerginlik vardı. Hangi duygular ve düşünceler aklınızdan geçiyor olursa olsun, bugün kendinizi şarj etmelisiniz. Ayrıca bir süre dinlenmeyi denemelisiniz. En azından 15 dakika meditasyon yapmayı deneyin. Kendinize dikkat etmek ve iyi bakmak için bu çok önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önceden katılacağınıza dair söz verdiğiniz bugün gerçekleşecek grup aktiviteleri ya da sosyal etkinlikler size eskisi kadar çekici gelmeyebilir. Yorgun olabilir, çok tembel hissedebilir ve kılınızı bile kıpırdatmak istemeyebilirsiniz. Bunlara katılıp katılmamak size kalmış ancak evde kalmaya karar verirseniz de kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin ara sıra kendine vakit ayırmaya ve televizyon karşısında uyuklamaya hakkı vardır. Rahatlayın biraz!

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Yengeç burcunda hareket ediyor. Günün genelindeve aile arasındaki konularda kalabilirsiniz. Saat 17:24 itibariyle ise Ay, yarına kadar boşluğa giriyor. Venüs bugün Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz'a kadar hanenizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Ailede yaşanan bir sağlık sorunu varsa bu ay o kişi şifa bulabilir. Aileye yeni biri katılabilir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgi gezegeni Venüs burç değiştiriyor ve yeni aşklara gün doğuyor. Hoşlandığın biri varsa ona duygularını açık etmenin tam zamanı.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınız ile ilgili gözden kaçmış bir detayı ya da yanlış verilmiş bir kararı fark edip tekrar ele almanız ve çözüme kavuşturmanız gerekebilir. Olayları yeniden değerlendirmelisiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konularda ani değişiklikler yaşanabilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Başkalarının sözlerinden etkilenebileceğiniz zamanlar var. Güven aradığınız durumlar oluşabilir. Hayatınızda uğraştığınız durumlara yön vermek isteyeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek size iyi gelecektir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı kalıp düşüncelerinizi esnetmeniz gereken durumlar olabilir. Hayatınıza oldukça neşe ve anlayış getirecek. Alışık olmadığınız şeyler deneme vakti.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız size kötü bir öneride bulunabilir, bu yüzden kimsenin zoruyla kararlar almadığınıza emin olun. Düşünmek için zamana ihtiyacınız var, ama şartlar sizi hemen harekete itecek. İçgüdülerinizi takip edin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasına yumuşayan ilişkiler ve diyaloglarla başlıyorsunuz. Zira bugünden itibaren Venüs 27 Temmuz?a kadar Yengeç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Bu haftadan itibaren sevgi, iletişim, ilişki alanlarında zihni arka plana atıp, şefkat, hisler ve duyguları ön palana çıkaracaksınız. Aile içindeki paylaşımlar bugün önem kazanır.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Yine de ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Sonunda siz karlı çıkarsınız.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Cinsel isteklerinizin fazla olduğu bir gün olabilir. Partnerinizi özlemiş olabilirsiniz. Duygusal anlamda eksiklikler, gereksiz endişeler ve korkular taşıyabilirsiniz. Kin, nefret gibi hiç size ait olmayan duygular hissedebilirsiniz. Yuva özlemi çekiyor olabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koç; kısa süreli de olsa aldığın kararları eyleme geçirme konusunda bir takım sorunlarla karşılaşabilir, depresyon halleri göstererek etrafınızdaki insanları sıkabilirsin. Bu dönem ailevi konular yoğun gündemin olurken, tadilat, dekorasyon değişikliği ve yeni bir eve taşınma kararı alabilirsin. Misafirinin bol olacağı bir süreçte olabilirsin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 45' 47" R
Ay
Kova
00° 00' 23"
Merkür
Koç
17° 01' 44"
Venüs
Boğa
01° 25' 41"
Mars
Balık
29° 59' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 18"
Satürn
Balık
16° 36' 22"
Uranüs
Boğa
22° 22' 01"
Neptün
Balık
28° 55' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 42"
Lilith
Başak
23° 22' 35"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 30/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>