Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Radikal kararlar alabilirsin! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2019, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk hayatınızda yeni bir yaklaşım benimseyin. Şu anki durum hakkında gerçekçi düşünmüyor olabilirsiniz. Bir süreliğine televizyondan uzaklaşın. Zihninizin sadece Hollywood filmlerinde olan rüya gibi ilişki anlayışlarından temizlemesine izin verin. Her ilişkidesorunla yaşanır. İyiyi ve kötüyü kabul etmeniz gerektiğini anlayın. Sevgilinizdek bekledikleriniz konusunda gerçekçi olun.

Övülme ihtiyacınızı feda etmeniz gerekebilir. Yapılması gereken işler olabilir ve sosyalleşmek için çok zamanınız olmayabilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelme gereksinimi duyuyorsanız, bunu daha sonra yapın. Hevesli doğanız ve sosyal kişiliğiniz kendini boşaltacak bir yer arıyor. Ancak enerjinizi başka şeylere kanalize etmeye çalışın ve yapılması gereken projelere odaklanın. Oyun oynamayı günün ilerleyen saatlerine bırakın.

Kişisel para konusuna biraz daha dikkat vermeniz gerekebilir. Çok yorucu bir süreç olabileceği için, pes edip yarına ertelemek isteyebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin! Yarının bugünden bir farkı olmayacak. Paçaları sıvayın, odaklanın ve bu işi halledin. Bu durumu ele alış şekliniz gerçekten ilginizi çekecek.

Süper kahraman gibi hissediyorsun. Dürtün ve enerjin çok yüksek. Pozitif tavırlarınla, neredeyse her şeyi başarabilirsin. Gözlerini hırsla hedefine dikiyorsun. Profesyonel hayatında ne istiyorsun? Romantizmden beklentin ne? Nerede yaşamak istiyorsun? Bu sorulara cevaplara bulabilirsin. Ruh arayışı için uygun zamanlardayız.Önceden katılacağınıza dair söz verdiğiniz bugün gerçekleşecek grup aktiviteleri ya da sosyal etkinlikler size eskisi kadar çekici gelmeyebilir. Yorgun olabilir, çok tembel hissedebilir ve kılınızı bile kıpırdatmak istemeyebilirsiniz. Bunlara katılıp katılmamak size kalmış ancak evde kalmaya karar verirseniz de kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin ara sıra kendine vakit ayırmaya ve televizyon karşısında uyuklamaya hakkı vardır. Rahatlayın biraz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün isteklerinizin peşinden gitmek için ideal bir gün. Kontrolü ele alın. Çevrenizdeki kişiler güçlü ve kendine güvenen bir lideri takip etmeye meyilli olacak. Kendisi için en uygun kararı verebilen ve yeni ufuklara yelken açmaktan korkmayan bir kadın olun. İnanılmaz hassas doğanızı pratik ve keskin analitik bakış açısıyla birleştirirseniz, elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yok.

2 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, 00:47-04:23 arası boşlukta hareket ediyor. Ardından 04:23'te Yengeç burcuna geçiyor. Mars bugün Aslan burcuna geçiyor. 18 Ağustos'a kadar tutkulu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aşkınızda hem sevgi hem de öfke bir arada olabilir. Ama her iki duygu da birbirinize daha sıkı bağlanmanızı sağlayacaktır. Yengeç burcunda ise 22:16'da Güneş tutulması oluşuyor. Güneş tutulması aile ve ev konularında yeni başlangıçlara vesile olabilir. Yeni bir ev alabilirsiniz. Aklınızda yokken çok güzel bir fırsat karşınıza çıkar ve bir anda kontrat imzalarken kendinizi bulabilirsiniz. Aile içerisinde de sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıntılı tutulma yazısını okumak için tıklayınız.

2 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Radikal kararlar alabilirsin!Bugün Güneş tutulması gerçekleşiyor. Şartlar ve en önemlisi senin için önem taşıyan insanlar son günlerde seni kendinle belli konularda yüzleşmeye itiyor olabilir. Özellikle radyo, basın yayın ve iletişimle ilgili alanlarda çalışan bir Koç burcuysan temel konularla ilgili sıkıntılarla karşılaşabilirsin. İlişkinle ilgili kuruntularının boşuna olduğunu göreceğin gelişmeler kapında! Aynı zamanda bugün estetik, saç kestirme gibi radikal kararlar alabilirsin ancak pek de uygun bir gün olmadığını söylemeliyim.

2 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır beklemiş olduğunuz bir proje başarıyla sonuçlanabilir ve beklentilerinizi karşılayabilirsiniz. Dedikodulara ve unutkanlıklara ise bugün ayrıca dikkat etmelisiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konuların hassasiyet oluşturacağı bir gündesiniz. Gün içinde babanızı koruma isteği içinde olabilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara yön vermek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda çaba sarf etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Akşam saatlerinde sanatsal aktivitelerde bulunmak için planlar yapabilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanı verimli geçirmekte zorlanacağınız bugünlerde keyfinizi yerine getirmek için sevdiğiniz şeyler yapmaya daha çok zaman ayırmaya çalışın.

2 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir Güneş tutulması meydana geliyor. Bu tutulmada ev ve aile konularında pozitif ve yapıcı iyimser gelişmeler hayata daha tutarlı, istikrarlı bakmanızı kolaylaştırabilir. Ev değişikliği ve aile içinde değişimler söz konusu olabilir.

2 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal yaşamınızda veya kariyerinizde önemli bir rolü olan kişi, bir partiye ev sahipliği yapmak gibi büyük bir sorumluluk üstlenmenizi isteyebilir. İlk başta isteksiz olabilirsiniz, ancak ödüller risklerden daha ağır basacak. Bunu yapabilirsiniz! Biraz ekstraolacak, hepsi bu.

2 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelecek Güneş tutulması bir yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Ev kurmak, ev almak, evlenmek, duygusal bağlar kurmak ve ilişkiler başlatmak için ani bir karar alabilirsiniz. Hayatınızın akışını değiştirecek güçte olan bu tutulmanın getirdiklerinden faydalanmayı bilmelisiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

2 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Korkularınızla yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Duygusal anlamda bir şeyleri kaybetme korkusu hissedebilirsiniz. Zaman biraz kafanızı karıştıracak olabilir. İstediğiniz bir şeyin yanlış zamanda geldiğini düşünebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız, en doğru an her zaman şu andır.

2 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koç; hayat dinamiklerini etkileyen ve kadersel etkiler içeren Güneş Tutulması;  yaşadığın, çoğunlukla zaman geçirdiğin alanlarda sorumluluklarını artırırken, sürüncemede kalmış konulara hız verebilir, ailevi meseleleri de gündemin yapabilir. Mars'ın seni destekleyen açısı, özel ilişkilerin ve çocuklarla ilgili konuda hedefini ve enerjini yükseltecek.

2 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 00' 55" R
Ay
Başak
06° 00' 53"
Merkür
Boğa
00° 52' 06"
Venüs
Boğa
20° 50' 13"
Mars
Koç
12° 04' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 43"
Satürn
Balık
17° 50' 40"
Uranüs
Boğa
23° 16' 44"
Neptün
Balık
29° 20' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 38"
Lilith
Başak
25° 07' 28"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>