Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yorucu detaylardan kurtuluyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bir şeyleri akışına bırakmak bugün size cazip gelmeyebilir. Bu, herkes aşağı doğru yüzerken sizin yukarı doğru yüzen tek balık olmak isteyeceğiniz zamanlardan biri olabilir. Sürünün geri kalanı ne derse desin, siz kendi yolunuzdan gidin. Belli bir şekilde hareket etmeniz veya belli bir yere gitmeniz konusunda sevdiklerinizin baskısını hissedebilirsiniz. Böyle şeyleri yalnızca başkalarını memnun etmek için yapmayın, sizi memnun eden şey ne ise onu yapın.

Bugün kendinizi çok kararlı ve azimli hissedebilirsiniz. Görevlerinizi tamamlarken disiplinli olacak ve odaklanacaksınız. Meşgul edilmek ve bölünmek istemeyebilirsiniz, çünkü tamamen işe adanmış bir halde olacaksınız. Bu konsantrasyon çok faydalı olabilir. İşinizi ele almak için yeni bir yol bulabilir ve aklınızdan geçen fikirlere dikkat kesilmelisiniz.

İsim burcunuzdaki bu ay çevrimi sizin için ilginç şeyler söylüyor. Hayatınızda size büyük memnuniyet veren şeyleri size sunmakta ısrarlı. Eğlenmeye çok fazla zaman harcadığınız söylenemez. Aksine, kendiniz geliştirmek için süregelen çabanızın içinde kaybolup eğlenceden titizlikle kaçıyorsunuz. İnsanlara karşı faydalı oldukça, onlar da size aynı şekilde cevap veriyor. Bu sizin için maddi anlamda bile ilginç bir olanak.

Günün enerjisine nedense uyumlu hissedemiyorsun. Bunu tek başına vakit geçirmen gerektiğine dair bir gösterge olarak kabul edebilirsin. Bu dönemi boşalan bataryanı doldurmaya ayır ve son birkaç gününü düşün. İçsel yansımanın gerçekten kuvvetli bir araç olduğunu göreceksin.Bugün insanlara karşı fazla sabırsız olmamaya özen gösterin. Yerinde duramadığınız ve her şeyin arzu ettiğinizden daha yavaş ilerlediği günlerden biri olabilir. Akışına bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinizi işleri belli bir zamanda bitirmeye o kadar da kaptırmayın. Kalite hızdan daha önemli ve sakin bir kafa stresli olana kıyasla çok daha verimli ve üretkendir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte yardım ettiğiniz insanlardan beklenmedik hediyeler alabilirsiniz. Aslında siz yaptığınız bu iyiliği unutmuş olabilirsiniz ancak görünen o ki arkadaşlarınız unutmamış. Şimdi size borçlarını geri ödemek istiyorlar ve muhtemelen tam da en çok ihtiyacınız olan anda. Teşekkür etmeyi unutmayın. Zira teknik olarak arkadaşınız size borçlu da olsa siz bunu karşılığında bir şey bekleyerek yapmamıştınız. Gününüzden keyif alın.

7 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Başak burcunda hareket ediyor. Ay'ın Jüpiter ile kurduğu açı nedeniyle sağlığınıza sabah saatlerinde biraz dikkat etmeniz gerekebilir. Günün devamındahayatınızla ilgili olumlu girişimler yapabilirsiniz. Ay ve Neptün karşıtlığı sebebiyle duygusal olarak karamsar ve melankolik olmaya yatkın olabilirsiniz. Saat 19:50'de Ay boşluğa giriyor olacak. Yeni adımlar atmak için yarını beklemeniz daha iyi olacaktır.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yorucu detaylardan kurtuluyorsun!Bugünlerde karşına çıkan fırsatlar kaçırılacak gibi değil. Kararsızlığınla bütün fırsatları kaçırabilirsin farkında mısın? Farklı bir işle uğraşmak seni rahatlatacak hem de aklını kurcalayan detaylardan kurtulmuş olacaksın. Kendi işini kurmak isteyen bir Koç burcuysan, her kafadan bir ses çıkması, ne yapacağını şaşırmana neden olabilir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış bazı durum ya da olayları öğrenmeye açık bir gündesiniz. İçinizde nedenini bilmediğiniz bir sıkışma veya içsel bir huzursuzluk sarmış olabilir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerliyor. Bugün zaman alan işlere özen göstermek ve daha düzgün plan yapmak gerek. Konsantrasyonunuzu bozan durumlar gündeme gelebilir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çözümsüz konuları zorlamadığınız, her şeyi çözmek zorunda olmadığınızın farkına varırsanız olayların lehinize döndüğünü göreceksiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu bir rüya ya da romantik etki değildir. Bireysel ihtiyaçlarınızı açıkça anlıyor ve ilişkileri çıkarlarınıza daha iyi uyacak hale getirebilirsiniz. İlişki kararlarınız gerçekçi ve karşılıklı ihtiyaç temellidir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünde meydana gelen büyük toprak üçgeni sayesinde yatırımlarınızı ve kazancınızı şekillendirmek istersiniz. Yılbaşında başladığınız girişimler bu dönemde sonuç verir. Toprak işleri, gayrimenkul yatırımları gündeminize oturur. Ev içindeki ilişkilerinizde şefkat, sevgi ve sağduyu ön planda olacaktır.

7 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınızın kesinleştiğini hissettiğiniz zaman adım atmaktan geri kalmayın. Her zaman bu kadar kararlı olamayabiliyorsunuz. Aslında yuva kurmak, yuva hissini yaşamak için güzel zamanlardan geçiyorsunuz. Birçok Koç burcunu yakın zamanda evlendirdik. Hala yuvanızı kuramadıysanız üzülmeyin, sıra size de gelecektir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koç; günü verimli değerlendirmek için oldukça çaba sarf edebilir, zamanla yarışırcasına işlerin peşinden koşuşturabilirsin. Yapılması gereken işleri organize ederken yorgun düşebilir, hedeflere ulaşmaya çalışırken detaylarda kaybolabilirsin. Sağlığına özen göstermeli, gerekli kontrolleri yaptırmalısın.

7 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 53' 10" R
Ay
Oğlak
17° 44' 57"
Merkür
Koç
16° 41' 46"
Venüs
Boğa
00° 18' 56"
Mars
Balık
29° 17' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 40"
Satürn
Balık
16° 31' 35"
Uranüs
Boğa
22° 18' 56"
Neptün
Balık
28° 53' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 39"
Lilith
Başak
23° 16' 34"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>