Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sakinliğini korumaya çalışıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 100%

Bazı evrak işlerinin bugün halledilmesi gerekebilir. Kendinizi telefonda çok vakit geçirirken bulabilirsiniz, ancak kuracağınız iletişimler açık ve dürüst olacak bu nedenle yapılması gerekenleri tam olarak yapmanız muhtemel. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizle çok samimi ve sevgi dolu bir konuşma yapabilirsiniz, bu konuşma bir ev ziyaretiyle sonuçlanabilir. Günün tadını çıkarın.

Yeni bir hobi keşfetme havasında olabilirsiniz. Gezegenlerin enerjisi merakınızı artıracak ve size yeni şeyler öğrenmeniz için ilham verecektir. Belki de marangozluk veya ev onarımı gibi bir bir şeyler okuyup bir şeyler öğreneceksiniz. Bu bilgileri kendi deneysel çalışmalarınızla uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Kendinizi eğittiğiniz için kendinizle gurur duyacaksınız.

Bugüne kadar kariyeriniz için sarf ettiğiniz çabalar sonunda istediğiniz gibi meyve vermeye başlayabilir. Kendinizi size para getirecek hukuki sözleşmeler imzalarken bulabilirsiniz. Açıkcası, tüm gün boyunca harika hissedeceksiniz. Bu yüzden sosyal yaşantınızda da aynı şekilde iyiye gidiyor gibi. Arkadaşlarınızı sizi kutlamak için arayabilir, sevgiliniz ise sizi bunu kutlamak için dışarı çıkartabilir.

Keşke bütün günler bugünkü gibi kolay olsa! Eğer başlamak ya da tamamlamak konusunda tereddüt ettiğin bir projen varsa, günün enerjisi seni projeni gerçekleştirmek konusunda olumlu destekleyecek. Bırak orijinalliğin ve yaratıcılığın çiçeklensin! Denemek istediğin her ne ise, bugün güzel bir gün. Ayrıca unutma ki denemeden kendi kapasiteni bilemezsin.Bugün insanların hakkınızda söylediklerine normalde olmadığınız kadar hassas yaklaşacaksınız. Normalde son derece net bir biçimde kendinize güveniyorsunuz ve kimse sizi öz güvensizlikle suçlamadı. Fakat bugün, önemli biriyle görüşürseniz kendinizi biraz moralsiz hissedebilirsiniz. Birisi sizi olumsuz etkileyecek düşüncesizce bir yorum yapabilir. İçinde bulunduğunuz andan uzaklaşıp her şeye biraz daha objektif bakmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçtiğimiz hafta, hayatınız üzerinde derin bir etkiye sahip. Gerçekten son bir kaç haftadır hayatınızda çok fazla gerginlik vardı. Hangi duygular ve düşünceler aklınızdan geçiyor olursa olsun, bugün kendinizi şarj etmelisiniz. Ayrıca bir süre dinlenmeyi denemelisiniz. En azından 15 dakika meditasyon yapmayı deneyin. Kendinize dikkat etmek ve iyi bakmak için bu çok önemli.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta kalan Ay, saat 06:19'da Aslan burcuna geçiş yapıyor. Ay'ın diğer gezegenlerle oluşturduğu olumlu kontaklar sayesinde bugün aşk hayatınızda tutkulu güzel bir gün geçirebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız duygusal yaraları sarabilirsiniz. Uzun zamandır haber alamadığınız sevdiğinizden bir arama veya mesaj alabilirsiniz. Çocuğunuz da bugün yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşatabilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakinliğini korumaya çalışıyorsun!Etrafındaki olaylar sürekli değişiyor ve sen bu duruma bir anlam veremiyorsun. İş yerinde birtakım değişiklikler yaşanabilir. Kendini stres altında hissedebilir, sakinliğini korumakta zorlanabilirsin. Yakın arkadaşının desteği psikolojik olarak rahatlamanı sağlayacak. Evliliğinde sorunları olan bir Koç burcuysan sorunların çözüme kavuşmasında önemli adımlar atabilirsin. Ancak eşinin seninle aynı fikirde olmaması farklı sorunları da gündeme getirebilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize vakit ayırmalı ve mutlu olduğunuz şeyler yapmalısınız. Duygusal hayatınızda fazla hayalperest olmadan geçmiş özlemleri bir kenara bırakın.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konularda ani değişiklikler yaşanabilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Başkalarının sözlerinden etkilenebileceğiniz zamanlar var. Güven aradığınız durumlar oluşabilir. Hayatınızda uğraştığınız durumlara yön vermek isteyeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek size iyi gelecektir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı kuralcılıktan çıkarak daha duygusal bir tutum sergilerseniz kendisinin duygularını size daha kolay açacaktır.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu rahatlatıcı bir dönemdir. Diğerleriyle, özellikle size yakın olanlarla kolayca ilgilene bileceksiniz. Açık ve cömert tabiatınız işbirliğini kolaylaştırıyor. Kendinizi başkalarına olumlu şekilde sunmak için çekiciliğinizi kullanın.

4 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birine yardım etmeye çalışacaksınız ama ne söylerseniz söyleyin önemi yok, saldırı altında olduğunu düşünecek. Bugün, sırları açığa vurmak veya başkalarının ruhsal duyarlılıklarına meydan okumak için iyi bir gün değil. Özel düşüncelerinizi gizli tutun.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü dinlenmeye ayırmak isteseniz de evdeki hesap pek çarşıya uymaz. Zira gündelik işlerinizi halletmek için çok disiplinli bir enerjiye sahip olacaksınız. Muhatap olduğunuz kişilerin çalışkan tavırlarıyla birden çok işi aynı anda halletmeye çalışırsınız. Böylece her şey bir çırpıda hallolur. Akşam saatlerini sevdiklerinizle vakit geçirmeye ayırarak dinlenin.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Pozitif enerjiniz azalıyor. Hayatınız, kariyeriniz ve toplumdaki imajınızla ilgili konularda büyük değişimler olmak zorunda. Bu süreçte siz de sağlam durmalı ve kendinizi duygusal anlamda beslemelisiniz. Sabit fikirli olmayın. Geçmişteki bazı insanlar tekrar kalbinizin yerini hatırlatabilirler. 

4 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 29' 11" R
Ay
Oğlak
26° 07' 05"
Merkür
Koç
16° 55' 02"
Venüs
Boğa
01° 04' 38"
Mars
Balık
29° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 19"
Satürn
Balık
16° 34' 52"
Uranüs
Boğa
22° 21' 03"
Neptün
Balık
28° 54' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 45"
Lilith
Başak
23° 20' 41"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 30/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>