Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Pratik çözümler bulacaksın! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 60%

Bir ilişkiniz yoksa, bugün biraz depresyonda hissediyor olabilirsiniz. Siz bu gece eve yalnız giderken sevdiğiniz tüm arkadaşarınızın planları olabilir! Rahatlayın! İlişkisi olan herkes çok mutlaka diye bir şey yok. Onların da sorunları var ve onlar da bazen çok yalnız ve sinirli hissediyorlar. Bekar olmanın da bazı avantajları var. Bugün bunu en iyi şekilde değerlendirin ve eğlenin!

Takdir etmeyeceğiniz bir şey varsa, bu kaba insanlardır ve bugün bazılarına rastlayabilirsiniz. Bugün huysuz insanların sizi bulduğu günlerden biri olabilir. Onlarla başa çıkabilmek için ekstra neşeniz ve sakinliğiniz üzerine gitmek zorunda kalacaksınız. Baktığınız her yerde, insanlar şikayetlerini dile getiriyor olabilir. Sabırlı olun, çünkü bazı gezegenlerin bu işte yoğun bir etkisi var.

Bugün kendinizi aktif olduğunuz alanda geliştirmek için kitap, magazin köşeleri ve gazete okurken bulabilirsiniz. İstediğiniz gibi finansal konularda bilgi sahibi olduğunu düşündüğünüz insanlara telefon edebilir, onlarla ilginç bir sohbete girebilirsiniz. Yeni insanlar şöyle dursun, yeni planlar ve fikirler sonuç getirebilir. Hepsinin listesini tutmaya devam edin, dinlenmek için kendinize zaman ayırın ve günün tadını çıkarın.

Her şeyin yolunda ve mükemmel olduğunu düşünebilirsin fakat bir anda güçlü bir duygusal enerjiyle dolup taştığını hissedeceksin. Gözünü dört aç; bu tarz hisler neyle meşgul olursan ol aniden ortaya çıkar ve ekstrem bir yoğunluk getirir. Bilgi birikimini başkalarıyla paylaş; her şeyin cevabını tek başına aramaya çalışma.Geçmişte yardım ettiğiniz insanlardan beklenmedik hediyeler alabilirsiniz. Aslında siz yaptığınız bu iyiliği unutmuş olabilirsiniz ancak görünen o ki arkadaşlarınız unutmamış. Şimdi size borçlarını geri ödemek istiyorlar ve muhtemelen tam da en çok ihtiyacınız olan anda. Teşekkür etmeyi unutmayın. Zira teknik olarak arkadaşınız size borçlu da olsa siz bunu karşılığında bir şey bekleyerek yapmamıştınız. Gününüzden keyif alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar hayatınızda olan şeyler hakkında çok da emin değilsiniz, ve bugünün geri kalanında olan şeyler size bu durumlar için nasıl reaksiyon göstermeniz gerektiğini öğretebilir. Siz mi olayları büyütüyorsunuz yoksa dünya mı bu olayların büyük görünmesi için küçülüp duruyor? Aslında ikisi de değil ama bugün dünyaya bir işaret bırakacak kadar yakın olacaksınız ve bundan da çok hoşlanacaksınız.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta hareketini sürdüren Ay, 07:25'te Başak burcuna geçiş yapıyor. Ay'ın Venüs ile kurduğu olumlu kontak sayesinde gönül ilişkinizde yaşadıklarınız tüm gün boyunca mutlu hissetmenizi sağlayabilir. Akşam Ay ve Uranüs arasındaki pozitif etkileşimle de çalışma hayatınızı ilgilendiren sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili problemleriniz varsa iyileştiğinizi hissedebilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik çözümler bulacaksın!İşinle ilgili konularda pratikliğinle sorunları çözmekte bugün çok başarılı olacaksın. İşlerinin iyi gitmesi motivasyonu arttırırken, yakınlarını biraz ihmal ettiğinin farkında olmalısın. Özellikle aynı şehirde yaşadığın kardeşine ya da kardeş kadar yakın gördüğün kuzenine zaman ayırmaman bir anda aile sorunu haline gelebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesiyle ilgili tanışma planları gündeme gelebilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Unutkanlıklara dikkat edilmesi gereken önemli bir gün. Sorumluluklarınız üzerinize fazlasıyla geliyor olabilir ve ne yapacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Biraz kendinizi dinlendirmelisiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar olabilir. Akşam saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerde dikkatli olmanızda fayda var.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç dünyanızı sakinleştirmek için aktif bir çaba harcayabilirsiniz. İyi yönlerinizi mutlaka kendinize hatırlatarak yapabilirlik çıtanızı daha da yükseltin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkiler artık pek neşeli değildir. Kendinizi kaybedeceğinizden korkuyorsunuz. İlişkilerinizin bu duruma gelmesine nelerin yolaçtığını inceleyin. Para sorunları ve yaratıcı faaliyetlerinizi de aynı şekilde inceleme gerektirebilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali sorunlarınız bu aralar artabilir. Bu nedenle eşinizle aile bütçesini arttırmak için iyi bir zaman değil. Bekârsanız, arkadaşlarınıza borç verirken dikkat edin. Borcun geri dönüşü olmayabilir, bütçenizi aşmamaya dikkat edin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok verimli bir gündesiniz. Cesaretle aldığınız kararları, disiplinle uygulayabilir, yurt dışı ya da eğitimlerle ilgili konuları başlatabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim hayatında da heyecanlı başlangıçlar söz konusu olabilir. Yurt dışına yatırım yapmak, yabancılarla görüşmek ve kararlar almak söz konusu. Yeni fikir ve ilhama açıksınız. Ani seyahat gündeme gelebilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda bazı şeyleri yeniden başlatmak, geriye dönmek, zamanda yolculuk yapmak istediğinizi biliyorsunuz. Kafanız da çok karışık. Neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremediniz için, sürekli bir salınım halindesiniz. Bir yaprak gibi sürüklenirken, tekrar yakaladığınız fırsatları yeniden kaçırmayın.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koç; beceri yetenek ve zekânı gösterme kendini ispat etme konusunda belli bir disiplin içinde hareket edebilir ve araştırmalarını derinleştirebilirsin. Hesap kitap ve günlük işlere odaklanabileceğin bugünde sürpriz bazı gelişmeler olabilir. Ailenden gelebilecek maddi ve manevi konularda da her an şans kapını çalabilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 09' 46" R
Ay
Oğlak
21° 35' 32"
Merkür
Koç
16° 47' 40"
Venüs
Boğa
00° 39' 59"
Mars
Balık
29° 31' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 39"
Satürn
Balık
16° 33' 06"
Uranüs
Boğa
22° 19' 54"
Neptün
Balık
28° 53' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 37"
Lilith
Başak
23° 18' 28"
True Node
Koç
15° 21' 46"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>