Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni sorumluluklar ediniyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Belki de bugün birini daha derinden tanımaya hazırsınızdır. Bir süredir biriyle çıkıyor ve yavaş yavaş kendinizi ona daha yakın hissediyor olabilirsiniz. Bu, aşk ve romantizm için heyecan verici bir zaman olabilir! Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, sevgilinizin yeni bir yönünü keşfedebilirsiniz. Aklınızdakileri paylaşın ve bugün birbiriniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bugün sizin gününüz! Bugün, arkanıza yaslanıp rahatlayabilirsiniz ve iyi yapılmış bir işin ışığıyla güneşlenebilirsiniz. İnsanlar size sık sık aynı anda birden çokyaptığınızı, özellikleyaşamınızda olaylar ve insanlarla fazla uğraştığınızı söyler. Ancak bugün bu tekniğin gerçekten işe yarayabileceğinin kanıtı olacak! Önemli bir projenin tamamlanması için eksik olan unsurların hepsi bugün tamamlanabilir. Ve hepsi sizin muhteşem algısal kişiliğinizden dolayı. Aferin!

Yatırım yapma konusunu düşündüğünüzde, bugün bir şeylere kalkışmak için doğru bir zaman değil. Seçeneklerinizi değerlendirmek, ekonomik eğilimlerinizi incelemek, yatırımdan elde etmek istediğiniz şeyi analiz etmek için harika bir gün. Fakat, bugün parasal yatırım için iyi bir gün değil. İpucu: Ortaya güçlü bir olasılık ortaya çıkabilir. Profesyonellere danışın, yazılar okuyun ve bir işe kalkışmadan önce bütün fırsatları gözden geçirin.

İçgüdülerin, en iyiyi aramaya ve elde etmeye yönelmiş olacak. Hayallerinin peşinden gitmek ve kendini ileri taşımak için isteklisin. Günün enerjisi seni biraz iddialı yapabilir, yine de ağırdan alsan iyi edersin. Bir saniyeliğine durup yansıttığın imajı düşünmek isteyeceksin. Eğer önemli bir toplantın veya sunumun varsa, sofistike bir tutum seni başarıya götürebilir.Şu sıralar hayatınızda olan şeyler hakkında çok da emin değilsiniz, ve bugünün geri kalanında olan şeyler size bu durumlar için nasıl reaksiyon göstermeniz gerektiğini öğretebilir. Siz mi olayları büyütüyorsunuz yoksa dünya mı bu olayların büyük görünmesi için küçülüp duruyor? Aslında ikisi de değil ama bugün dünyaya bir işaret bırakacak kadar yakın olacaksınız ve bundan da çok hoşlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların hakkınızda söylediklerine normalde olmadığınız kadar hassas yaklaşacaksınız. Normalde son derece net bir biçimde kendinize güveniyorsunuz ve kimse sizi öz güvensizlikle suçlamadı. Fakat bugün, önemli biriyle görüşürseniz kendinizi biraz moralsiz hissedebilirsiniz. Birisi sizi olumsuz etkileyecek düşüncesizce bir yorum yapabilir. İçinde bulunduğunuz andan uzaklaşıp her şeye biraz daha objektif bakmaya çalışın.

5 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Aslan burcunda hareket ediyor. Günün başlangıcında Ay ve Jüpiter arasındaki güzel açıyla şansınız bir hayli açık olacak. Bu şans sizi gönül ilişkinizle ilgili de etkileyebilir. Beklemediğiniz anda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay, sabah itibariyle 09:24'te boşluğa giriyor. Bu zamanla birlikte hem çocuğunuzla hem partnerinizle aynı fikir üstünde yoğunlaşmakta zorlanabilirsiniz. Belirsizlikler hoşunuza gitmeyebilir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni sorumluluklar ediniyorsun!Bugün ev, aile ve duygusal hayatını yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Kendine yeni sorumluluklar almaya hazırsın. Bu anlamda mevcut işinde üstünle konuşup yeni bir projeyi üzerine alabilir ya da eş zamanlı farklı bir işe yönelebilirsin. Eğer ilişkisi olmayan bir Koç burcuysan arkadaşlarının ısrarıyla birisiyle tanışabilirsin. Hiç de ummadığın gibi akşam seni bekliyor.

5 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizde yalan haberlere ve gerçek dışı olaylara dikkat etmelisiniz. Sizi en çok dost gibi görünen insanlar üzdü, unutmayın.

5 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edecektir. Etrafınızdaki insanlara hediyeler almak isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alacağınız zamanlar var. Akşam saatlerini hareketli geçirebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanlama yaparken hayatınızı hesaba katmalısınız. Günlük planlarınızla uzun vadeli bazı planlarınız kesişerek kendinizi yorgun hissettirecektir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakında seyahat edecek olabilirsiniz. Tatile çıkıyorsanız, ihtiyacınız olabilecek tüm ilaçları aldığınızdan ve seyahat sigortasına sahip olduğunuzdan emin olun. Kendi şehrinizde pek de bilmediğiniz bir semte gidiyorsanız, sıra dışı insanlarla beklenmedik ama olumlu karşılaşmalarınız olabilir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü özgürlük duygunuz tavan yapar. Sıradan ilişkileri kökten koparmak istersiniz. Dikkatli olun bunun geri dönüşü olmayacaktır. Sonra pişmanlık duyabilirsiniz. Maceradan maceraya koşabileceğiniz fikirlere açık bir gün. Enerjinizi spor yaparak, eğlence mekanlarına giderek üzerinizde atmaya çalışın. Anilikler her zaman kalıcı olmaz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

5 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 47' 48" R
Ay
Kova
00° 28' 55"
Merkür
Koç
17° 02' 34"
Venüs
Boğa
01° 28' 15"
Mars
Koç
00° 01' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 47"
Satürn
Balık
16° 36' 33"
Uranüs
Boğa
22° 22' 08"
Neptün
Balık
28° 55' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 49"
Lilith
Başak
23° 22' 49"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 30/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>