Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorgulayıcı davranıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bu aşk hayatınızda heyecan verici bir dönemin başlangıcı. Önemli kişilerle olan ilişkinizde son zamanlarda bir miktar sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. Bütün bunlar değişmek üzere. İkiniz de büyük bir şeye hazırsınız. Muhtemelen bir adım atacak ya da ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşıyacaksınız. Bu durumda sezgilerinize kulak verin; sizi olmanız gereken yere yönlendirecekler.

Siz organize ve disiplinli bir kadınsınız. Sizi tanıyan hiç kimse buna karşı çıkmayacaktır. Fakat hayatta bazı şeylerin biraz gevşemesine izin vermeniz gereken zamanlar vardır. Bu böyle bir zaman. İşi, ev işlerinizi ve tüm günlük yükümlülüklerinizi unutun. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Biraz yaşayın. Bugünü tamamıyla bir tatil olarak kabul edin. Bu davranışı sorumsuzluk olarak düşünmeyin; insan olmak olarak düşünün!

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Fikirlerin daha büyük ve daha iyi olmaya başlıyor. Başkalarıyla iletişimin fazlasıyla artmakta ve gelişmekte olduğunu fark edebilir; çevrendekilerle zihinsel etkileşimlere de açık olabilirsin. Daha sen leb demeden, insanlar leblebiyi anlayabilir. Zeki ve hızlı düşünebilen kişilerle kuvvetli bağlar oluşturabilirsin. Fakat duygusal açıdan kendini biraz soyutlama isteği de olabilir ama bu gayet normal.Şu anda hayatının bazı noktalarını organize etmek hakkında düşünüyor olabilirsin. Özellikle şu anki yaşam stilinden ötürü oldukça meşgulsün. Evle ilgili her türlü değişiklik bugünün ana başlığı olacak. Belki de bugün lokasyonun hakkında bazı değişiklikler düşüneceksin. Ya da ilişkin büyük bir yapılanma içerisine girecek. Bu değişiklikler gerçekleşirken sabırlı ol, çünkü bunlar senin en iyiye ulaşman için gerçekleşiyorlar. Olayların sürüklendiği yöne güven.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlara karşı fazla sabırsız olmamaya özen gösterin. Yerinde duramadığınız ve her şeyin arzu ettiğinizden daha yavaş ilerlediği günlerden biri olabilir. Akışına bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinizi işleri belli bir zamanda bitirmeye o kadar da kaptırmayın. Kalite hızdan daha önemli ve sakin bir kafa stresli olana kıyasla çok daha verimli ve üretkendir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay, saat 09:06'da Terazi burcuna giriş yapıyor. İlişki ve evlilik hayatınızın gündemde olacağı hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bugün başlayan Aslan burcundaki Merkür retrosu şanslı olduğunuz aşk konusunda biraz sizi etkileyebilir. Özellikle ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat edin, yanlış anlaşılabilir. Eski sevgiliniz ya da eşiniz geri dönebilir. 19 Temmuz itibariyle retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Evinizdeki elektronik aletlere dikkat etmelisiniz. Aile içinde sorunlar çıkabilir. Aile bireylerinin sağlık sorunlarında yardımcı olmanız gerekebilir. Duygusal olarak da karışık olacağınız bir dönemde olacaksınız. Ayrıntılı retro yazısını okumak için tıklayınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorgulayıcı davranıyorsun!İnsan seçmekte üstüne yok ama bugün genel olarak ılımlı bir havadasın. Bu haftaya her zaman olduğundan daha hareketli başlayabilirsin. İlişkin yoksa idealist yanın ön plana çıkarak birinin etkisine giriyorsun. Önümüzdeki günlerde ise eğitimine ya da mesleki gelişimine katkıda bulunacak girişimlerde bulunabilirsin. Etrafında meydana gelen olaylara karşı biraz sorgulayıcısın. Bir süredir değiştirmek istediğin evinle ilgili bugün harekete geçebilir, bir arkadaşından ev arkadaşı olmakla ilgili teklif alabilirsin. Gün içinde sana uzak olduğunu düşündüğün bir yakınınla ilgili alacağın sağlık haberi canının sıkılmasına neden olacaktır.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelirinizdeki belirsizlikleri toparlamanız gerekmektedir. Merkür ve marsın kavuşumu ile aşk hayatınızda denge yakalamak zor olabilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. İlişkide olmak ve dengelenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Sabah saatlerindeki pozitif tavrınızı tüm gün sürdürmenizde fayda var. Gün içindeki konuşmaları abartıp, küslüğe götürmemeye özen göstermelisiniz. Sizi uğraştıran koşullara karşı, sakin tavrınızı korumalısınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizin kolay yoldan karşılandığını görmek sizi ferahlatırken geleceğe dair korkularınızı da bir nebze yenmiş olacaksınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür retrosu bugün başlıyor, 19'una kadar Aslan burcunda ardından ay sonuna dek Yengeç burcunda retroya devam edecek. 19 Temmuz'a kadar kimlik ve özgünlüğün ifade edilmesinde bazı sorun veya engellere, sonrasında ise duyguların iletiminde doğabilecek aksaklık ve gecikmelere işaret ediyor.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok aydınlık. O yüzden dinamik olmanızı tavsiye ediyorum. Olumlu ve cesaret verici her türlü aktiviteyi memnuniyetle karşılayın. İş dünyası romantik ilişkilerinize kapı açabilir. Akşam kişisel bir hayale adım atmak için en iyi zaman. bir diyet ya da diğer küçük hedefler için hareket edebilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bazı olaylardan etkilenseniz bile istifinizi bozmayacaksınız. Öfkenizi kontrol altına alabilirsiniz. Neşeli ve olumlu bir tutum içinde isteklerinizi ifade edebilir, sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. Seyahate çıkabilir, sevdiğinizle birlikte eğlenceli ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koç burcu yanında şefkat gördüğünüz insanlara karşı çekiliyorsunuz. İlgilenilmek hoşunuza gidiyor. Ancak biri gelip tüm dünyanızı değiştirebilir. Maddi anlamda ailenizden destek görmek isterdiniz belki ama son zamanlarda daha çok onlar sizden destek görmek ister gibi.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koç; haftaya Merkür'ün retro enerjisiyle başlıyorsun. Aşk ve sevgiye bakış açında bir farkındalık gelişebilir, romantik ilişkilerinde bir karara varma sürecine girebilir, bitmiş bir ilişkine tekrar yeşil ışık yakabilirsin. İletişiminle ilgili ufak tefek konular gereğinden fazla büyüyebilir, hayatındaki dengeleri korumakta zorlanabilirsin.

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 55' 12" R
Ay
Oğlak
18° 13' 01"
Merkür
Koç
16° 42' 28"
Venüs
Boğa
00° 21' 30"
Mars
Balık
29° 19' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 09"
Satürn
Balık
16° 31' 46"
Uranüs
Boğa
22° 19' 03"
Neptün
Balık
28° 53' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 46"
Lilith
Başak
23° 16' 48"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>