Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Beslenme düzenini değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün bazı insanlar arasındaki bağlantıyı kaçırıyor olabilirsiniz. Rakip güçler arasında köprü olan kişi sizsiniz. Bu rolü ciddiye alın ve ortaya attıkları şeyler konusunda her iki tarafa da saygı gösterin. Denge kurmak çok önemli. Rakip güçleri ortak bir hedefe ulaştırma konusunda aktif bir rol üstlenin. Esprili ve rahat tavırlarınız hemen hemen her durumda insanların sevgisini kazanabilecek nitelikte.

Kariyeriniz için bir yol ayrımında gibi hissedebilirsiniz. Son zamanlarda profesyonel gelişiminizin bir aşamasını tamamladınız ve şimdi artık yeni bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi. Üniversiteyi yeni bitirdiyseniz, profesyonel dünyaya girmeye çoktan hazırsınız. Zaten bir süredir çalışıyorsanız, şu anki şirketinizde bir takım değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kendiniz işinizi kurmaya bile hazır olabilirsiniz. Cesur ve iddialı olun.

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Birçok yönden bugün başlangıçları temsil ediyor. Eski bir arkadaşın hayatına yeniden girip hem iyi hem kötü anıları önüne getirebilir. Kaygılanma - onları güzelce serbest bırakacaksın. Ayrıca tutkulu olduğun alanlarda belirli hedefler olan bir grupla da kaynaşabilirsin ve yeni dostlar edinebilirsin. Birçok sürpriz karşına gelecek!Geri geri ggidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Eskiden tanıdığınız insanlarla sohbet edebilirsiniz. Eski günlerdeki anılar birden hafızanıza hücum edebilir. Ya da eğitiminizin bir dönemini tekrar etmeniz gerekebilir. Belki de bilgisayar becerilerinizi, bir kursa giderek parlatmanız gerekir. Geçmişe dönmek sizi endişelendirmesin. Bir süre önce hayatınızın bir parçası olan konuları ve ilişkileri değerlendirmek son derece faydalı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şimdi bazı riskler almanın zamanı. Oldukça yüklü, hesaplanmış riskler. İlk adım nereye gitmek istediğinizi bilmek. İkinci adım, somut hedefleri hayata geçirmek için cesaret etmek. Evren size yardımcı olmaya hazırdır, ancak sadece harekete siz geçerseniz. Korkunuzu inkar etmeyi denemeyin; daha ziyade onu ele alın ve maceranıza birlikte devam edin. Harekete geçtiğinizde, kaderinizi sizi çok iyi karşılayacaktır.

12 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay'ın Plüton ile kurduğu güzel kontak güne kendinizden emin bir şekilde başlamanızı sağlıyor. Devamında saat 03:26-18:04 arası Ay, boşlukta kalıyor. 18:04'te ise Ay, Yay burcuna geçiyor. Bu andan itibaren olumsuz açısı olmayan Ay, size hem enerjik hem de güzel haberler alabileceğiniz bir akşamı karşınıza getiriyor. İçinizdeki iyimser tavırla olumlu şeyleri kendinize çekeceksinizdir. Şansa ihtiyacım var dediğiniz konular varsa bu akşam harekete geçebilirsiniz.

12 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beslenme düzenini değiştiriyorsun!Ay, tüm gün boşlukta salınıyor. Sabırlı olmayı öğrenmen gerekiyor. Son aylarda aklında olan ama ertelediğin bir işle ilgili gelişme yaşayabilirsin. Çalışma alanında kendini göstermen için uygun ortam oluşabilir. Kendini ifade etmeli, düşüncelerini sakınmadan söylemelisin. İş yerinde hareketli günler söz konusu olabilir. Beraber çalıştığın insanların mevki değişikliklerine veya işten çıkarılmalarına şahit olabilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan ve ilişkin kopma noktasına geldiyse sevgilinin aşkınızı yeniden hareketlendirmek adına yaptığı sürprizlere şaşıracaksın. Son zamanlarda kilo aldığını düşünerek, yeme düzeninde değişiklik yapacaksın. Sebze ağırlıklı beslenme düzeniyle adeta hafiflemiş gibi hissedeceksin.

12 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi sonuçlandırmakta zorlanıyor olsanız da bugün kafanızda olan sorulara aldığınız cevaplar bir parça olsun sizi mutlu edecektir.

12 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konulara dikkat etmenizde fayda var. Sabah saatlerinde ani tartışmalar içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı olaylar söz konusu. Mücadele edeceğiniz konular içinde boğulduğunuzu hissedebilirsiniz. Endişe yaratan konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda dikkatli davranmanız gereken bir gündesiniz.

12 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat ne kadar zorlayıcı olursa olsun nezaketinizi korursanız ve hayatı akışına bırakırsanız retroyu kolaylıkla atlatarak hayattan keyif alabileceksiniz.

12 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

12 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sadece sıradan sorumluluklarla uğraşmak zorunda olmanız, bunu yaparken eğlenemeyeceğiniz anlamına gelmez! Yaratıcılığınızın bugün size yol göstermesine izin verin; eğlenceli kombinasyonlar, olağandışı düzenlemeler ve günün daha hızlı ilerlemesine yardımcı olacak ilgi çekici fikirler kolayca ortaya çıkacaktır.

12 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fiziksel güç gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Böylece enerjinizin fazlasını harcamış olursunuz. Kolay öfkeleneceğiniz bir dönemdesiniz. Bu nedenle ilişkilerinizi dengede tutmak için gayret göstermelisiniz.

12 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

12 Temmuz 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz insanlardan haber alabilir, sonunda romantik anlamda ne istediğinizin farkına varabilirsiniz. Duygularını içlerinde saklayan Koç burçlarının ise artık duygularını itiraf etme zamanı geldi. Maddi anlamda haftanın en güzel günlerinden birini yaşayacaksınız.

12 Temmuz 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koç; bugün rahatlamak ve gevşemek isteyebilirsin. Yapman gereken işler ve sorumlulukların olsa da ertelemek isteyebilirsin. Evinle veya ailenle ilgilenebilir, kendine zaman ayırabilir ve günlük rutin işlerinle uğraşabilirsin. Hırslı ve cesur tavırlarla alınan kararlar için doğru bir gün değil zira çok yol kaydedemeyebilirsin. İsteklerin askıda kalabilir.

12 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 07' 45" R
Ay
Oğlak
21° 07' 21"
Merkür
Koç
16° 46' 56"
Venüs
Boğa
00° 37' 25"
Mars
Balık
29° 29' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 10"
Satürn
Balık
16° 32' 55"
Uranüs
Boğa
22° 19' 47"
Neptün
Balık
28° 53' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 30"
Lilith
Başak
23° 18' 14"
True Node
Koç
15° 21' 50"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>