Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dalgınlığa İzin Vermemelisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün siyasi ya da hayırsever işlere ilgi duyabilirsiniz. Topluma bir şekilde hizmet etmek için isteyeceksiniz. Ya da siyasi bir kampanya aracılığıyla başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Kalbiniz iyi işler yapmanız için ilham kaynağı olacak. Tutkularınız adaletsizliğe karşı ayaklanabilir. Bir adım atmak ve bir şekilde fark yaratmak isteyeceksiniz.

Çok iyi biliyorsunuz ki, kariyeriniz sizin umarsız olmanıza izin veremez. Başka birininyerinde yaşadığı sorunlar size bunu gerçekten hatırlatabilir. Ancak hiç kimse mükemmel olmadığından ve bu tür sorunlara hiçbir zaman tam olarak alışkın olmadığından, biraz üstünkörü de olsa işleri kendi yöntemlerinizle temizlemek sizin için en iyi uğraş olacaktır.

Yeniprojeleriniz henüz hazır değil. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Eğer biri size "4 ay daha bekleyin" derse, sinirlenebilirsiniz. Projelerinizi doğru bir şekilde başlatmak istiyorsanız, bu zamana ihtiyacınız var. Bu hazırlık süresi canınızı sıksa da, inanın netice almanız için bu çok önemli.

Bugün bir Koç için mesafeli ve gösterişsiz hissediyor olsan da, arada bir caka satmaya can atıyor olacaksın. Yine de, bugün gösteriş peşinde koşarsan, aldığın tepkilerden pek hoşnut olmayabilirsin. İnsanları etkileme arayışın hayet doğan ama bunu orijinal ve çabasız şekilde yapman gerek!Bilim insanları çoğunlukla tuhaf insanlardan oluşur. O kadar ilgisiz olurlar ki sanki yoklarmış gibi hissedersiniz. Sanki dünyanın üzerinde öylece dolanıyorlarmış gibidirler, yani biraz sizin bazı şeyler hakkında hissettikleriniz gibi. Hayat ve dünya hakkında düşündüğünüz şeyleri kendi yönteminizle söylemek, onu gördüğünüz şekliyle ama aslında o şeklin gerçekte olmadığını bildiğiniz haliyle anlatmak istiyorsunuz. Bu sizin sırrınız: bilirsiniz, zaten hiç kimse sizin gördüğünüz şekliyle dünyayı size anlatamaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün küçük şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz. Kimi zaman programlara çok dikkat etmiyorsunuz örneğin. Önemli bir randevuya gitmeyi unutmamanız gerekebilir. Bu nedenle de onu daha sonradan bulabileceğiniz bir yere not aldığınızdan emin olun! Ayrıca aldığınız her türlü yol tarifini de iyi kontrol edin. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere araba kullanarak gidiyorsanız, doğru güzergahta olduğunuzdan emin olun.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne dair planlarınızı ve işlerinizi hızlıca tamamlayabilirsiniz. İş hayatında veya çalışma ortamınızda son dakika durumlarıyla karşılaşabilirsiniz. Gerilim ve sorunları pratik zekanız sayenizde çözebilirsiniz. Bir konuya hızlı bir çözüm getireceksiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dağınık şekilde başlayacağın bir gün seni bekliyor. Düşüncelerini toplayarak, dalgınlığa izin vermemelisin. Bugün işinde birçok detayla uğraşacağın için dikkat dağınıklığı yaşayabilirsin. Bu durum hataları da beraberinde getirebilir. Bir süredir kendine zaman ayıramadığın için kendini yorgun hissediyor olabilirsin. Bu anlamda sakin bir gün geçirmek için planlar yapacaksın. Evli bir Koç burcuysan, eşinle hayatınızı değiştirecek kararlar gündeminize gelebilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari faaliyetlerinizi büyütmek için harekete geçiyorsunuz. Bu süreçte karar alırken iki kere düşünmeli ve dürtüsel olmaktan biraz kaçınmalısınız. Böylece sonra pişman olacağınız süreçlerin önüne geçmiş olursunuz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Öğleden sonra aldığınız sorumlulukların sizi kısıtladığınız hissedebilirsiniz. İyi bir iletişimle üstesinden gelebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular size rahatsızlık verebilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda topluluklar içerisinde sözünüzün dinlendiği ve sağ duyunuzdan yardım alındığı bir halde olabilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızın her alanında başarıyla kuşatılıyorsunuz. Bu başarıyı elde ederken kendinizi fazla yorduğunuzdan biraz mola vermek iyi olacaktır. Bir süredir görüşemediğiniz dostlarınızla özlem giderecek anlar yaşamanız muhtemeldir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ketum davranışlarınız altında önemli konuların olduğunu çevrenizden saklamayı ve sorumluluklarınızı tek başına yüklenmeyi seviyorsunuz. İkili ilişkilerinde karşı tarafın şartlarını düşüncelerinizle birleştirebilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizin bilmediğiniz bir özelliğini öğrenebilirsiniz. İş yerinizde yükselebilmek için çok çalışmaya ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyorsunuz. Stresli ortamlardan kaçınmaya çalışın.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel güven duygusunu hissetmek istediğiniz bir gün içindesiniz. Bugün, karşınızdaki kişiden çok şey bekliyor ve konuşmalarınıza yoğun duygular yüklüyorsunuz. Hedeflerinizi maddesel beklentilerinizle eş değerde tutmak için gerekli bağlantıları yapıyor ve finans konularında isteklerinizi yapılandırmak istiyorsunuz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>