Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yol Ayrımındasın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugün eğlenceli ve tutkulu bir ruh halinde olabilirsiniz. Gittiğiniz her yerde sevgi ifade etmeye ve romantizm yaratmaya hazır olacaksınız. Hayatınızda biri yoksa, özel birinin ilgisini çekebilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla flört etmek, etrafınızdakileri etkilemek ve insanlarla sohbet etmek hoşunuza gidiyor. Eğer bir ilişkiniz varsa, bugün sevgilinle dinlenmek ve rahatlamak için mükemmel bir gün. Güzel bir restorana ya da güzel bir parka bir gezi gidebilirsiniz.

Bugün çok fazla şey halletmek için iyi bir gün. Birden fazla göreve konsantre olmayı ve çeşitli projeleri bir kerede bitirmek size çok kolay gelecek. Telefon görüşmeleri yapacak, e-postalara yanıt verecek ve kendi projelerinizde de aynı anda çalışacaksınız. Bugün süper kahraman gibi hissedebilirsiniz! Çünkü gezegenlerin enerjileri şu anda dayanıklılığınızı ve açıklığınızı artırıyor. Öyleyse bundan faydalanın!

Para mevzularında iyi haberler bugün hanenizde büyük bir heyecan yaratabilir. Hedeflerinizden biri, yaşam koşullarınızı iyileştirme konusunda yatırım yapmak olabilir. Yeni bir eve taşınmak veya satın almayı düşünebilirsiniz. Bu talih kuşunu nasıl kullanacağınızla ilgili bir sürü fikir nugün kafanızı kurcalayabilir ama sakin olun. Bir yandan da, bu parayı kötü günler için bir kenara atmak isteyebilirsiniz.

Göksel açılar hayatında yeni bir periyodun başlamakta olduğunu işaret ediyor. Mod ise şu ankinden çok daha hafif olacak. Periyodun odak nokrası insanlarla iletişimi dengelemek ve aynı zamanda belli bir mesafeyi korumak. Yine de, geçmişten bazı olaylar karşına çıkarsa bunları görmezden gelmen pek mümkün olmayacaktır.Her zaman şoför siz olmak zorunda değilsiniz. Neden biraz mola verip direksiyonu diğerlerine emanet etmiyorsunuz? Lider olmaya alışkın olmanız gerçeği bir yana, aslında herkes sizden bunu bekliyor gibi görünse de, bugün dümeni başkalarına bırakma vakti. Bu duruma keyifle şaşıracaksınız. Otobüsü şarampole yuvarlamak yerine, sürmenin daha etkil bir yolunu gösterecekler size. Bu dersi almak için kendinize fırsat tanıdınız, bravo!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen çok derin düşüncelere dalıp gidiyorsunuz. Bugün biraz meditasyon yaparak, tasavvur ya da ibadet ederek vakit geçirebilirsiniz. İlahi kudrete odaklanmak için bazı ilham verici kitaplar okuyor olabilirsiniz. Ya da daha pratik bir şekilde düşünüyor ve bir ilişki ya da kişisel durumun iç yüzünü anlamaya çalışıyor da olabilirsiniz. Zihninizi ve ruhunuzu keşfe çıkması ve yüzeyin altında ne olduğunu görmesi için serbest bırakmanın tam zamanı.

9 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile içinde bir süredir var olan konu çözüme veya kapanışa gidebilir. Duygusal olarak daha dalgalı olabilir ve karşınızdaki kişilere göre farklı duygular içine girebilirsiniz. Uzak akrabalarla ilgili gündemler kulağınıza gelebilir.

9 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi durumun oluşturduğu eksiklikler, planlarını ertelemene neden olabilir. Kariyer hayatında yaşadığın kaygılar, seni sıkıntıya sokabilir. Ortaklı bir işte çalışan Koç burcuysan, fikir ayrılıkları, yol ayrımlarını beraberinde getirebilir.  Hayatında olumsuzluklara yer vermek istemeyişin seni olduğundan daha da kararlı yapacak. Yalnız bir Koç burcuysan, uzun süredir konuştuğun kişi, duygularını sana anlatmak isteyebilir.

9 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz. Farkında olmadan iletişiminiz de incitici konuşmalar yapabilirsiniz. Lütfen konuşma sınırlarınızı bilin ve insanların hassasiyetlerini göz ardı etmeyen davranışlar sergileyin.

9 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. Yeni kararlar alıp, ilerleyebileceksiniz. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde daha sezgisel olabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylara karşı iç sesinizle yaklaşmalısınız. Akşam saatlerine doğru arkadaşlarınızla birlikte olmak size keyif verecektir. Yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

9 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu dönemde sizin çabanız ve isteğinizle bu problemler çözünecek. Ancak burada ivmeyi veren, konuşmayı başlatan siz olabilirsiniz.

9 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha fazlasını elde etmek için kendinizi yormak yerine elinizde olanın kıymetini bilmeyi çalışın. Şu an en kıymetli şey zamanınız. Size faydası olmadığına ikna olduğunuz şeylerden vazgeçin ve işleri yoluna koymak için daha verimli çözümleri arayın.

9 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında siz de gereken karşılığı vereceksiniz. Ailenizle aranızda  ilişkiler çok önemli. Damar sorunlarına dikkat. 

9 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

9 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte harika bir gün geçirmeye hazır olun. İş arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye özen göstermelisiniz. Aile bireylerinizden veya arkadaşlarınızdan birinin desteğinize ihtiyacı olabilir.

9 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün.Yaratıcılığınız hız kazanıyor.Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Küçük aksiliklerin her zaman olabileceğini unutmamalı ve hatalarınızı büyütmemelisiniz.

9 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 14' 27" R
Ay
Aslan
13° 53' 06" R
Merkür
Koç
28° 36' 05"
Venüs
Boğa
18° 34' 23"
Mars
Koç
10° 40' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 40"
Satürn
Balık
17° 42' 57"
Uranüs
Boğa
23° 10' 19"
Neptün
Balık
29° 18' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 58"
Lilith
Başak
24° 55' 14"
True Node
Koç
14° 53' 02"
Son Güncelleme : 14/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>