Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yarım Kalan Konular Gündeminde Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün hayatınızda duygusal açıdan bir gerilim var gibi. Örneğin, görev anlayışınızarkadaşlarınızdan birine göre tamamen farklı olabilir ve anlaşmazlık yaşamanız pozisyonunuzu tehlikeye atabilir. Bazı insanların çok ilgisiz olduğuna ve onların bu rastgele tutumlarının hedeflerinize zarar vereceğinden gizliden gizliye korkuyorsunuz. Bugün birini azarlama ve küçümseme eğiliminiz olabilir.

Övülme ihtiyacınızı feda etmeniz gerekebilir. Yapılması gereken işler olabilir ve sosyalleşmek için çok zamanınız olmayabilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelme gereksinimi duyuyorsanız, bunu daha sonra yapın. Hevesli doğanız ve sosyal kişiliğiniz kendini boşaltacak bir yer arıyor. Ancak enerjinizi başka şeylere kanalize etmeye çalışın ve yapılması gereken projelere odaklanın. Oyun oynamayı günün ilerleyen saatlerine bırakın.

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Evin ve çevresindeki şeylerle ilgilenmek isteyebileceğin bir gün. Odalarından birini yeniden düzenleyebilirsin; mobilyaların yerini değiştirip yeni alanlar yaratabilirsin. Jaluziler kullanarak evdeki ışığı da değiştirebilirsin. Biraz yaratıcı olmaktan korkma. Evindeki renkleri ve enerjiyi değiştirmelisin!Bugün kendinizi sürüsünü gütmeye çalışan bir çoban gibi hissedebilirsiniz! Ancak koyunlardan hiçbirinin kıpırdamaya niyeti yok. Bütün dürtüklemenize ve teşvikinize rağmen ayaklarını sürüyüp isteksizce dikiliyorlar. Birkaç inatçı hayvan yüzünden kendinizi helak etmeyin. Çiftliğinize dönüp öğle yemeğinizi yiyin ve işinize daha sonra geri dönün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zaman şoför siz olmak zorunda değilsiniz. Neden biraz mola verip direksiyonu diğerlerine emanet etmiyorsunuz? Lider olmaya alışkın olmanız gerçeği bir yana, aslında herkes sizden bunu bekliyor gibi görünse de, bugün dümeni başkalarına bırakma vakti. Bu duruma keyifle şaşıracaksınız. Otobüsü şarampole yuvarlamak yerine, sürmenin daha etkil bir yolunu gösterecekler size. Bu dersi almak için kendinize fırsat tanıdınız, bravo!

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile üyelerinin sağlığıyla ilgili destekler alınabilir. Hastane ziyareti yapabilirsiniz. İlahi etkilerin gücünü daha fazla hissedeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bazı sevdiklerinize karşı fedakarlıklar yapabilirsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim konuları gündeminde olurken, yarım bıraktığın konularla da yakından ilgileneceksin. Su burcunda meydana gelen Yeniay, evinle ilgili tadilat konularını karşına getirebilir. Aile içerisindeki kırgınlıkları bitirmek için küçük olarak ilk adımı atmak zorunda olduğunu hissedebilir ve harekete geçebilirsin. Hayatında atacağın her adımı kendin için atmak isteyebilir ve ona göre hareket edebilirsin.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte istek duyduğunuz bir eğitim için yeniden harekete geçmek isteyeceksiniz. Bu konuyla ilgili gerekli mercilere ulaşabilir ve eğitim kurumlarını titizlikle inceleyebilirsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç burcunda yeniay gerçekleşiyor. Evle ilgilenmek ve evde meşgul olmak açısından hareketli bir gün olabilir. Düşüncelerinizi netleştirmeye çalışın.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda dikkat çekeceğiniz bir gündesiniz. Doğal olarak sizden yansıyan ışık çevrenizi pozitif yönde etkileyebilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızdaki huzuru korumak için bazı şeyleri alttan almanız gerekebilir. Kutunun dışında düşünebilirseniz başarılar sizin için olasıdır. Kendinizi gereksiz yere bağlı hissettiğiniz eşyalarla vedalaşmak ruhsal bir temizliğe yol açabilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün parasal değerlerinizi gözden geçirmek isteyeceksiniz. İçinizdeki kuşkular yüzünden yaptığınız işten zevk almayabilirsiniz. Güven kelimesine gün içinde her şeyden çok daha fazla ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin yanında kendinizi çok rahat ve güvenli hissediyorsunuz. İş yerinizdeki yoğun çalışma temposundan dolayı kendinize ve sevdiklerinize yeteri kadar zaman ayıramıyorsunuz. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışın.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizdeki enerjiyi desteklemek zorundasınız. Kişisel özelliklerinizi sergileyebileceğiniz özel günlerden biri. Temkinli hareket ederek, her şeyi önce karşı taraftan beklemelisiniz. Bilinçaltınızda yapılandırdığınız olayları yeniden gözden geçirmek için, elinize geçecek fırsatları kullanmalısınız. Bugün, içsel sesiniz çok önemli olacak.

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 04' 48" R
Ay
Aslan
11° 50' 38" R
Merkür
Koç
28° 24' 12"
Venüs
Boğa
18° 22' 04"
Mars
Koç
10° 33' 01"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 18"
Satürn
Balık
17° 42' 14"
Uranüs
Boğa
23° 09' 44"
Neptün
Balık
29° 17' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 27"
Lilith
Başak
24° 54' 07"
True Node
Koç
14° 53' 17"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>