Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yanıt Arıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiyle aranızda yaşanmış anlaşmazlıkları geride bırakmayı isteyebilirsin. Ve bunun için de gereken şartlar yavaştan oluşmaya başlayabilir bugün. Sevdiğinle daha çok zaman geçirmek seni iyi yönde etkileyecek.

Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız, bugünlerde sizden yardım isteyebilir. Henüz her konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok gibi görünen insanlar, sabrınızdan etkileniyor. Çabalarınız yakında parlak teklifler almanıza neden olabilir.

Etrafındaki insanlar senin düşüncelerine ve fikirlerine ihtiyaç duyabilir bugün. Bilgin ve deneyiminle onlara yardımcı olmak sana yeni fırsatlar getirebilir. Bildiklerini kendine saklamamak en iyisi bugün.

Fiziksel olarak yenilenme ihtiyacı hissedebilirsin bugün. Biraz yürüyüş yapmak sana çok daha etki edebilir. Su tüketimini artırmak ve zararlı alışkanlıkları terk etmeye çalışmak da senin için iyi olacak. Bazı şeylerde daha kalıcı etkiler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şeylerin daha iyisini elde etmek için kendini paralamamalısın. Sahip olduklarına yoğunlaşmanda fayda olacak. Önceliklerine yoğunlaşıp duygularını dengeleyebilirsen eğer, zaten her şeyin sana geldiğini daha net görebileceksin.

15 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, Akrep ayı ile Uranüs arasındaki sert karşıtlık sayesinde bugün beklenmedik bir şekilde tatsız sürprizlerle uyanabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde kendinizi enerjisel olarak huzursuz ve mutsuz hissedebilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle aranızda yaşanacak iletişim sorunlarının büyümesini istemiyorsanız empati yeteneğinize güvenmelisiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilerin sana ayak uydurmakta zorlandığını fark edebilirsin. Bugün çok farklı düşüncelere sahipsin. İletişim kurmakta zorlanacağın bir gün. Kişisel eşyaların, teknolojik cihazların konusunda ufak tefek sorunlar yaşayabilirsin. Eğitimine devam eden bir Koç burcuysan eğitiminle alakalı kendine sorular sorabilir, bazı tasarılarda bulunabilirsin.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hareket enerjiniz düşüyor. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeye spor yapmaya ve dinlenmeye önem verin. Bugün aktif koşmak veya doğada yürüyüş yapmak size iyi gelebilir ve üstünüzdeki ataleti atabilirsiniz. Egonuza zarar veren olaylar yaşansa da bu hep sizi büyütmüştür.

15 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep’te Ay tutulması öncesinde psikolojinizi yenileyen, size daha fazla cesaret veren konula var. Ortaklı parasal konular önemli olabilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizle ilgili kararları almayı sezgisel olarak ilerleyen günlere erteleyecek, bugünü hayatınız el verdiğince zihinsel tatil modunda geçireceksiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşleri çok fazla planlamaya dikkat edin. En azından sabahlarınızı spontan eylemlere ve gelişigüzel olaylara açık bırakın. Sabahlarınıza göre, öğleden sonraki yapının yavaş yavaş gelişmesine izin verin. Roma'yı bir günde inşa etmene gerek yok. Keyifli bir sabahın tadını çıkarın ve birisini size yatağınıza kahvaltı getirmek konusunda ikna edip edemeyeceğinize bakın. Bu, güne başlamak için mükemmel bir yol.

15 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda ne kadar değiştiğinizin farkında olmayabilirsiniz ancak bir yakınınız sonunda bunu gösterebilir. Sizin gerçekten değer verdiğiniz şeyin, onların bir hayatın nasıl olması gerektiği konusundaki fikirlerinden biraz farklı olduğu ortaya çıktıysa, bu yüzden üzerinize geliyor olabilirler. Bununla birlikte, onlardan farklı olmanızın onlara karşı duygularınızı etkilemediğini göstermek, şimdilik yeterli olabilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmadan, geçmişle ilgili konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Aşk ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

15 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortak kazançlar, kredi ve ödemeler gibi parasal konuların gündeminizde olduğu bir gün. Bu alanda blokajlarınız olduğunu düşünebilirsiniz ancak büyük resmi görmenizde ve çözüm odaklı olmanızda fayda var.

15 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınız sıra dışı gelişiyor. Satın alma konusunda çılgın bir alış veriş tablosu ile ortaya çıkabilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız olayların ortasında kalmak istemiyorsanız, istikrarlı davranmalısınız. Finans konularıyla ilgili takip gerektiren işlerle gündeme geleceksiniz. Kendinizi sıkı bir şekilde denetlemelisiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>