Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ikili ilişkinizde yenilikler bekleyebilirsiniz. Aşk yaşamınızda paylaşımlarınızın artması muhtemel. Duygularınız göstermekten kaçınmayın.

Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız gözler üzerinize çevrili olabilir. İşbirlikleri konusunda çıkabilecek fırsatları göz ardı etmeyin. Özel davetler ve toplantılarında sizin için önemli kimselerle tanışabileceğiniz bir gün.

Sıradan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Bu dönemde maddi paylaşımlarınızı yeniden düşünmeniz ve düzenlemelere gitmeniz gerekebilir.

Bugün bir miktar planlı olmakta fayda var. Mesleki konular fazlasıyla vurgulanırken çok çaba sarf edeceksiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar belki de şimdi avuçlarınızın içinde. Ne istediğinizi bilmeniz ve çevrenizdekilerin uyarılarına rağmen gösterdiğiniz kararlı tutum, meyvelerini verecek. Şimdi bütün sorun bu kararlılığı korumanızda. Bugün size zor günlerinizde destek veren bir arkadaşınızla uzun, uzun konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Yeni birlikteliklere açık bir görüşme olabilir.

15 Nisan 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 09:31 Ay-Mars görünümü, aşk hayatınızı ilgilendiren yeniliklerin işaretçisidir. Bay ve Bayan Koçları çekici kıldığı gibi, karşı cins üzerinde bir hayli etkili olmalarını sağlayan olumlu bir enerjidir. Sizleri şanslı, aktif, bir hayli güçlü kılar. Yolculuk, dış dünya ile bağlantı, hedefinizi gerçekleştirme, yeni birileriyle tanışma, harekete geçme anlamında da bir hayli kuvvetli kılacaktır. Saat 15:43 Ay-Venüs olumlu görünümü, aşk-çocuklar ve yaşamın tüm güzelliklerini kucaklama arzumuzun işaretçisidir. Takdir edilmek, isteklerimizi elde etmek, prestij kazanmak, sorunlarımızı çözmek anlamında bize kuvvet olacak. Bu görünüm, ilişkinizle alakalı konularda da dengelerin yerli yerine oturtulması yönünde yardımcı olacaktır. Saat 22:30 Ay-Merkür görünümü, finansal konularda hesabı bilmek, aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde dikkatlice analizde bulunmak gerektiğini işaret ediyor. Evdeki hesap çarşıya uymayan durumlar varsa, açılmamak gerekir. Saat 23:11 Ay-Satürn görünümü, yeteneklerimizi değerlendirmede ve istediğimiz alanda başarılı olmada yardımcıdır. İnsanları etkilemek, takdir edilmek, farklı biri olduğumuzu göstermek isteyeceğiz. Bunu fazlasıyla arzulayacağız. Önümüzdeki yolu göreceğiz. Bilgimizi, tecrübemizi fikirlerimizi, davranışlarımızla dışarıya yansıtacağız. Bizi neyin mutlu ve güçlü hissettirdiğini anlayacağız. Başkalarıyla iletişimde bulunarak güçleneceğiz, takdir edileceğiz. Günün güzellikleri yolunuzu aydınlatsın. Can-ı gönülden sevgilerimle,

15 Nisan 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizden ödün vermeyi düşünmeyecek, karşılaşacağınız engellerle mücadele edeceksiniz. Kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için; çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Bu dönemde yaratıcılığınız devam etmekte. Herkesin gözü önünde olmanızı sağlayan bir kıvılcımınız olacaktır

15 Nisan 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapacağınız araştırmalar dış görünüşünüzde değişiklikler yapmanıza yardım edebilir. Yeni imajınızhayatınızda da sizi olumlu etkileyebilir ve özgüveninizin artmasını sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle sonrası saatlere kadar, sosyal ilişkilerimiz, aşk hayatımız ya da eğlence anlayışımızı besleyebilecek aktiviteler açısından olumlu saatlerdeyiz. Bol bol sosyalleşebilir, zevklerimize hitap eden işlerle uğraşabiliriz. Akşam saatleri ise, ağzımızda çıkan sözlere dikkat edelim. İstenmeyen gerilimler oluşabilir. Gece saatlerinde konusunda uzman, yaşça büyük veya tecrübeli kişilerin fikirlerini almak ya da önerilerine uymak bize iyi gelebilir ya da bize danışanlar olabilir. Sosyal bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda daha istekli olabilirsiniz. İş hayatınızda dönüşümler yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için mücadele edebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz. İkili ilişkileriniz için harcama yapabilirsiniz. Spekülatif konulardan uzak durmalısınız.

15 Nisan 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdaki bir çok insan hakkında fikirleriniz değişebilir. Önyargılı olmak yerine yaşadıklarınızı iyi tartmanız gerekiyor. Adil davranmalısınız.

15 Nisan 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şu sıralar özelliklehayatına ilişkin başlıklar açısından verimli günlerdesiniz. Üst yöneticilerle görüşmeler, sözleşmeler, toplantılar, işbirlikleri ya da resmi süreçler ve evraklar gibi konular gündeme gelebilir. Öte yandan yakın yerlere kısa seyahatler yapmanız söz konusu olabilir.

15 Nisan 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde keyfiniz yerinde olabilir. Hareketli ve enerjik yanınızı spora yöneltebilirsiniz. Başardıklarınızı gördükçe kendinize olan inancınız artabilir.

15 Nisan 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıcak bir eğlence ortamına merhaba diyorsunuz. Enerjik, hevesli, neşeli, candan ve cömert davranacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Herkesin gittiği gözde mekanlara giderek özgüven yüklü bir şekilde boy gösterebilirsiniz. Sportif faaliyetlerden haz alabilir, aksiyon filmleriyle adrenalinizi yükseltebilirsiniz. Çocuklarınızla çok özel anlar geçirmeniz de mümkündür. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Aslan burcunda olacak. Haftanın songününe Aslan enerjileri ile başlamak hafta sonuna yönelik beklentilerinizi artırabilir. Neşelenmek, arkadaşlarla eğlenmek, eğlence mekanlarını bir bir gezmek, flört etmek ve eğlenmek için önünüzde harika birkaç gün var. İyi değerlendirin derim! Çünkü gelecek aya kadar Ay Aslan burcunda hafta sonuna denk gelmeyecek. Özellikle sıcak ilişkiler bakımında akşamüstü saat 17:00 civarı oldukça uygun Ay'ın Venüs ile olumlu açı yaptığı bu sürede konuşmalar, dostluklar, sosyal bağlantılar, ziyaretler ve anlaşmalar çok başarılı olur.

15 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı hayallerinizden vazgeçmek üzeresiniz. Aslında bunu yapmanız sizin için büyük önem taşıyor çünkü siz inandığınız şeylerden yanlış bile olsa zor vazgeçersiniz. Kalabalıklar içinde bulunur, gruplar içinde sözünüzü kolaylıkla dinletebilirsiniz. Bu sayede takıntılarınızdan kurtulacaksınız.

15 Nisan 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 43' 13" R
Ay
Akrep
22° 17' 02" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 02' 07"
Mars
Balık
25° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 56"
Satürn
Balık
16° 08' 12"
Uranüs
Boğa
22° 04' 22"
Neptün
Balık
28° 45' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 22' 59"
Lilith
Başak
22° 48' 03"
True Node
Koç
15° 35' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>