Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fikirler havada uçuşuyor! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugün cazibeniz yüksek. Kendinizi her türlü sosyal ortamda dikkat çekerken bulacaksınız. Şiirsel, yaratıcı ve çapkın tarzınız çok ilgi çekecek. Sizin için özel biriyle görüşmek istiyorsanız, bugün bunun için birçok fırsat bulabilirsiniz. Önemli telefonları not etmek için yanınızda kağıt kalem bulundurun! Daha sonra görüşmek isteyeceğiniz birçok insanla tanışabilirsiniz.

Bugün birçok insanla temasa geçmeniz gerekebilir, ancak süreci sinir bozucu bulabilirsiniz. Evde olmayabilirler, iletiler teslim edilemeyebilir veya iletişim ekipmanınız düzgün çalışmayabilir. Kesinlikle işler acil değilse, onlara ulaşmak için yarına kadar beklemek daha uygun olabilir. Aksi halde, kelimeler için fazla stresli bir durumda çalışabilirsiniz.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Yaşam alanında birkaç değişikliğe gitmek isteyebilirsin. Günün enerjisi biraz huzursuzluj hislerini kabartabilir. Yeni ve farklı bir şeyler istiyorsun. Çok beğendiğin bir mobilya aklından çıkmıyor olabilir ve bunu satın almak isteyebilirsin. Evine farklı bir hava gelmiş olur! Ya da duvarları boyamaktan keyif alabilirsin. Deneysellikten çekinme!Genellikle dahil olduğunuz gruplarda siyasi sohbetlerden uzak duruyorsunuz fakat bugün bir arkadaşınıza destek olmak için tartışmaya karışacaksınız. Bu durum kişiliğinize aykırı. Çok fazla dahil olmadan önce durumu dikkatlice tarttığınızdan emin olun. Arkadaşınız olsun ya da olmasın, gruptaki kimseden kopmak istemezsiniz. İyi düşünün, buna değer mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgür olmayı istediğiniz kadar, başkalarının yardımına ihtiyaç duyduğunuz zamanlar da var. Bugün, o günlerden biri. Çevrenizdekilerin size yardım etmeye ne kadar gönüllü olduğunu görmek sizi şaşırtabilir. Tek yapmanız gereken, yardım istemek. Aslında, yanınızda olduğunu hiç tahmin edemeyeceğiniz kişilerin yardıma geldiğini göreceksiniz. Sandığınızdan daha fazla destekçiniz var, sadece nerede olduklarını görmek için gözlerinizi açmanız gerekiyor.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay, saat 02:04'te Oğlak burcuna geçiyor. Günün genelinde yoğun birgünü geçirebilirsiniz. Özellikle bugün hem işinize hem geleceğinize dair net kararlar almak isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde aktifleşen Ay ve Uranüs arasındaki pozitif açı sayesinde sürpriz birteklifi kapınızı çalabilir. Beklemediğiniz anda güzel bir fırsatla karşılaşabilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirler havada uçuşuyor!Ayın tam ortasından geçerken yarın Türkiye saati ile 23:22'de toprak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Çalışma disiplinini baştan uca değiştireceksin. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, ödemelerdeki aksaklıklar seni biraz zorlayabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyeriyle ilgili yaşanacak gelişmeyle, hayatınızı yeniden düzenlemeniz gerekecek. Aldığın kararların arkasındasın ancak bu anlamda ailenden eleştiri alabilirsin. Gün içerisinde arkadaşınla buluşabilirsin. Beyin fırtınasının, fikirlerin havada uçuşacağı sohbet sana çok iyi gelecek.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili önemli gelişmeler içinde olabilirsiniz. Görüşmelerinizde karizmanız ve ikna kabiliyetinizle göz dolduracaksınız.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi geliştirebileceğiniz güzel imkanlar var. Yeni ve yabancı kişilerle daha çok bir araya gelebilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz sempatik hissedebilirsiniz, ama fedakarlığınızın gerçekçi olduğundan emin olun. İdealler gerçekten insanların çalışmalarına hizmet etmelidir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için yeni yollar bulun.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda üstleriniz ve patronlarınızla ya da görev ve sorumluluklarınızla ilgili sizden yaşça büyük ve otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinize bugün biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Ciddi tutumunuzu korumalısınız.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Programınızın gerçekçi bir şekilde alabileceğinden daha fazla yeni proje ve hedef yüklendiniz. Bu nedenle bugün kafanız karışık olabilirsiniz. Mevcut bazı projeleri bitirmeye odaklanın.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duyduğunuz bazı haberlere canınız sıkılabilir. Duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. Öfkeli ve sabırsız bir tutum içine girmekten kaçının. Karşılaştığınız olayların sizi çileden çıkartmasına izin vermeyin. Moralinizi yüksek tutun. Karamsar ve kuruntulu düşüncelerden kaçının.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koç burcu haftaya özellikle iletişimle ilgili konularda zorlu bir başlangıç yapıyorsunuz. Yeni çıkışlarınıza, yeni girişimlerinize belli ki ortam hazır değil. Ön yargılarınız veya daha önce yargıladığınız insanlar da size bu duyguyu verebilirler. Artık düşüncelerinizi dile getirirken siz de daha nazik olmayı denersiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koç Burcu; haftaya karamsar ancak yüksek tempolu bir başlangıç yapabilirsin. Kariyerinle ilgili endişelerin bugün daha da yoğunlaşabilir. Hayatında birtakım değişiklikler yapmak için harekete geçmek istediğin bir dönemdesin. İkili ilişkilerinde yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sorunlar yaşanabilir. Üstlerin ya da ebeveynlerin ile de iletişimlerinde dikkatli olmalısın.

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 03' 50"
Ay
Kova
18° 35' 38"
Merkür
Koç
17° 37' 56"
Venüs
Boğa
03° 04' 45"
Mars
Koç
01° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 05"
Satürn
Balık
16° 43' 22"
Uranüs
Boğa
22° 26' 38"
Neptün
Balık
28° 57' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 13"
Lilith
Başak
23° 31' 30"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>