Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planlarından Uzaklaşmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün topluluk etkinliklerine katılmak isteyebilirsiniz. Şanssız insanlar üzerinde olumlu etkisi olan bir kulüp ya da dini bir gruba katılmaktan ilham alabilirsiniz. Manevi yönünüz ön planda olabilir ve başkalarına bir şeyler verme havasında olacaksınız. Bu iyi bir şey çünkü büyük bir ruhunuz ve kişiliğiniz var! İçten paylaşım yapabilen birisiniz.

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsin. Günün enerjisi sizi yeni birisiyle iletişim kurmaya ve bağlantı kurmaya teşvik edecektir. Sosyalleşmek veyoluyla tanıdığınız insanlarla sağlam ilişkiler kurmak için biraz zaman harcayabilirsiniz. Ya da birisiyle tanışıp ilginç bir sohbete başlayabilirsiniz. Belki bu kişiyle sonra işinize yarayacak bir işbirliğini pekiştirebilirsiniz. Yeni bir sosyal alanda tecrübe kazanmanız konusunda kendinize izin verin.

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Bir mola vermek istiyorsun. Çocuklarınla ekstra zaman geçirmeyi diliyorsun. Varsa romantik partnerinle özel saatler geçirebilirsin. Birlikteliğinizi onurlandır. Ev yaşamına konsantre olursan ve kariyerini bir süreliğine kendi haline bırakırsan daha iyi hissedeceksin!İnsanlar bugün hislerinize karşı özellikle duyarsız olabilirler, ama bunun için üzerlerine düşmemeye çalışın. Fiziksel anlamda ve yapıcı bir şekilde harekete geçmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz ve bunu yapman için sizi zorlayacağım. Evden çıkın ve göl ya da nehir kenarında yürüyüş yapın ya da koşun. Zihninizi açın, oturduğu kafesten çıkarın ve hayatınıza bir bakış açısı getirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilim insanları çoğunlukla tuhaf insanlardan oluşur. O kadar ilgisiz olurlar ki sanki yoklarmış gibi hissedersiniz. Sanki dünyanın üzerinde öylece dolanıyorlarmış gibidirler, yani biraz sizin bazı şeyler hakkında hissettikleriniz gibi. Hayat ve dünya hakkında düşündüğünüz şeyleri kendi yönteminizle söylemek, onu gördüğünüz şekliyle ama aslında o şeklin gerçekte olmadığını bildiğiniz haliyle anlatmak istiyorsunuz. Bu sizin sırrınız: bilirsiniz, zaten hiç kimse sizin gördüğünüz şekliyle dünyayı size anlatamaz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içindeki işlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Tembellik veya dinlenme isteği ön planda olabilir. Ruhsal ve zihinsel geriliminizi, iç sıkıntısını yaşam alanınızı düzenleyerek ve temizlikle ilgilenerek gidebilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konulardaki planlarından uzaklaşmak istemiyorsun. Yeni bir yatırım yapmak için harcamalarını ve banka hesaplarını kontrol etme ihtiyacı hissedebilirsin. Çalışmayan bir Koç burcuysan, bugün hobilerine vakit ayırmaya yönelik planların olabilir. Evli bir Koç burcuysan, eşinle birlikte çıkacağın tatil için alışverişe çıkma planları yapacaksın. Artan mide hassasiyetin yüzünden beslenme alışkanlıklarını değiştirebilirsin.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızla hareket etmek istediğiniz bir gün olabilir. İletişim içinde olduğunuz insanlarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Ani yön değişikliği içinde olmanıza çevreniz anlam vermekte zorlanabilir. Güvenilir davranışlar sergilemeye özen göstermelisiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorunların üstesinden geleceğiniz bir gündesiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntıları fazla büyütmemeye çalışın. İşlerinizde fazla risk almamaya çalışın. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde akıcı koşullar söz konusu. Kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizi ilgilendiren konularda aksiyon almak için uygun bir gündesiniz ayrıca ev işleri, evinizde yapılması gereken tadilatlar gibi konuları da düzenleyebilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay’ın karşıt burcunuz Terazi’ye geçmesiyle birlikte evliliğiniz ya da uzun vadeli ilişkiniz gündeme geliyor. Gökyüzünün bugünlerde sizden beklediği empati yapmanız, egonuzdan sıyrılmanız ve güç savaşlarından uzak durmanız…

15 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzdekileri çok rahat bir şekilde görebileceğiniz açık ve temiz başarı yolları gözüküyor. Bugün her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Daha ileri bir eğitim almak veya ilgilendiğiniz bir konuda kendinizi geliştirmek için kursa veya okula gitmeyi düşünebilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Bazen iyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdaki kişilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün karışık düşünceler içindesiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Siz sabırlısınız ve başarılarınız hakkında övünmek yerine daha güncel görevleri tamamlamanız daha iyi olacaktır. Karmaşık problemlere yönelin. Başarının kendisi zaten mükâfattır.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her olayı farklı algılayarak, kendi içsel potasında değerlendirmek gibi özel bir yeteneğe sahipsiniz.Bugün, Ay'dan olumlu etkiler alıyor olmanız sayesinde, partnerinizle olan ilişkilerinize yeni bir enerji oluşturuyorsunuz. Bugün, sosyal yaşamınızda aktivite hızlanması gözleniyor ve arkadaşlarınızla bir araya geleceksiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 12" R
Ay
Oğlak
10° 24' 10"
Merkür
Koç
16° 31' 25"
Venüs
Koç
29° 38' 23"
Mars
Balık
28° 52' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 59"
Satürn
Balık
16° 28' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 47"
Lilith
Başak
23° 12' 55"
True Node
Koç
15° 23' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>