Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, duygusal ilişkinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Aşk yaşamınızda beklenmedik olaylar huzursuz edici sonuçlar doğurabilir. Ani, öfkeli duygusal tepkiler ilişkinizde yıkıcı olabilir.

Üreteceğiniz pratik fikirleri uygulamanız halinde, başarılı çalışmalarda bulunmanız mümkün olabilir. Ancak, kişisel sorunlar yüzünden başka işlere yönelerek veya karamsarlığa kapılarak işlerinizi aksatmanızda söz konusu.

Maddi konuların ön plana gelebileceği bugün, alacak verecek konularından huzursuzluk duyabilirsiniz. Ani masraflar bütçenizi dengelemekte güçlük yaratabilir.

Kişisel bir önem ve değer verdiğiniz konuları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnatçılığınızyaşamınızda çok işinize yarıyor, ama özel hayatınızda da böyle davrandığınızda çevrenizdekileri oldukça yoruyorsunuz. Özellikle inatçı olduğunuz konulara daha esnek bakmayı deneyebilirsiniz. Başkaları için kapanmış olan bir konu, sizin için bugünlerde de anlamını taşıyor. Üzerinden uzun zaman geçmiş olan bu olayı bugün yine gündeme getirebilir ve bu yüzden eleştirilebilirsiniz.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cumartesi günümüz Ay-Aslan burcu geçiş etkinliği altında başlıyor. Bir yandan özel ihtiyaçlarınız, diğer yandan zorunluluklarınız dolayısıyla gün boyu  hızlı ve aktif bir şekilde hareket edebilirsiniz. Her sözünüzde ve davranışınızda doğal yapınızda bulunan özgürlük göze çarpar. Saat 08:25 Ay-Uranüs olumlu görünümü yenilikçi görüşlerinizle, pozitif halinizle etrafınıza örnek olursunuz.  Dünyaya meydan okuyabilecek kadar güven duygunuz yükselir. Arkadaşlarınızla konuşmak, sohbet etmek, yazışmak hoşunuza gidebilir. Saat 20:48-17 Nisan saat 02:23 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında,  aşk hayatınız, çocuklarınız ve genel olarak kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.  Yaratıcılık gerektiren sanatsal çalışmalarınız  açısından herhangi bir zorlama yoktur. Ancak bu aktivitelerin belirli bir alanda ciddi manada sergilenmesi veya duyurulması konusunda zorluklar yaşanabilir. Duygularınızı açık ve net bir dille ifade edebilmeniz kolay olmayabilir. Bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

16 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu süreçte zaman da dahil olmak üzere her şeyi akıllıca kullanırsınız. İlgi alanlarınız genişler, daha çok şey öğrenmek amaçlı kurs imkânları yaratabilirsiniz. Amaç sürekli ilerlemektir. Uzun zamandır planladığınız mesleki projelerinize ve maddesel konulara odaklanma zamanı.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapacağınız araştırmalar dış görünüşünüzde değişiklikler yapmanıza yardım edebilir. Yeni imajınızhayatınızda da sizi olumlu etkileyebilir ve özgüveninizin artmasını sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle sonrası saatlere kadar, sosyal ilişkilerimiz, aşk hayatımız ya da eğlence anlayışımızı besleyebilecek aktiviteler açısından olumlu saatlerdeyiz. Bol bol sosyalleşebilir, zevklerimize hitap eden işlerle uğraşabiliriz. Akşam saatleri ise, ağzımızda çıkan sözlere dikkat edelim. İstenmeyen gerilimler oluşabilir. Gece saatlerinde konusunda uzman, yaşça büyük veya tecrübeli kişilerin fikirlerini almak ya da önerilerine uymak bize iyi gelebilir ya da bize danışanlar olabilir. Sosyal bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize güven duyabileceğiniz işler yapabilirsiniz. Aşkta ve yaratıcı konularda daha pozitif olabilirsiniz.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem zihinsel hemde bedensel anlamda yorgunluklarınız iyice arttı. Yakınlarınızla ilgilendiğiniz gibi biraz da kendinize vakit ayırmalısınız.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün özellikle finansal konular başta olmak üzere önemli ve yeni kararlara varmamalı, ilişkilerde içgüdülerinize göre hareket ederek karşınızdaki insanları yargılamamayı tercih etmeli ve olayların iç yüzünü algılamayı seçmelisiniz.

16 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bazı seyahat veya eğitim sorumluluklarınız maddi yönden sizi sıkıştırabilir. Bunun sonucunda bazı işlerinizde aksiliklere açık olabilirsiniz. Hayatı eğlenceli yönlerinden yakalamanız işinize yarayacak.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğle saatlerine kadar finansal konularla ilgili fikir üretmeye devam edebilirsiniz. Ancak öğleden sonra yan gelip yatma zamanında olacaksınız. Paranın önemi ve değerlendirmesi konusunda hayaller kurabilirsiniz. Manevi değerlerinizi de gözden geçirebilirsiniz. Yakınlarınız kurmuş olduğunuz manevi bağları ve güven duygusunu pekiştirmeye çalışacaksınız. Genel olarak ise; bugün Ay 20:49‘da boşluğa girene kadar Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Ruh haliniz enerjik, neşeli, hevesli, candan ve samimi olacaktır. Kalp enerjisini açığa çıkaran, gönülden davranmayı isteyeceğiniz, hayattan zevk alma isteği ile dolu bir ruh hali taşıyacağınız Aslan burcu enerjilerine açılıyorsunuz. Kendinize güven duymalısınız, dışa dönük bir enerjiyle eğlenmeye niyetlenmelisiniz. Kalabalık, herkesin gittiği, gözde mekanlara giderek şık ve bakımlı halinizle boy gösterebilirsiniz. Kısacası parti zamanıdır. Tam hafta sonu atmosferine uygun bir Ay enerjisi olacak. Bugün çocuklarınızla eğlenebilir, siz de çocuksu yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Sinema, tiyatro, sergiler, galeriler, şovlar, oyun parkları, lunaparklar, müzeler ziyaret edilebilir. Kostüm partileri, doğum günleri organize edebilirsiniz. Grupla oynayacağınız oyunlar, gösteriler, şans oyunları oynayabilir, çekilişler gerçekleştirebilirsiniz. Ay Aslan burcundayken dikkat çekici takılar, aksesuarlar, canlı renkler, pırıltılı, taşlı, simli giysilerle çekiciliğinizi artırabilirsiniz. Saç stilinizi aslan yelesine uygun bir tarzda değiştirebilirsiniz. Yaratıcı, artistik çalışmaların, reklam ve promosyon çalışmalarının desteklendiği bir gündeyiz. Satürn günü olduğu için somutlaştırmak ve ortaya çıkarmak istediğiniz ne varsa bu transit etkileri size destek verecektir. Ay boşluğa girdikten sonra abartılı ve dramatik tavırlardan uzak durmakta fayda var. Dikkat çekmek için aşırılıklara kaçmak gururunuzu yaralayan durumlara dönüşebilir.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

16 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 56' 35" R
Ay
Akrep
12° 23' 30" R
Merkür
Koç
16° 00' 50"
Venüs
Koç
24° 03' 03"
Mars
Balık
25° 22' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 52"
Satürn
Balık
16° 03' 43"
Uranüs
Boğa
22° 01' 40"
Neptün
Balık
28° 43' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 13"
Lilith
Başak
22° 42' 44"
True Node
Koç
15° 37' 08"
Son Güncelleme : 24/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>