Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İstekleri Geri Çevirmiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün önemli bir işiniz var. Sevdiğiniz bir insanı korumak için bir şeyler yapmak. Etrafınızda, sığınmak için sıcak ve korunaklı bir limana ihtiyaç duyan bir kişi olabilir, onunla ilgilenin. Sevgi dolu ve anaç tarafınızı ortaya çıkarın. Bu sevilmeye ve korunmaya ihtiyacı olan insanın yakın bir arkadaşınız veya sevgiliniz olması muhtemel. Ona istediği sevgiyi verin.

Zihninizi açık tutmaya çalışın. Günlük rutininize yeni fikirler veya bir takım ekipmanlar eklemeniz gerekebilir. Birden kendinizi yeni bir bilgisayar kullanırken bulabilirsiniz. Yeni uygulamalarda uzman olmanız biraz zaman alabilir, ancak pes etmeyin. Yakında halledeceksiniz. Ya da belki de önemli bir konuya farklı yönlerden yaklaşmanız gerekecek. Arkadaşlarınızın veyaarkadaşlarınızın size yapabilecekleri önerilere açık olun. Size bazı yararlı ipuçları verilecek.

Kişisel para konusuna biraz daha dikkat vermeniz gerekebilir. Çok yorucu bir süreç olabileceği için, pes edip yarına ertelemek isteyebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin! Yarının bugünden bir farkı olmayacak. Paçaları sıvayın, odaklanın ve bu işi halledin. Bu durumu ele alış şekliniz gerçekten ilginizi çekecek.

Ayağa kalkıp eyleme geçme günü. Bazı güçler seni her tarafından çekiştiriyor ve zor olan ise bütün bu çekiştirmeler olurken dengede kalmayı başarabilmek. Enerjini içeride tutmak yerine dışarı atarak birçok şey başarabilirsin. Diğerleri sabırsız ve ani tepkilere yatkın olabilir. Sen buna sabırlı olarak karşılık ver. Böylece içinde bulunduğun gruba olan katkın minnettarlıkla karşılanacaktır.Bugün nihayet düşünme sürecinizi ve içinizdeki duyguları tam olarak kavrayacağınız harika bir gün. Aşırı duyarlı ve sevgi dolu hissedeceksiniz, bu da insanları sizin etrafınıza çekecek. Sürekli iniş çıkış halinde olan duygularınızın insafına kalmak yerine hislerinize mantıklı ve aklı başında yaklaşabildiğinizi fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar bugün hislerinize karşı özellikle duyarsız olabilirler, ama bunun için üzerlerine düşmemeye çalışın. Fiziksel anlamda ve yapıcı bir şekilde harekete geçmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz ve bunu yapman için sizi zorlayacağım. Evden çıkın ve göl ya da nehir kenarında yürüyüş yapın ya da koşun. Zihninizi açın, oturduğu kafesten çıkarın ve hayatınıza bir bakış açısı getirin.

16 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkileriniz, dostluklarınız ön planda olacaktır. İlişkilerinizde kalıcı değişiklikler, kalıcı ilerleyişler bugün içerisinde görülebilir. Katılacağınız ortamlar sayesinde sosyal çevreniz genişleyebilir. Cesaret ve özgüvene ihtiyacınız olan bir gün.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinin güçlenmesiyle birlikte kendini derin düşüncelere dalmış bir şekilde bulabilirsin. Özellikle kariyerini yakından ilgilendiren konularda nasıl bir yol izlemen gerektiği konusunda önemli kararlar gündemine gelebilir. Arkadaş canlısı tarafın bugün senden yardım isteyenarkadaşını geri çevirmeme nedenin olabilir. Bu durum kendi işlerini ertelemene sebep olsa da önemsemeyeceksin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin yapacağı sürpriz seni çok şaşırtabilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile özlemini hissedebilir ve onlarla vakit geçirmek için plan yapabilirsiniz. Aileniz ile birlikte vakit geçirmek hepinize iyi gelebilir. Bu süreçte bazı duygusal anlar yaşamanız ailenizin kıymetini ve güzelliğini anlamanız için yaratılmış özel zamanlardan biri olabilir. Bunun için evrene şükredin.

16 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Denge ve uyum ihtiyacında olduğunuz bir gündesiniz. Bazı olaylarda kendinizi daha fazla öne atabilirsiniz. Ani tepkilerinize dikkat etmenizde fayda var. İlerleyen zamanlarda daha fazla kendinize yönelebilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi herhangi bir konuda bağlı hissetmek istemeyebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki problemleri çözümlemek için anlayışlı olmanız gerekmekte.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

16 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Davet edildiğiniz ve hatta düzenlediğiniz bazı sosyal etkinlikleri son dakika iptal etmek gibi düşüncelere kapılabilirsiniz. Kendinizle ve olumsuz düşüncelerinize baş başa kalmak yerine ortam değişikliği yaşamak iyi bir fikir olabilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafanızı hangi konu etkiledi ise, sizin için günün konusu bu oluyor. Bazen başlangıcının ve sonucunun ne olacağını bile bilemiyorsunuz. Duygusal olarak çok hızlı bir şekilde değişiyorsunuz. Rutin bir yaşam size göre değil.

16 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize çok aşıksınız. Bugünyerinizdeki arkadaşlarınız ile tartışmaktan kaçınmalısınız ve sakinliğinizi korumalısınız. Yakın arkadaşlarınız ve aileniz ile birlikte vakit geçireceksiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel özgürlüğünüz için, her türlü şartları kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün, yaşamınızla ilgili yeni bir dönem başlatmak isteyeceksiniz fakat önce kafanızdaki karmaşayı atmalısınız. Her şeyi çok fazla yargılamak zorunda kalacaksınız. Kendinize güvenmelisiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 02" R
Ay
Oğlak
11° 03' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 17"
Venüs
Koç
29° 41' 58"
Mars
Balık
28° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 40"
Satürn
Balık
16° 28' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 57"
Lilith
Başak
23° 13' 14"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>