Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kalbinizden çok mantığınızın etkisi altında kalacağınız bir gündesiniz. Duygularınızı net bir şekilde ifade edebileceksiniz ve bu konuda tutarlı davranacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle fikir paylaşımları içine girebilir ve geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Değişik faaliyetlere katılma şansınız olacaktır ve zevk alacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi dengelemeyi başaracaksınız. Yeni bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

İş yaşamınızda genel anlamda verimli etkiler altında olacağınız ve bir çok yeni diyaloglara girebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı sorunlarınız var ancak bugün bunlardan uzaklaşıp rahatlamaya imkan bulacaksınız. Ufak bir aksilik yaşasanız da bunu fazla önemsemeyeceksiniz. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır. İş yaşamınızda olumlu adımlar atma şansınız olacaktır.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Özellikle zihninizi iyi kullanmanız ve yeni fikirler üretmeniz maddi açıdan size çeşitli kazançlar getirici nitelikte olacaktır. Yaşadığınız bir gerilimden bugün kurtulabilir ve daha rahat bir şekilde olaylara konsantre olabilirsiniz. Para durumunuza ilişkin yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

Aldığınız bazı kararları bugün uygulamaya koyabilirsiniz veya yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır kafanızda şekillendirdiğiniz bazı projeleri eş, dost çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz. Bu konuda destek ve katılım beklentileriniz uzun zamanlara endeksli. Bugünlerde birçok şeye eleştirel bakıyorsunuz. Şu sıralar abarttığınız seçiciliğiniz sempatikliğinizi azaltabilir. Çok yakında özlem gidereceğiniz ziyaretleriniz var.

17 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 17 Mart saat 16:12 itibariyle Balık burcunda doğacak Yeniay, işlerinizi disiplinli bir şekilde düzenlemenizi, durumunuzu derinlikli olarak ele almanızı sağlıyor. Hiçbir şey gözünüzden kaçmayacak. Nasıl bir işte çalışıyor ve toplumda yaşıyorsunuz, her şeyin farkındasınız. Geçici işler yerine kalıcı olanı tercih edeceksiniz. Abartmadan, gerçekçi bir şekilde durumuna bakarak, ne istediğinizi bilerek ilerleyeceksiniz. Bu Yeniayda geleceğe dönük, gelişime odaklı ve başarmak adına isteklisiniz. Birfırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Verilecek karar iki hafta içinde gelişir ve arzu ettiğiniz sonuca ulaşır. Hedefe odaklandığınızda elinizden hiçbirkurtulmaz. Gerektiğinde hırslanarak her türlü engelin üstesinden gelecek gücünüz var. İsteyin ve elde edin. 17 Mart saat:19:40-16 Mayıs saat:07:55 tarihleri etkili olacak Mars-Oğlak geçişi mesleki konularda azim sabır ve direnç, soğukkanlı bir şekilde hedefinize kilitlenmek ve kariyer hayatınıza ciddi bir şekilde eğilmek anlamı taşır. Sizin gibi aktif ve ateşli kişiler için, zorlayıcı olsa da, Mars yönetici gücünüz olduğundan bu enerjiyihayatında istikrarlı olmak, başarılı işler çıkarmak, sağlam adımlar atmak için kullanabilirsiniz. Sabır hakikaten önemli. Çünkü ancak bu sayede başarılı olmanız mümkün. Ayrıca azimli olmalı, kafanızın içinde bir hedef belirlemeli, disiplinli bir şekilde çalışmaya gönüllü olmalısınız. İnatçılıktan uzak durarak, çevrenizde bulunan kişilerle işbirliğinde bulunmayı bilmelisiniz. Kararlarınızı gayet dikkatli ve mantıklı bir şekilde düşünerek vermeli, acele etmemeli, başkalarından etkilenmemelisiniz. İş arayanlar için ben bu geçişi olumlu buluyorum. Yeter ki, ne istediğinizi, hangi işi yapmak istediğinizi bilin. Yeniayın güçlü enerjisi hepimiz için olumlu gelişmelere vesile olsun.Kalben sevgilerimle,

17 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatını değerlendireceğin bir gün. Yenilikçi kararlar alarak,değişikliği yapabilir ya da bir kursa başlayabilirsin.

17 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çok çalışıp emek verdiğiniz konularla ilgili finansal beklentileriniz de belirsizlikle ilgili sıkıntılar yaşayabilir ve bazı şeyleri hak etmediğini düşünebilirsiniz. Bu noktada yaptığınızkonusunda kafa karışıklığı yaşamanız gayet doğaldır. Şartlar henüz belirgin olmadığı için bunu yaşıyor olabilirsiniz. Ayrıca bazı konularda kandırılmalar ve yalanlar yakalayabilirsiniz. Sizler işinizde emek verip ürettiğiniz taktirde hiçbir şekilde korkunuz olmadan hareket etmeli ve mutlaka mücadelenizin sonunu başarıyla bitireceğinizi kabul etmelisiniz.

17 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Balık burcundaki yeniay sizi duygusal açıdan etkileyen bir durumun en azından çözüme ulaşabileceğini anlatıyor. Gizli kalan şeylerle daha çok ilgilenebilirsiniz.

17 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün kendinizi son derece huzurlu hissederekhayatınızda olumlu sonuçlar elde edeceğiniz kararlar alıp hızlı hareket ederek kazançlı çıkacağınıza işaret etmekte. Gün sizin için öylesine bereketlidir ki beklediğiniz beklemediğiniz birçok fırsatla karşılaşarak her birini akıllıca değerlendireceksiniz. Ruhunuzda ki güçlü enerji işinizle ilgili her konuda şansınızı arttıracak ve yaptığınız işe hakimiyetinizi kuvvetlendirecek. Özel yaşamınızda ise Bekar ve birlikteliği olmayan Koç'lar başlıca hedefiniz eğitim hayatınız ve kariyeriniz olmalıdır. Aşk' a ne tereddütlerinizle uzak durun ne de tamamen peşine düşüp yanılgılar yaşayın…

17 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ay öncesinde özellikle ilişkiler ve iletişim konuları oldukça hassas, mevcut planlarınıza, programınıza sadık kalıp, hayatı biraz daha rölantide götürmeye çalışmalısınız. Spiritüel konularla, yoga ve meditasyonla ilgilenmek için uygun bir gün, yalnızlığı, sakinliği, sessizliği tercih edebilirsiniz.

17 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, başlangıç ve adımlarınız adına sizi desteklemeyecek. Bilinçaltı çalışmaları ve kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için bu yeniayı kullanın.

17 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Balık burcunun 28. derecesinde Yeni Ay meydana geliyor. Adeta bahara hoş geldin diyeceksiniz. Detoks ve fazla yüklerden arınma zamanı.Şifalanacağınız her aktiviteye katılmalısınız. Kolektif bilincinizde açılım yaşarsınız. Hafta sonunu tamamen önünüzdeki yoğunhaftasına enerji toplamak için dinlenerek geçirin. Sevgi konusunda yaralanmalara açık olsanız da ilişkilerinizde bu şekilde anlayış geliştirebilirsiniz. Balık

17 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili olarak çeşitli olumlu gelişmelerle karşılaşmanız mümkündür. Parayla ilgili görüşmeleriniz istediğiniz sonuçları verebileceği gibi, ev bütçenizde düzelmeler, gelirlerinizde doğrudan artışlar olabilir.

17 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 07' 30" R
Ay
Yay
23° 45' 44"
Merkür
Koç
16° 12' 54"
Venüs
Koç
28° 04' 56"
Mars
Balık
27° 53' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 21"
Satürn
Balık
16° 21' 50"
Uranüs
Boğa
22° 12' 44"
Neptün
Balık
28° 50' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 28"
Lilith
Başak
23° 04' 30"
True Node
Koç
15° 27' 17"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>