Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda işler iyiye doğru gidiyor. Aslında çok sevilen birisiniz. Çevrenizdeki pozitif enerji aşk yaşamınıza yansıyacak. Sevdiğinizle kendinize zaman ayıracaksınız. Birlikte planladığınız şeyleri gerçekleştireceksiniz.

Bugünyaşamınızda problemli, yapısal olarak değişken, kararsız ve sıkılgan bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki kimi insanlarla geleceğinizle ilgili anlaşmazlıklar yaşayacaksınız. Sevimli, canayakın tabiatınızyerinde size hayranlar kazandırsa da, ruhsal yönden kırgın bir gün geçirebilirsiniz.

Maddi konularda sorumluluk taşımaya başlayacaksınız. Paraya dayalı bir konuda yüksek sorumluluk isteyen bir konuma gelmeniz muhtemel. Bu nedenle hesap kitap işlerine biraz daha özen göstermeniz gerekecek.

Aile ilişkilerinize karşı duyarlı olun. Özellikle sizden yaşça büyük bir insan ilgi bekliyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde alacağınız bir haber sizi çok sevindirebilir. Bir arkadaşınızın yaşamını değiştirecek olan bu haber, dolaylı olarak sizi de etkileyecek. İyimserliğiniz ve huzurunuz kimsenin gözünden kaçmıyor. Bunda,yaşamınızdaki olumluluklar kadar, yeni yaşadığınız ilişkinin de payı var. Bazı ailevi sorunlarınız dışında her şey yolunda sayılabilir.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 02:04 sonrası toplumsal rolümüz neyi gerektiriyorsa ona göre hareket etmek zorunda olduğumuzu hatırlatan Ay-Oğlak burcunda seyrine başlıyor. İş hayatımızda sorumluluk ve ciddiyet ön planda olacak. Saat 03:19 Ay-Kuzey düğüm görünümü,hayatımız başta olmak üzere geleceğimizi ilgilendiren konuların gözden geçirilmesinde etkili oluyor. Saat 04:26 Venüs-Mars görünümü, finansal konular başta olmak üzere her alanda güven olgusunun önemini vurguluyor. Bizi zorlayan her türlü şartla mücadele arzumuz yoğun olacak. Saat 06:55 Ay-Merkür görünüm etkisinde,hayatımız, sorumluluklarımız ve maddi konularda sağlamlık ve güvence son derece önemli. Ayaklarımız sağlam yere basıyor mu veya biz şu andaki gidişattan memnun muyuz, değil miyiz? Bunlar üzerinde duracağız. Saat 15:43 Güneş-Satürn görünümü, sizi ilgilendiren tüm meseleleri güçlü ve kendinizden emin bir şekilde gözden geçirmenizde faydalıdır. Satürn geri hareket döneminde olduğumuz için, doğaldır ki, geçmiş meseleler üzerinde de duracağız ve bugüne dek yaşadığımız tecrübeleri şimdi iç dünyamızın derinliklerinde ele alacağız. Eğitim, ticaret, uzak şehir veya ülkelerle alakalı işlerimiz de dahil olmak üzere, hayatı ele alış biçimimiz tümüyle sağlamlık, yapılandırma, köklendirme olgularına dayanacak. Henüz nasıl adım atacağımız, nasıl bir yönde ilerleyeceğimiz konusunda kararsızsak, şimdi tekrar bir duruma, olasılıklara göz gezdireceğiz. Belki hemen sonuç almamız mümkün değil. Ancak ilerisi adına umudumuz yükselecek, artı ve eksileri daha net görerek, uzun vadeli şekilde yolumuzu çizebileceğiz. Kısaca şimdi plan yapma, eksiklerimizi tamamlama, yeniden zamanlama yönünde bu görünüm faydalı olacak diyebiliriz. Yeni haftanın sizler açısından verimli geçmesi dileğimle,

17 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsız kaldığın konularda bugün itibariyle netlik kazanacaksın. Etrafında gelişen olaylara istemesen de dahil olabilirsin.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kayıplara karşı dikkatli olmalısınız! Aile ile iletişimlerde güç gösterisi yapmaktan kaçınmalısınız.

16 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Toplumun önünde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Sorumlu olduğunuz konularda tekrardan gündeme gelen konular olabilir. Engellerle karşılaştığınızı hissedebilirsiniz. Aşkta gelişmeler olabilir.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile konuları gündeme gelebilir. Üzerinizdeki bazı sorumlulukların başkasına devredilmesini isteyebilirsiniz. Bu haklı talebiniz kabul görecek çünkü sizi...

17 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi güçlü ve sağlıklı hissedeceğiniz bir gün. Uzaklarda bulunan bir dostunuzla haberleşeceksiniz. Sizi engelleyen ve işlerinizi zorlaştıran etkilerden kurtulmak için harekete geçecek, farklı girişimlerde bulunacaksınız.

17 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Moralinizi yüksek tutmalısınız. Yabancı işler, seyahat veya eğitimsel konularda başkalarından göreceğiniz destek, kişisel girişimleriniz adına bu hafta sizi çok mutlu edebilir.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kesin karara vardığınız hedeflerinizle ilgili konularda beş gün boyunca sorumluluk alabilecek durumdasınız. Daha çok sevilmek, topluluklar arasında revaçta olmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni bir hedefe yönelebilir, spesifik konularla ilgili bilgilendirmeye sahip olmak için destek alabilirsiniz. Kariyer ortamınızda beklenmedik gelişmelere karşı bir parça duygusal baskı hissedebilirsiniz. Güç ve otorite üzerine kurgulanan çekişmelerden uzak durmalısınız. Proje başlatabilir,toplantıları organize edebilir, haftalıkplanı yapabilirsiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 09' 09" R
Ay
Akrep
15° 02' 46" R
Merkür
Koç
15° 59' 60"
Venüs
Koç
24° 18' 58"
Mars
Balık
25° 32' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 04' 55"
Uranüs
Boğa
22° 02' 24"
Neptün
Balık
28° 44' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 20' 58"
Lilith
Başak
22° 44' 10"
True Node
Koç
15° 36' 40"
Son Güncelleme : 24/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>