Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni ilgi alanları belirliyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün fantezilerinize ve romantik doğanızın ortaya çıkmasına izin verin. Sevdiğiniz biriyle bulutların üstüne çıkın ve hayatın sunabilecekleriyle kendinizi şımartmaktan çekinmeyin. Bugün, bir süreliğine gerçeklikten uzaklaşmak ve hayatın diğer yönlerini keşfetmek için harika bir gün. Bırakın, hayal gücünüz sizi ele geçirsin. Endişeleri bir kenara bırakın.

Bugün bir evcil hayvan projesi hakkında hevesli olabilirsiniz. Yeteneklerinizi göstermeye ve biraz övgü kazanmaya hevesli olabilirsiniz. Bu durum gerçekleşmeden önce biraz daha uzun zaman gerekiyor olabilir. Bugün, konu hakkında araştırma yapmak ve plan oluşturmak için iyi bir gün. Doğru strateji ile, yakında olmak istediğiniz yere ulaşacaksınız. Kollarınızı sıvarın ve işe başlayın!

Bugün, rutin yaşantınız size çok sıkıcı gelebilir ve aniden zincirlerinizi koparıp bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Hala yükümlülüklerinizi yerine getirme hissi içinizde olabilir fakat bu his geçecek. Eğer bugün de geçmezse, hayatınızdaki belli alanları bir kez daha değerlendirmeniz gerekebilir. Etrafınızda bir sürü fırsat var ve hayat gelişmenize olanak vermeyen bir durumda takılı kalmak için çok kısa.

Otuz günlük yeni döngünün ilk günündeyiz. Bu yeni açının modu bağımsız ve bireyselci ruhuna biraz zıt. Gelecek aybirliği, birliktelik ve paylaşımla şekilleniyor. Bir başka deyişle, olmasını istediğinden biraz daha "içli dışlı"! Ama hala baş rollerdesin çünkü fikirler üretmekte hep başarılısın!Önünüzde muhteşem bir gün var fakat siz geçtiğimiz günlerde olduğunuzdan daha sade bir halde olmaya meyillisiniz. Bugün düşünceleriniz dışa değil de, kendi içinize yönelik. Sevdiğiniz bir arkadaşınızla sakince vakit geçirin ve en derin parçanızdan gelen hayallerinizi anlatın. Aldığınız sıcak tepki sizi şaşırtacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyin doğru şekilde ilerlediğinden emin ol. Sabah erken saatlerde başladığın işler gün içindeki gidişatı etkileyecek. O yüzden bu günün başlangıcını olması gerektiği gibi yapman önemli, etkilerini ilerleyen saatlerde yaşayacaksın. İnsanların gereksinimlerine karşı hassas olmak şartıyla üzerinde çalışmakta olduğunuz bir projede öncülük rolü üstlenebilirsin.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Oğlak burcunda hareketine devam eden Ay, bugün 00:38-12:18 arası boşlukta ilerliyor. 12:18'de ise Kova burcuna geçiyor. Boşluğa girmeden önce 00:38'de Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma kariyerinizde gerginliklere sebep olabilir. İş ortamında sakin olmanızda fayda var. Yöneticinizle güç savaşlarına girmekten kaçının. Güzel giden kariyerinizde bir anlık hırsınızın kurbanı olmayın. Çalışmıyorsanız geleceğe dair yapmak istedikleriniz için size engel olan kişilere öfkenizi sert bir şekilde gösterebilirsiniz. Detaylı yazı için tıklayınız.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni ilgi alanları belirliyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Maddi anlamda beklentide olduğun ödemeler ertelenebilir. Geri dönüşü olmayan konuşmalar bugün gündemde. Kalp kırmak istemiyorsun ama kırılmaktan da artık sıkıldın. Canını sıkan herkesle ciddi bir konuşma yapabilirsin. Sabırsız ve aceleci tavırların ufak sakatlanmalara sebep olabilir. Özel hayatında açık sözlülüğün ön plana çıkabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişinin davranışlarını keskin bir dille eleştirebilirsin. Kişisel konularına önem vermen seni yeni araştırmalar yapmaya itecek. Kendine yeni ilgi alanları belirleyebilirsin.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili teklifler alabilir bununla birlikte yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz. İtibar kazanmak ve saygınlık kazanacağınız önemli bir gün.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sabırlı davranmanız gereken zamanlar var. Bazı işlerinizi bitirebilmeniz için, feragat etmeniz gereken durumlar olabilir. Bürokratik konularla uğraşıyorsanız, işleri fazla aceleye getirmemeye özne göstermelisiniz. Bugün annenizle ilgilenebilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki sizi kandırmaya çalışan kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Bu konuda sakin fakat atak bir tavır sergileyin.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gece yarısı meydana gelen Ay tutulması kariyeriniz vehayatınız ya da çalışmıyorsanız hayat hedefleriniz hakkında bir karara varmanıza neden olabilir. Tutulma geleceğe yönelik hedef ve planlarınıza ilişkin daha net bir bakış açısı sağlarken sizi ciddi ve gerçekçi olmaya itebilir. Sorumluluk almanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle uzun süredir gündeminizde olan bir konuda konuşacaksınız. Bu konuşma gerginliklere yol açabilir. Tartışmaların alevlenmesini istemiyorsanız, sakin kalmaya çalışın.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunun 24. derecesinde meydana gelecek Ay Tutulması, bir buçuk yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Ev kurmak, ev almak, evlenmek, kariyerde değişiklik yapmak gibi radikal kararlarınız tetiklenir. Hayatınızın akışını değiştirecek güçte olan bu tutulmanın getirdiklerinden faydalanmayı bilmelisiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güne sağlam bir başlangıç yapıyorsunuz. Gün boyu kendinize güveniniz tam. Her şeyin üstesinden kalkabileceğinizi hissedeceksiniz. Maalesef bu pozitif ruh haliniz aşk hayatınızı kapsamıyor. Özellikle romantik konularda alacağınız bazı haberler hoşunuza gitmeyebilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; erken saatlerde yaşanan Ay tutulmasının ardından kararlarını gözden geçirebilirsin. Ancak öğleden sonra gruplar içinde yer alacağın ve arkadaşlıkların öne çıktığı bir gün seni bekliyor. Sevdiklerinle fikir karşıtlıkları yaşayabilir, aynı konuda dönüp dolaşabilirsin. Farklı bakış açıları sorunlara alternatif çözümler üretmeni sağlayabilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 27"
Ay
Kova
23° 34' 57"
Merkür
Koç
17° 48' 46"
Venüs
Boğa
03° 30' 56"
Mars
Koç
01° 17' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 03"
Satürn
Balık
16° 45' 12"
Uranüs
Boğa
22° 27' 51"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 25"
Lilith
Başak
23° 33' 51"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>