Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Birikim Yapmaya Karar Verebilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğiniz biriyle kaliteli zaman geçirmeniz için iyi bir gün. Samimiyet ve arkadaşlık duygularından son zamanlarda yoksun kalmış olabilirsiniz. Birlikte dinlenebileceğiniz ve yakın olabileceğiniz bir akşamı bir kenara koyun; birbirinizle düşüncelerinizi paylaşın, hayallerinizden ve korkularınızdan bahsedin. Kalpten bir bağ kurmanız ve içten konuşmanız size iyi hissettirecek.

Bugün herhangi bir şey hakkında karar vermeniz son derece zor olabilir. İş ya da yapılması gereken şeyler konusunda stres yapmayın. Bugün dinlenmek ve enerji depolamak için uygun bir gün. Geçmişten gelen kötü enerjilere boğulmaması gereken yeni bir gün bugün. Her sabah uyandığınızda bir yeniden doğuş yaşarsınız. Yeni bir maceraya doğru ilerleyin.

Son 30 gün adeta bir deprem gibi görünebilir. Yeni aya girerken hala sarsıntılarını hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, önünüzdeki 30 gün yoğnluk anlamında bir farklılık yaratmasa da daha sakin geçecek. Ev hayatınızla ilgili son zamanlarda aldığınız kararları uygulayabilecek ve önemli konuları kesin olarak çözüme kavuşturacaksınız.

Tam uçuş modundayken, bir anda birisi modunu düşürebilir. Yaratıcı bir haldesin, hem kişisel hem de profesyonel alanda işine yararlar fikirler üretebiliyorsun. Ama eleştirel bir kişi tutkunu ve vizyonunu etkiliyor. Kıskançlığın seni etkilemesine izin verme! Hayal gücün de kuvvetli, öyleyse onu izle!Artık insanların size cevval olmanızı söylemesine gerek kalmayacak. Hatta imparator havalarında ortada dolaşırken Napolyon gibi bile görünebilirsiniz! Ancak her şeyin istediğiniz gibi gitmesine güvenmeyin, zira rüzgar her an yön değiştirebilir ve sizi bekleyen sürprizler olabilir. Ne de olsa imparatorlar bile her şeyi kontrol altında tutamazlar! Bari umalım da günlük burç yorumlarını okumayı unutmasınlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün katı ve acımasız bir tutum benimseyeceksin; çünkü etkili bir imaj çizmek istiyorsun. İnsanlarla uğraşırken, güçlü bir desteğin olmadığı takdirde iddialı konuşmamalısın. İnsanlar da bir miktar alıngan olabilir; o yüzden mümkün olduğunca olgusal gerçekle üzerinden iletişim kur ve hareket et; hislerini araya karıştırmamaya çalış.

17 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygu ve düşüncelerinizi daha çok dile getirebilir, yoğun bir iletişim trafiği içerisinde olabilirsiniz. Keyifli yolculuklar, seyahat planları ve eğitimle ilgili gelişmeler gündeminizde olabilir.

17 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay boşlukta hareket ediyor. Alacağın kararlarda daha samimi olabilirsin. Samimi duygularını hissettirdiğin biri senden hoşlanmaya başlayabilir. Bu durum bir birlikteliğin habercisi olabilir. Harcamalarında tasarrufa giderek birikim yapmaya karar veriyorsun. Bu kararı sürdürebilmen açısında azimli davranabilirsin.

17 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayalleriniz ile ilgili bazı durumları ileri bir zamana ertelemenizde ve önünüzü görerek adım atmanız da daha büyük fayda olabilir. Ekonomik daralmaların çözümünü kolayca bulabileceğiniz bir gündesiniz. Beklentilerinizi acele etmeden yeniden düzenleme yoluna gitmelisiniz. Karşınıza çıkan fırsatlar size uzun vadede olumlu gelişmeleri getirebilir.

17 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel alanda oldukça aktif olabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle etkinlik organize etmeniz mümkün. İş hayatınızda yazılı iletişiminizin yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Yapmayı hayal ettiğiniz konularda kendinizi bir parça kısıtlanmış hissediyor olabilirsiniz. Riskli konularda karar verme konusunda cesaretli davranabilirsiniz.

17 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda da mesleki konularda kendinizi eğitime vermeniz ve gelişmeyi hedeflemeniz sizin açınızdan çok iyi oluyor

17 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

17 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının yoluna dahil olsanız bile amaçlarınız uğruna bu yoldan vazgeçmemelisiniz. Bu, bazen çatışmaları ve rekabeti beraberinde getirebilir. Gözünüz korkmasın, gerekli hırsa sahipsiniz.

17 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay kardeşler, kuzenler ve yakın çevre evinizdeki seyahatine devam ediyor.Yakın çevrenizdeki kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz. Eğitim, seyahat ve iletişim konuları ön planda olacaktır. Kendinizi geliştirmenize yardımcı olacak yeni eğitimlerin arayışına girebilirsiniz.

17 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

17 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınızı eşinizle net bir şekilde paylaştığınızdan emin olun. Hayata güçlü bir şekilde tutunmaya devam ediyorsunuz. Finansal açıdan hiç bu kadar rahat hissettiğiniz bir zaman olmamıştı. Keyfini çıkarın ve sahip olduğunuz şeylerin kıymetini bilin.

17 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Doğallığa karşı değilsiniz fakat, isteklerinizde farklı beklentileriniz var. Bugün, sizin için sıra dışı bir gün olabilir. İnatçı ve ödün vermeyen yapınız sayesinde, isteklerinizi ısrarla yaşama geçirme savaşı veriyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükselterek, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Yollarla ilgili olaylar güncellik kazanacak.

17 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 49' 49" R
Ay
Aslan
21° 18' 30" R
Merkür
Koç
29° 20' 17"
Venüs
Boğa
19° 19' 29"
Mars
Koç
11° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 19"
Satürn
Balık
17° 45' 32"
Uranüs
Boğa
23° 12' 27"
Neptün
Balık
29° 19' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 52"
Lilith
Başak
24° 59' 18"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>