Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Detaycısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğiniz biriyle kaliteli zaman geçirmeniz için iyi bir gün. Samimiyet ve arkadaşlık duygularından son zamanlarda yoksun kalmış olabilirsiniz. Birlikte dinlenebileceğiniz ve yakın olabileceğiniz bir akşamı bir kenara koyun; birbirinizle düşüncelerinizi paylaşın, hayallerinizden ve korkularınızdan bahsedin. Kalpten bir bağ kurmanız ve içten konuşmanız size iyi hissettirecek.

Bugün herhangi bir şey hakkında karar vermeniz son derece zor olabilir. İş ya da yapılması gereken şeyler konusunda stres yapmayın. Bugün dinlenmek ve enerji depolamak için uygun bir gün. Geçmişten gelen kötü enerjilere boğulmaması gereken yeni bir gün bugün. Her sabah uyandığınızda bir yeniden doğuş yaşarsınız. Yeni bir maceraya doğru ilerleyin.

Son 30 gün adeta bir deprem gibi görünebilir. Yeni aya girerken hala sarsıntılarını hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, önünüzdeki 30 gün yoğnluk anlamında bir farklılık yaratmasa da daha sakin geçecek. Ev hayatınızla ilgili son zamanlarda aldığınız kararları uygulayabilecek ve önemli konuları kesin olarak çözüme kavuşturacaksınız.

Tam uçuş modundayken, bir anda birisi modunu düşürebilir. Yaratıcı bir haldesin, hem kişisel hem de profesyonel alanda işine yararlar fikirler üretebiliyorsun. Ama eleştirel bir kişi tutkunu ve vizyonunu etkiliyor. Kıskançlığın seni etkilemesine izin verme! Hayal gücün de kuvvetli, öyleyse onu izle!Artık insanların size cevval olmanızı söylemesine gerek kalmayacak. Hatta imparator havalarında ortada dolaşırken Napolyon gibi bile görünebilirsiniz! Ancak her şeyin istediğiniz gibi gitmesine güvenmeyin, zira rüzgar her an yön değiştirebilir ve sizi bekleyen sürprizler olabilir. Ne de olsa imparatorlar bile her şeyi kontrol altında tutamazlar! Bari umalım da günlük burç yorumlarını okumayı unutmasınlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizde zorlu ve karmaşık görevleri gerçekleştirmek için disiplin ve dayanma gücü var. Gelecek için sağlam bir temel oluşturun. Kişisel kaynaklarınızı koruyun.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne erken başlayabilir ve sevdiklerinizle bir araya gelerek keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Paylaşım ihtiyacınızın artacağı, sevdiklerinize daha düşkün olacağınız bir gün. Bireysel alanda kalarak kendinizi kapatmayın. Flörtöz olabilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişileri gözlemlemeyi başarıyla gerçekleştiriyorsun. Detaycı kişiliğin sayesinde kimin hangi durumlarda ne tavırlar verebileceğini önceden kestirebiliyorsun. Yalnız bir Koç burcuysan, akşam saatlerinde sosyal medya üzerinden seninle iletişime geçmek isteyenler olabilir. Akşam saatlerinde tatil için hazırlıklarına hız verebilir, aksiliklerle karşılaşmak istemeyebilirsin.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir girişim için harekete geçebilirsiniz. Farklı bir yaşam tarzını benimseyebilir ve madalyonun diğer yüzünü deneyimlemek isteyebilirsiniz. Yapacağınız her girişim size kazanç olarak geri dönebilir.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay yanan yolda ilerlerken, karşılıklı konularda, ilişkilerde biraz daha özenli olmakta fayda var. Dışsal etkilere açık bir gündesiniz, dengede kalmaya bakın.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bugünlerde kendinize mesleki çevre de edinme fırsatı yakalayabilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günü nasıl geçireceğinize dair ikilem içerisinde olabilirsiniz. Duygularınız ve mantığınız sizi farklı yönlere çekse de ikisini uzlaştırmanız gerekiyor. Bir süredir gergin bir şekilde beklediğiniz bir görüşme sandığınızdan daha kolay geçecek.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sinirlisiniz dikkat.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizden çok memnunsunuz ve kendinizi aşık hissediyorsunuz. İş arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye özen göstermelisiniz. Zihinsel sağlığınıza daha fazla önem göstermelisiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Bugün, sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Aynı düşünce içinde olabilecek ve size destek verecek kişileri çevrenizde görmek istiyorsunuz. Aşk yaşantınızla ilgili farklı rüzgarlar sizi saracak. Aklınız karışabilir.

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 54" R
Ay
Oğlak
11° 28' 36"
Merkür
Koç
16° 32' 51"
Venüs
Koç
29° 44' 20"
Mars
Balık
28° 56' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 07"
Satürn
Balık
16° 29' 05"
Uranüs
Boğa
22° 17' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 04"
Lilith
Başak
23° 13' 27"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:26

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>