Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Alışkanlıklarını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün biraz kendine zaman ayırmak isteyebilirsin. Sevdiğin kişi ile güzel bir ortama gitmek yerine evde vakit geçirmek isteği daha ağır basabilir. Her ne olursa olsun kendini çok fazla yormamalı ve yapabileceklerinin sınırını öğrenmelisin.

Bir küçük değişiklik haberi sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek. Sabah yaşayacağınız hareketlilik, uzun zamandır belirsiz olan bir durumun netlik kazanmasına neden olabilir.

Bugün etrafındaki insanlara, harcamaların konusunda gösterdiğin titizlikle örnek olabilirsin. Çevrendekiler, maddi olarak neyi nasıl planladığınla çok ilgilenebilir. Bu durum da senin harcamalar söz konusu olduğunda daha dikkatli olmanı sağlayacak bugün.

Bugün cildine dikkat etmen gereken bir gün. Eğer çok fazla güneş altında kalacaksan mutlaka ama mutlaka güneş koruyucu kullanmayı düşünmelisin. Farkına varmadan cildinin hasar görmesi canını çok fazla sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, kafanda planladığın şeyler, halihazırda seni meşgul eden konulardan daha fazla ilgi çekebilir. İş ve kendi isteklerini dengelemede biraz zorlanabilirsin bugün. Bu durumun sende stres yaratmasına veya bir şeyleri geciktirdiğini düşünmesine izin vermemelisin. Her şey için yeterince zaman var.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal anlamda olumlu gelişmelere gebe olacak. Başkalarıyla kurduğunuz iletişimde kullandığınız cümlelere dikkat ederek hareket edin. Diğer insanların fikirlerini dinlemeniz ve onlara önem vermeniz gereken bir günün içindesiniz. Uyku saatlerinizdeki düzensizlik tüm gün boyunca yorgun hissetmenize neden olabilir.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlık ve beslenme programlarına ise bugün ayak uydurmayı ihmal edebilirsin. Aman dikkat! Bugün vicdanlı yönünü ön plana çıkartmak istiyorsun. Gökyüzü büyük fırsatlar sunarken, birilerinin elinden tutmak isteyebilirsin. Ayrıca hoşlanmadığın alışkanlıklarından kurtulabilir, hayatına yenilik ve değişim getirebilirsin.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızı etkileyecek bazı haberler, ödemelerle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Sırayla ve planla ilerlediğiniz tüm işleri bitirebileceğiniz gibi yeni işler için de zaman açabilirsiniz. Ani hareketlerin sizi fiziksel olarak etkilememesi için sakin hareket etmenizde fayda var.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bazı konular sizi bir şeyleri kabullenmeye itebilir. İstediğiniz atılımı yapmakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizde dikkatsizlik yapabilirsiniz. Kimi zaman göremediğiniz durumlar nedeniyle belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizde ilk defa görüştüğünüz kişileri kaybetmemek adına dikkatli olmalı ve sürecin geçici olduğunu bilmelisiniz. Borçlarınız rahat bir şekilde ödenecek.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçtiğimiz aylarda yaşadığın sıkıntıları bugün daha objektif bir gözle görebilme şansına erişebilirsin. Yarınlara yönelik yeni kararlar alarak, neyin seni bu kadar etkilediğini görüp bunu hayatından çıkarmak iyi bir fikir olabilir.

18 Ocak 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni sorumluluklar bazı tepkilere neden olabilir. Hayatınızdaki bir otorite figürü, size farklı görevler vermiş ve size bunları öğretmesi için birini yönlendirmiş olabilir, ancak bu, istemeden o gün için planlarınızı ihlal edebilir. Bu haksızlık gibi görünse ve sizde tutkulu bir tepki uyandırsa da, kastetmediğiniz şeyleri veya hiç söylenmemesi daha iyi olacak şeyleri söylememek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Duygularınızı paylaşmanıza izin verilir, ancak mümkün olduğunca sağduyulu olun.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin daha da gecikmesine neden oluyorsunuz. Dalgınlığınıza dikkat.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün sonra yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla konularıyla ilgilenebilirsiniz. Tartışmalara dikkat çünkü bugün Merkür S. Ayrıca kariyer hayatınızda da kararlarınıza, sözlerinize, yazışmalarınıza ekstra dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Kariyer hayatınızda önemli ve güçlü bir döneme gireceksiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu ve doyumlu bir ilişki içindesiniz. Çok fazla bir arada olmanın ilişkiye zarar vermeyeceğini kanıtladınız. Bugünlerde yeni kararlar mutluluğunuzu pekiştirebilir. Çalışma hayatınızda yüksek performans ve ataklığınızla başarıyı yakalamaya adaysınız. Bu özelliğinizi yeni çözümler üretmek, bekleyen sorunları çözmek için kullanmaya gayret etmeniz gerekiyor. Ön plana çıkmaktan çekinmeyin. Herkese tasarruf tavsiye ediyorsunuz ama kendinizi denetlemiyorsunuz.

18 Ocak 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 57' 00" R
Ay
Akrep
25° 13' 59"
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
25° 19' 35"
Mars
Balık
26° 10' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 13"
Satürn
Balık
16° 09' 31"
Uranüs
Boğa
22° 05' 09"
Neptün
Balık
28° 45' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 48"
Lilith
Başak
22° 49' 37"
True Node
Koç
15° 34' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>