Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorgulayıcısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün seni sıkan konulardan uzaklaşmak için iyi bir gün. Kendini, sevdiğin kişiler ile vakit geçirmek isterken bulabilirsin. Eğer hoşlandığın bir kişi yoksa, bugün ilgini çekebilecek yeni bir insan ile tanışman olası. Bu enerjiyi iyi değerlendir.

Bugün biryolculuğuna çıkacağınıza dair bir haber alabilirsiniz. Yolculuk bir süre sonra, ama gideceğiniz yer daha önce görmediğiniz bir yer olduğu için sizi heyecanlandıracak.

Bugün, daha önceden yaptığın bir harcama ile alakalı kendini kötü hissedebileceğin bir gün. Yapmış olduğun harcamaların gerekli olup olmadığını düşünerek kendine işkence etme. Dün dündür, bugün bugün diye düşün ve bugün sahip oldukların için şükret.

Bugün gereksiz konulara kafa yorarken kendi vücudunu da yorabilirsin. Kaygılarla hareket edersen bir enerji düşüklüğü yaşarsın ve bu da direkt olarak sağlığını etkiler. O yüzden seni ilgilendirmeyen veya sana güzel bir etkisi olmayan şeylere vakit ayırmamaya çalış bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kalabalık bir ortamda bulunman gerekebilir. Bu kalabalık ortamda sevdiklerinle vakit geçirerek neşeni arttırabilirsin. Bu güzel ortamda konuşulan konulara dikkat et, aralarında seni çok sevindirecek haberler olabilir.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün gündeminizdeve kariyer odaklı planlarınız yer alacak. Gelirinizde beklenmedik bir artışın olması söz konusu olacak. Bu ruh halinizin düzelmesine ve kendinizi daha iyi ifade etmenize yardımcı olacak. Maddi açıdan elde ettiğiniz kazançla birlikte yeni girişimlere adım atmak için heyecanlanabilirsiniz.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Mars’ın hava burcundaki geri hareketi bitti. Bugün bir araya geldiğin arkadaşlarınla eski sevgilini çekiştirebilirsin. Yeni ilişkiler hakkında daha sorgulayıcı tavrın rahatça görülüyor. Uzun zamandır planını yaptığın alım satım işlerini gerçekleştirmek için harekete geçebilirsin. Dijital dünyadan online sistem ile yapacağın ödemelerde dikkatli olman gereken bir gün. Bir arkadaşına verdiğin sözü unutman sorun yaşamanıza neden olabilir.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle bazı kararlar almak, ekonomik durumunuzu gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız sorunları net bir çözüme kavuşturduğunuzda önünüzün açıldığını görebilirsiniz. Eksiklerinizin ve fazlalıklarınızın farkına varıyorsunuz.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın çok daha hareketli ve girişken olabileceğiniz bir gündesiniz. Herkesin dikkatini çekebileceği adımlar atabilirsiniz.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin belirgin şekilde arttığını gözlemleyebilirsiniz. Mevsimsel kış döngüsü sizlerden olumlu yönde etki yaratarak 3. göz çakranızı aktive edebilir.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok farklı yerlerden ilham alabileceğini göreceksin. Dış dünyaya karşı daha açık olmak senin için önemli olacak. Değişimi istemek ve beklemek güzel gelişmelerin olmasını sağlayabilir.

14 Ocak 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvensizlikler gün boyunca su yüzüne çıkabilir. Özellikle hayatınızın bu sorunların en güçlü olduğu dönemini anımsatan bir durumda olduğunuzda, gençliğinizden beri aklınızın bir köşesinde hâlâ çalan bir endişeniz olabilir. Sahtekarlık sendromu da bir sorun olabilir. Muhtemelen endişelerinize bir büyüteç çeviriyorsunuz ve diğerleri sizin gördüğünüz kusurları görmüyor. Bir yabancıya vereceğiniz zarafeti kendinize vermeye çalışın.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerji potansiyelinizi heyecanlarınız doğrultusunda kullanacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi dinletmesini bileceksiniz. Çevre şartlarınızı değiştirme yönünde, olumlu keşiflerde bulunacaksınız. Çevreye ihtiyacınız var.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz şeye ulaşabilmek için bir kapı aralanabilir. Cesaretinizi toplayın ve bunun kıymetini bilin. Tek yapmanız gereken o kapıdan geçmek ve karşınıza çıkan basamakları tek tek çıkmak.

14 Ocak 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor. Partnerinizi anlamaya çalışın; kendinizi de yeniden tanıyacaksınız. Son günlerdeki yoğunluk, bir nefes aldırma sürecine girebilir. İşinizle ilgili yeni bir sistem oluşturmaya, belli düzenler içinde çalışmaya ihtiyacınız var. Önümüzdeki günlerde ilginç öneriler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir. Rahatsızlığınız için hemen doktor ve ilaca sarılmayın.

14 Ocak 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 12' 48" R
Ay
Akrep
15° 49' 06" R
Merkür
Koç
15° 59' 48"
Venüs
Koç
24° 23' 36"
Mars
Balık
25° 35' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 43"
Satürn
Balık
16° 05' 16"
Uranüs
Boğa
22° 02' 36"
Neptün
Balık
28° 44' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 11"
Lilith
Başak
22° 44' 35"
True Node
Koç
15° 36' 32"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>