Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duygu Karışıklığı Yaşıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişi ile görüşmek isteyebilirsin. Aman dikkat! Doğru adrese doğru tarihte gittiğine emin ol! Söz konusu olan bu kişi olduğunda kafan biraz karışabilir ve heyecanlanabilirsin.

İşi sorunlarınızı işyerinizde bırakıp ağız tadıyla tatil geçirmekte zorluk çekiyorsunuz. Yakınlarınız sizi bu konuda sürekli uyarıyorlar. İşin yoğunluğunun ve bu işe mecbur oluşunuzun üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı bu gün de hissedeceksiniz. .

İş konularında kararsız kalabileceğin bir gün. Halihazırda sahip olduğunveya uğraş ile alakalı bazı farklı fikirlerin olabilir. Ancak bu konuda çok fazla düşünüp kendini yormamaya çalış. Bugün sahip olduğun şeylere şükretme günü.

Kendi iç sesini dinlemek, vücuduna ve sağlığına güzel etkiler taşıyacak. Bugün fırsat bulursan meditasyon yapmayı deneyebilirsin. İç huzurunu sağladığın zaman vücudun da sana uyum gösterecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir seni uğraştıran işleri bitirmek için güzel bir gün. Bugünden itibaren kendini daha rahat ve huzurlu hissedeceksin. Evinde daha fazla vakit geçirebileceğin bir gün. Dinlenmek sana çok iyi gelecek.

12 Ocak 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün tamamen duygusal konulara yöneleceğiniz bir gün olacak. Şu anda romantik bir ilişkiniz varsa mevcut durumunuzun yeni bir oluşuma dönüştüğünü fark edeceksiniz. Eğer mevcut bir ilişkiniz yoksa yeni bir kişiyle tanışabilir ve kendinizi romantik komedi filmlerinden fırlayan bir aşkın ortasında bulabilirsiniz. İlk görüşte aşka inanır mısınız? Bu aralar sizi inandıracak kimi gelişmeler yaşanabilir.

12 Ocak 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları çözücü yapın araları bozuk olan yakınlarının arasındaki buzların erimesini sağlıyor. Bu tavrın güzel bir intiba yaratsa da birçok kişi de bu tavırlar karşısında kaygı duyabilir. Bugün gökyüzü oldukça hareketli. Aynı anda birkaç duygu yaşamanın nedeni bu olabilir. Ev ve düzen gerektiren konularda iyicil olmaktan yanasın ancak tepkilerin yüksek olacak.

12 Ocak 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla ilgili kararlar alırken aceleci olmamalısınız. Dikkatinizi çeken konularda ön araştırma yapmanız düşüncelerinizi daha etkin bir şekilde uygulama şansınızı arttırabilir. Elinizdeki imkanları doğru değerlendirin.

12 Ocak 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlere kendi yaratıcılığınızı ve enerjinizi katabilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. İlişkilerinizde sizi zorlayan durumlar olabilir. Duygusal ve fevri davranabilirsiniz.

12 Ocak 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve ilişki konularını birbirinden ayırmanız gereken bir gündesiniz. Partnerinizle aranızdaki ilişki iyi gittikçe farkında olmadan işinizle alakanızı azaltabilirsiniz.

12 Ocak 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişle ilgili düşünceler aklına en olmadık zamanda gelerek seni rahatsız edebilir. Kendini işine vermek bu düşüncelerden uzaklaşmanı sağlayacak. Yüzleşmen gereken şeylerle ilgilenmek sorunlarını çözebilir.

12 Ocak 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkatinizi dağıtan çok şey var, ancak başvurabileceğiniz becerileriniz var! Odaklanmak zor olsa bile, normalde yapabildiğinizden daha fazla yaratıcı çalışma yapma hırsını uyandırabilirsiniz, sadece zaten iyi olduğunuz bir şeye odaklanmaya çalışın. Bu sadece sanat ve müzikle ilgili olmak zorunda değil. Bahçecilik veya dekorasyon projeleri gibi her türlü şey üzerinde çalışabilirsiniz. Kalabalıktan ayrı geçirdiğiniz bir süre, iç sesinizi anlamanıza yardımcı olacaktır.

12 Ocak 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili bazı gizlilik durumları söz konusu olabilir. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz... Kişisel tavırlarınızla çevrenizde farklı bir imaj yaratıyorsunuz.

12 Ocak 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

12 Ocak 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Ani para kazançlarınız artabilir. Ayrıca Mars S olduğu için iletişim sorunları gerçekleşebilir. Seyahatlerde dikkatli olmalısınız. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

12 Ocak 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir. Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olduğunuz söylenemez, dikkatli olmalısınız. İşle ilgili koşulların şekilden şekle girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor. Sabırlı olmanız gerekiyor, destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz. Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor

12 Ocak 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 15' 15"
Ay
Akrep
13° 06' 30"
Merkür
Koç
26° 00' 06"
Venüs
Balık
20° 28' 19"
Mars
Balık
04° 15' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 02"
Satürn
Balık
13° 11' 47"
Uranüs
Boğa
20° 37' 09"
Neptün
Balık
27° 46' 28"
Plüton
Kova
01° 48' 40"
Chiron
Koç
18° 44' 23"
Lilith
Başak
19° 41' 41"
True Node
Koç
15° 35' 24"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>