Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İlişkilerinde Yapıcısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk konularında fazlaca tepki verebileceğin bir gündesin. Hoşlandığın bir kişi varsa ve aranızda sağlam bir iletişim yoksa, vereceğin tepkiler bu kişiyle arandaki bağları koparma noktasına getirebilir. O yüzden sakin kalmaya çalış ve önemli konular konuşmamaya dikkat et.

Para problemleri tırmanıyor gibi görünebilir ve şu an onlarla başa çıkmanın bir yolunu bulmak için baskı altında kalabilirsiniz. Ancak bu durum geçicidir. Tüm evrak işlerini bir kenara koyun. Eğer biraz daha az stresli hissedene kadar bir gün daha beklerseniz, durumu daha iyi ele alabilir ve bütçenizi biraz daha sarsmamaya çalışabilirsiniz. Dayanın!

Parasal konularda atacağın adımlarda daha dikkatli olmak isteyebilirsin. Bugün çok fazla harcama yapmamaya çalış. Bu harcamaların yavaş yavaş birikerek seni daha fazla sıkıntıya sokması ihtimalini gözden çıkarmamalısın.

Stres azaltmak için bazı adımlar atman gerekebilir bugün. Özellikle bu ay hayatında yaşanabilecek bazı şeyleri kontrol altına alabilmek için, bugünden sağlığına yön vermekte fayda var. Stres azaltıcı şeyleri araştırabilir ve bunlara yatırım yapabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her zaman içinde bulunduğunveya arkadaş ortamı ile fikir ayrılığına düşmen olası. Sana destek olmayan veya faydadan çok zararı dokunan insanlar varsa etrafında, onlarla arana bir sınır çekebilirsin. Bu durum bugün canını sıksa da yakında çok daha iyi şeylerin yaşanmasını sağlayabilir.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizi başka bir dünyadan gelmiş gibi hissederke çevrenizdeki kişilere karşı yabancılaşabilirsiniz. Bu durum yeni insanlarla tanıştığınızda güvensizlik duygusunun etkili olmasına neden olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda zorlandığınızı hissettiğiniz noktada sessiz kalmayı tercih etmekten korkmayın.

15 Ocak 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk günü itibariyle çalışma ortamında uzun soluklu, güncel düzenlemelere gidebilir tam anlamıyla liderlik misyonunu üstlenebilirsin. Potansiyel olarak insan gücünü maddi beklentilerin ile birleştirmek istiyorsun. Özellikle yakın çevrenle olan ilişkilerinde yapıcı olacaksın. Eğer çalışan bir Koç burcuysan ciddi konuşmalara bugün hazırlıklı olmalısın.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı girişimlerinizin henüz sonuçlanmaması karşısında sakinliğinizi ve mantığınızı devreye sokmalısınız. Eksik ya da hatalı bir durumun oluşabileceğini unutmayın. Eleştirinin ya da özeleştirinin amacının iyi olana ulaşmak olduğunu bildiğinizde hem kendinizi hem de düşüncelerinizi ispatlamış olabilirsiniz.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapmak isteyebilir, ayrıca çocuklarınızın gelecekleri ile ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Gün içinde duygusal değişimler yaşayabilirsiniz.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda bereketiniz artsa dakonularında üstlerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Daha diplomatik davranmalı ve herkese güler yüzlü davranmalısınız.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Diğer insanlarla iletişimini yüksek tutmak daha aktif olmanı sağlayacak. Yeni işler için farklı insanlarla tanışmak senin için önemli farklar yaratacak. Herkesle iletişim kurmak için daha girişken olacaksın.

16 Ocak 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarını memnun etmek istemek geri tepebilir. Bir başkasını mutlu etmek için tamamen dürüst olmanız gerektiğini hissedebilirsiniz, ancak kalbinizden geçenleri ifade ettiğinizde, beklediğiniz gibi tepki vermeyebilirler. Duygularıyla aşırı özdeşleşmek kafa karışıklığına yol açabilir. Başkalarının duygularına kolayca kapılmaktan kaçınmak için güçlü sınırlar koyun ve onlara bağlı kalın. Herkesi memnun edemezsiniz ve açık sözlülük her zaman en iyi yol değildir.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınızı aşmanın kolay olmadığının farkındasınız. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendireceksiniz.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün finans, okültizm, sağlık konularıyla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Para konularına bugün özellikle dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda beklediğinizi bulamayabilir, karşınızdaki kişinin size ilgi ve sevgi göstermemesine üzebilirsiniz. Düşüncelerinizi sorunların üzerine yoğunlaştırırsanız, bunun o kadar da içinden çıkılamayacak kadar önemli bir şey olmadığını fark edeceksiniz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir. Birkaç günlükyolculuğundan bazı soru işaretleriyle dönebilirsiniz. Parasal açıdan şanslı bir gün!

16 Ocak 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 28' 17" R
Ay
Başak
05° 20' 29"
Merkür
Koç
17° 42' 39"
Venüs
Koç
17° 07' 55"
Mars
Balık
21° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 32"
Satürn
Balık
15° 31' 11"
Uranüs
Boğa
21° 43' 01"
Neptün
Balık
28° 32' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 40"
Lilith
Başak
22° 05' 24"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>