Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İlişkilerini Toparlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün hiç beklemediğin bir anda bir insanın sana karşı duygularını açması olası. Farkına varmasan da etrafına yaydığın enerji, bazı kişilerin dikkatinden kaçmıyor ve sana karşı hislerini arttırıyor. Bugün böyle bir konuşmanın tam ortasında bulabilirsin kendini.

Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını bulabilmeniz için, biraz da istekli olmanız gerekiyor. Her teklife açık beklerken, siz de teklif sahibi olabilirsiniz. İş ortamınızda bu beklentide birileri olabilir.

Bugün parasal konularda etrafındaki insanların etkisini göreceğin bir gün. Sadece senin ortaya bir para koyman gerekiyormuş gibi düşünme, etrafındaki insanların da ortak masraflara katkıda bulunması gerekiyor. Bunu kendine sık sık hatırlatırsan bugün kendini daha iyi hissedeceksin.

Bir süredir içinde bulunduğun stresin fiziksel etkilerini bugün hissedebilirsin. O yüzden vücuduna çok fazla yüklenmemeye ve dikkatli olmaya çalışmalısın. Yediklerine, tükettiğin su miktarına ve aldığın temiz havaya dikkat et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin kişilere destek olabileceğin bir gün. Bu desteği hemen maddi olarak düşünme. Bazen sadece iyi bir dinleyici olmak ve sevdiğin kişilerin derdini dinlemek bile daha iyi bir çözüm üretmeni sağlayabilir. Akıl vermek yerine veya meseleyi hemen kendi başına çözmek yerine karşındakini dinlemeyi deneyebilirsin.

19 Ocak 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün işler tam da hesapladığını gibi gidecek. Planlarınıza bağlı kalarak hareket etmeniz size kendinizi daha iyi hissettirecek. Özellikle bugün ilgi alanlarınıza ve hobilerine yönelik aktiviteler gerçekleştireceksiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz bir kişiden gelecke haberle birlikte hem sevinecek hem de şaşıracaksınız.

19 Ocak 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür Retrosu bugün bitiyor. Uzun zamandır ilişkinde ciddi sorunların içinden geçiyorsan, artık toparlayan taraf olmak istemeyeceksin. Güzelliğin, zevkli tercihlerin ve nezaketin ile insanları kendine hayran bırakacaksın. Aynada görünüşünü beğenen her insan gibi güne enerjik ve mutlu başlaman günün kalan vakitlerini de etkileyerek enerji dolu olmanı sağlayacak.

19 Ocak 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizdeki stresi atmaya başlıyorsunuz. Asılsız haberler ya da işbirliklerinize ilişkin geri dönüşler alabilirsiniz. Sosyal mecradaki işleriniz ve yazılı işlemlerinizden olumlu sonuçlar almak motivasyonunuzu yükseltecektir.

19 Ocak 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlere kendi yaratıcılığınızı ve enerjinizi katabilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. İlişkilerinizde sizi zorlayan durumlar olabilir. Duygusal ve fevri davranabilirsiniz.

19 Ocak 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bolluk seninle. Her şey harika görünüyor. Sabırlı olup ve uzun vadeli planlaryapmaya başlayabilirsin. Mutlu zamanlar var önünde. Bugün olumlu, iyimser ve uzun vadeli planlar yapmak için de tam günündesin. Bunu unutma ve aklındakileri güvenle ifade et.

19 Ocak 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk konularında her şeyi tek başına ve tek seferde düzeltmeye kalkmak sana yaramayabilir. Bugün aşk ve ilişkiler gibi konularda daha dikkatli davranman ve acele etmemen iyi olabilir.

19 Ocak 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda başkalarıyla bağlantı kurmak zor olabilir. Gün, duygusal veya içsel yaralar alma riskini artırır, garip insanları hayatımıza girmeye ve kaos yaratmaya davet eder ve sizi daha fevri tepkiler vermeye teşvik eder. Bütün bu karmaşık ortam ilişkilerde çatlaklar açabilecek karamsar ve eleştirel zihniyetlere yol açar. Bazı büyük tuzaklardan kaçınmak için başkalarının duygularına duyarlı olun.

19 Ocak 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı mantığınızla birleştirmek isteyecek ve bu konuda da başarılı olacaksınız. Güçlü düşünmek ve büyük oynamak istiyorsunuz. Bugün, bazı konularda sır olmak isteyebilir araştırmalarınızı gizleme gereği duyabilirsiniz.

19 Ocak 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

19 Ocak 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcundaki Ay ile Neptün arasındaki etkileşim sizi de etkiliyor. Hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler varsa, daha iyisini umut etmekten asla vazgeçmeyin ve kendinize olan inancınızı koruyun. Bu umut ve inanç, hayallerinizi gerçekleştirmek için size motivasyon gücü verecektir.

19 Ocak 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenize bitirdiğiniz ilişkiden geriye dönüş olmadığını söylüyor, fakat kafanızın karışmasına da engel olamıyorsunuz. Ondan gelecek görüşme isteği kafanızı daha da karıştırabilir. Bu yüzden bu isteğe çok kısa bir süre de olsa kayıtsız görünebilirsiniz. Zamanla yarışantemponuz sizi bunaltmış gibi. Arkadaş çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlığı bahane ederek hayır dememelisiniz. Ferahlamaya ve rahatlamaya ihtiyacınız var. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz.

19 Ocak 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 19' 22"
Ay
Akrep
13° 57' 23"
Merkür
Koç
26° 02' 22"
Venüs
Balık
20° 33' 28"
Mars
Balık
04° 18' 31"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 55"
Satürn
Balık
13° 12' 16"
Uranüs
Boğa
20° 37' 21"
Neptün
Balık
27° 46' 37"
Plüton
Kova
01° 48' 44"
Chiron
Koç
18° 44' 38"
Lilith
Başak
19° 42' 08"
True Node
Koç
15° 35' 27"
Son Güncelleme : 28/03/2024 15:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>