Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski ilişkinizin izleri silinmek üzere. Bir süre yalnız kalma kararınızı karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalacaksınız. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız.

Özel yaşamınız nedeniyle işlerinizi ihmal etmek durumunda kalmanızı çevrenizdekiler anlayışla karşıladılar. Ama artık sizden süratli bir tempo bekleniyor. Yakında bu enerjiniz olacak.

Satın almak istediğiniz bir büyük şey için yeterli birikiminiz var. Önemli olan doğru karar verebilmeniz. Bir yakınınız bu konuda size destek olabilir.

Yaşadığınız olumsuzluklar nedeniyle temkinli davranmak istiyorsunuz ama hayat sadece olumsuzluklardan ibaret değil. Olumla olanları görmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir devam eden karmaşık ruh halinden artık kurtuluyorsunuz. İç huzurunuzu bulmanıza çok az zaman kaldı. Eski gamsız, tasasız günlerinize dönmek üzeresiniz. Büyük bir heyecanının eşiğindesiniz. Almanız gereken duygusal riskler bile bu heyecanın karşısında önemini yitirecek. Önemli değişiklikler yaşamınızı renklendirecek.

2 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 2 Aralık saat:20:01-7 Ocak 2019 saat:14:18 arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç çıkarlarımız öne aldığımız, biraz da hırslandığımız, ilişkimizde kontrolü elimizde tutmak yanlısı olduğumuz zamandır. Cinsellik bir hayli ön plandadır. Hatta ayrılmak istemeyen Koçların, partnerlerini elde tutabilmek için başvurdukları bir etkileme aracı gibidir. Mali konularda da, çıkarlarımızı gözetiriz. Buna uygun ilişkilerde bulunuruz. Boşanma davalarında, miras taksiminde, eğer bir haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız yanına bırakmazsınız. Venüs sürecinde, durumunuzu iyice gözden geçiriniz. Aranızda menfaat çatışmaları oluşmasın. Sorumluluklarınızın arttığını bilerek sıkı çalışınız. Miras, hisseli paraların ve ortaklıkta kazanç gibi konuların da bu süreçte dürüst bir şekilde düzenlenmesinde yarar var. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

2 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Dikkat çekiyorsun! Günün büyük bir bölümünü uzun zamandır ihmal ettiğin ev işleriyle geçirebilirsin. Çok zamanın olmadığı için bugün gelecek haftanın programını düzenliyorsun. Gökyüzü, fikirlerini etkileyici bir biçimde ortaya koymanı destekliyor. Girdiğin ortamlarda dikkatleri hemen üstüne toplayabilirsin. Sosyal hayatında olayların ve sözlerin ardındaki anlamları görme konusunda algıların açılıyor. Fakat İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, katılacağın davette hayatının aşkıyla karşılaşabilirsin. Sevdiklerin için hediye secimi ve aile büyükleri ziyareti dolu dolu bir pazar günü geçirmene neden olabilir. Uzun zamandan sonra geçirdiğin en keyifli gün olabilir; sen yeter ki paylaş, eğlen, tadını çıkar ve üret.

2 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle olan ilişkilerinizde denge sağlayan taraf siz olmalısınız. Kendinizi savunmak bugün pekte doğru olmayabilir. Belki suçlanan kişi siz değilsinizdir.

2 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde ve evlilikte daha düşünceli olabilirsiniz. Karşınızdakilerden beklentileriniz sizi daha hassas bir duruma sokabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİNİZ yükseliyor. Kendinizi daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızın desteğini alabilir, sevdiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Parasal konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Ani değişiklikler yüzünden olaylardan fazla etkilenebilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aralık ayının bu ilk gününde gündelik yaşamınızla ilgili konular sizi meşgul ederken mükemmeliyetçi ve zaman zaman da eleştirel tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Kaygı, evham yapmamaya gayret etmeli, işlerinize konsantre olmaya çalışmalısınız.

2 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkiler alanınız aktif olacak. İlişkilerde uyum arayışınız, toplumsal sorumluluklarla çatışırken kendinizi yenileme arzunuz artıyor. Uyumlu, sizi anlayan insanlarla birlikte olmakta fayda var. Bugün olayları akışına bırakıp, akşam saatlerinde ertelenmiş işlere yoğunlaşabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başarılı çalışmalar yapacağınız bir gün. Yüksek bir moralle yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Hem çevrenizin hem de sevdiğinizin desteğini alacaksınız. İçinizden yükselen istekler sizi harekete geçirebilir, sabırlı davranın.

2 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

2 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 27' 21" R
Ay
Yay
28° 12' 15"
Merkür
Koç
16° 17' 09"
Venüs
Koç
28° 30' 06"
Mars
Balık
28° 09' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 06"
Satürn
Balık
16° 23' 40"
Uranüs
Boğa
22° 13' 54"
Neptün
Balık
28° 50' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 38"
Lilith
Başak
23° 06' 46"
True Node
Koç
15° 26' 11"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>