Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin geldiği nokta, ilk başlarda düşünmediğiniz şeyleri düşünmenize neden oluyor. Sürekliliği olan bir şeyin temelini mi atacaksınız, yoksa gidebileceği yere kadar gitmesine seyirci mi kalacaksınız, henüz karar veremediniz.

İş arkadaşlarınız genel durumla ilgili endişelerini sizinle paylaşabilirler. Siz ise, eskisinden daha başarılı olduğunuzu biliyorsunuz ve bu kişisel endişelerinizi biraz olsun gideriyor.

Miras ya da bir satış nedeniyle ailenizin eline geçecek büyük bir paradan size de bir pay düşecek gibi gözüküyor. Elinize nakit olarak geçmese de, küçük bir yatırım söz konusu olabilir.

Aklınızdan geçen sürprizi gerçekleştirmelininiz. O da aynı konuda size sürpriz yapmayı düşünüyor. Geç kalan siz olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzlaşmaya açık bir gününüzdesiniz. Bu yüzden de sabahtan itibaren yoğun ama gerilimsiz ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Uzlaşmaya açık olmanız kararsız olmanız anlamına gelmiyor, son noktada kendi kararlarınızı uygulayacaksınız. Akşama doğur alacağınız bir öneri, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Size küçük bir sürpriz var.

27 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 10:22-11:35 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisinde, ailenizle olan ilişkiniz, evinizle alakalı konularda ve çevrenizle olan ilişkinizde kontrolü ele geçirme ve isteklerinizi elde etme tavrınızı biraz yumuşatmanızda yarar var. Çünkü isteklerinizi elde etmeniz zor olabilir. Durumları daha fazla güçleştirmenin yararı olmaz. Boşluk sonrası, bu sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Beklemede kalmak yararlıdır. Saat 11:35 itibariyle etkili Ay-Aslan geçişinde, fikirlerinize saygı duyulmasını bekleyebilirsiniz. İletişimin en fazla yoğunluk gösterdiği alan, aşk hayatınız, varsa çocuklarınız ve toplumsal aktivitelerdir. Her sözünüzde ve davranışınızda doğal yapınızda bulunan özgürlüğün dışa yansımaları gözlemlenebilir. Saat 12:16 Güneş-Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Geri harekette olduğumuzu unutmayalım. İş, eğitim, özel anlamdaki uzun seyahatleriniz yine iş-eğitim veya evlilik nedeniyle yabancı bir ülkeye yerleşim, yüksek eğitiminiz, akademik kariyeriniz, ithalat ve ihracatla ilgili meseleler, yasa-yargıyla alakalı konular, maceralarınız, gönül ilişkiniz, eşiniz ve akrabalık ilişkileri, spor faaliyetleri, tanımadığınız kişilerle olan alışverişler, yayıncılıkla alakalı konuların tekrar gözden geçirilmesini gerektiriyor. Saat 18:41 Ay-Jüpiter görünümü, moralimizi yükseltici ve yaşam sevincimizi çoğaltıcı, inancımızı güçlendirici bir etkidir. Saat 19:23 Ay-Merkür görünümü, geçmişe dönük bir çok mesele üzerinde düşünmemizi sağlıyor. Olumlu gelişme ve haberlere olan ihtiyacımızı yükseltiyor. Saat 20:39 Ay-Güneş görünüm etkisinde, kendimizi özgür hissederiz. Tanınmayı arzular ve bir çocuk kadar saf ve masum bir şekilde kendini kabul ettirmeye çalışır. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

27 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Hayran kalacaksın! Pratik olmak adına başarılı bir gün... Üstesinden geleceğin birkaçvarsa her şeyi kolaylıkla halledebiliyorsun. Ancak sıkıştığın noktalarda yardım almayı bilmelisin. Kendi kendine hallettiğin işlerin, etrafındakindeki insanlara da çok faydası dokunabilir ve sana bir hayli övgüde bulunabilirler. Arkadaşların sana jest yapmak isterlerse geri çevirme çünkü sen bunu hak ettin! Eğer tercihlerin konusunda sıkıntılar yaşıyorsan eğitimine devam etmek vehayatına atılmak için henüz erken olduğunu düşünebilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin duyarlı ve merhametli yapısına hayran kalacaksın. Bu durum seni de farklı yardım kuruluşlarına destek olmaya itebilir. Akşam küçük sürprizlere hazırlıklı ol!

27 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış ifadelerden dolayı ilişkilerinizde bazı kırgınlıklar oluşabilir. Bu konuda daha naif ve hassas cümleler kullanmanız işinizi daha da kolaylaştırabilir. Aşkta yeni bir başlangıç zamanı olabilir.

27 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif alacağınız organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konulara yöneleceksiniz. Gün içinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda somut bir şeyler ortaya koymak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha hareketli olabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmayın.

27 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ve ev ile ilgili konularda oldukça hareketli, çalkantılı bir gün olabilir ancak gereksiz duygusallığa kapılmamaya çalışmalısınız. Pratik becerilerinizi parlak şekilde ortaya koyabilirsiniz ancak ev kazalarına dikkat etmelisiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Anlayışlı ve kararlı bir tempo içine gireceksiniz. Yapmayı tasarladığınız konuyla ilgili çalışmalarınızı sürdürürken daha sakin davranmaya özen gösterin. Enerjinizi yapıcı yönde kullanın. Yolculuk iyi gelecek.

27 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hedeflerinizde yenilenmeler olası. Pratik yaklaşımlarla günü hızlı geçireceksiniz. Başkalarının fikirlerini de dinleyip karar vermek faydalı olur. Romantik konular, yaratıcılık ve çocuklar siz meşgul edebilir.

27 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim, bilgi gezegenleri Merkür ve Jüpiter bugün beraber hareket edecekler. İlişkilerinizi mercek altına alacak bu etkileşim demek size iletişimle önemli bilgiler taşıyacak. Ortaklık enerjilerinizde önemli değişimler meydana gelir. Fikirleri masaya yatırarak planınızda olmayan bir hayat yolculuğuna çıkacaksınız.

27 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

27 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 25' 22" R
Ay
İkizler
22° 52' 46" R
Merkür
Koç
24° 14' 53"
Venüs
Boğa
13° 42' 26"
Mars
Koç
07° 39' 18"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 43"
Satürn
Balık
17° 25' 28"
Uranüs
Boğa
22° 56' 33"
Neptün
Balık
29° 12' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 32"
Lilith
Başak
24° 28' 55"
True Node
Koç
15° 09' 07"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:37

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>