Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizden atamadığınız bir güvensizliği bastırmak istemenize rağmen zaman zaman açık ediyorsunuz. Bu güvensizliğinize üzülmenin yanı sıra kırılıyor da. Gerçekten de bunu hiç hak etmiyor.

İş yaşamınızda yaşanan bir iletişim sorunu sizin sayenizde çözülecek. İş çevreniz başkalarının yarattığı sorunları sizin çözmenize alıştı. İnsan ilişkilerindeki samimiyetiniz ve pratik zekanızla bu konuda hiç zorlanmıyorsunuz.

Ummadığınız bir ödemeyi hiç zorlanmadan gerçekleştirmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Yakın bir gelecekte, elinize hayallerinizi gerçekleştirecek bir para geçebilir.

Hoşgörünün de bir sınırının olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bu yalnız sizin için gerekli değil. Hoşgörü gösterdiğiniz kişinin hayatı öğrenmesi için de gerekli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı zaaflarınızın farkında olmanıza rağmen onları gidermek için hiç bir şey yapmıyorsunuz. En büyük zaafınız yakınınızda olan bir kişiye duyduğunuz sevgi. Onun her hatasını görmezden geliyor, ne yaparsa hoş görüyorsunuz. Bu da onu çevresine karşı korunaklı kıldığı için değişmeyi asla düşünmüyor. Bu günlerde güçlü ve şuurlu olmanızı gerektirecek bir gelişme olabilir.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:43 itibariyle Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Maddi açıdan güvende olmak, manevi anlamda huzuru bulmak arzusu bu enerjinin özünde yer alıyor. Düşüncelerimizi onaylamalarını ve kararlarımızı kabul etmelerini bekleriz. Güvenli bir ortam oluşturmak adına düşünürüz. Saat 08:36 Ay-Mars görünümü, kişisel değerleriniz başta olmak üzere, umutlarınız, kendinizde ve başkalarında önemli bulduğunuz tüm güzelliklerin hissedilmesi, değerinin bilinmesi ve içinde bulunduğunuz durumların yeniden yapılandırılması adına olumlu bir etkidir. Saat 14:54 Ay-Satürn görünüm sayesinde sahip olduğunuz güzelliklerin değerinin bilinmesi ve sorunların aşılması adına kuvvet kazanırsınız.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ufak tefek gözüken işler, aslında büyük önem taşıyor olabilir! Detaylara kafanı vermekte zorlanabilir hatta angarya işlerin ortasında kalabilirsin. Fakat bu işleri ?nasıl olsa yaparım? deyip göz ardı etmemende fayda var. Özellikle günlük hayatına ilişkin ufak tefek sorumlulukları zamanında yerine getirmelisin. İnternet ya da farklı portallardan ziyade maddi işlemlerini bizzat eski usül, analog olarak yapmanda fayda var... İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz seni adeta havalara uçuracak. Bugün aynı zamanda en ufak bir konuda dahi karar vermekte zorlanabilirsin. Bu yüzden etrafındaki insanlardan da fikir almanın sana faydası dokunabilir. Elektronik eşya almayı planlıyorsan bugün beklediğin indirimi yakalayabilirsin.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır beklemiş olduğunuz bir proje başarıyla sonuçlanabilir ve beklentilerinizi karşılayabilirsiniz. Dedikodulara ve unutkanlıklara ise bugün ayrıca dikkat etmelisiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili yeni fikirler bulabilirsiniz. Bunları gündeminize koymak pekte kolay olmayabilir. Harcamalarınızı düzenlemeniz gerekebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı büyüme sağlayabilirsiniz. İdealize ettiğiniz konulardaki değişimler sizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda detaylara takılmayın.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşırı stres yaparak sadece kendinizle savaşırsınız. Stresli ortamlarda bulunmamanızda fayda var.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

21 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Esinlenen, hayal kuran Koçlar için bugün orijinal fikirler önemli. Finansal konularla meşgul olurken hedefleri makul tutmak önemli. Kaynakların yenilenmesi ve krizlerin aşılması olası. İşleri son dakika telaşına bırakmayın.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda seyahat ederken, beklediğiniz tahsilatlar gelir, kazancınız artar. Verdiğiniz teklifler onaylanır. Telekomünikasyon, iletişim alanındagelişmeleri gerçekleşir. Büyük organizasyonların yürütülmesini üstlenebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve ileri görüşünüz sayesinde yeniplanları başlatabilirsiniz. Uzaktan yöneterek pek çok insanın çalışma sistemini şekillendirebilirsiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dostlarınızdan alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. Arkadaşlarınızın davetine giderek hem ilişkilerinizi güçlendirecek hem de yeni dostlar edineceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki beraberliği yeni boyutlara ulaştırabilir, son derece sevimli ve olumlu davranabilirsiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>