Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin başında tahmin ettiğiniz olumsuzlukların yaşanmaması, sizi ona daha da yakınlaştırdı. Her gün yeni bir olumluluğu fark ederek bu ilişkiyi gereksiz yere geciktirdiğiniz için hafif bir pişmanlık duyuyorsunuz.

İş yerinizde yaşanan ufak tefek problemlerin en önemli nedeni uyumsuzluk. Ama unutmayın ki, sizin uyumlu bir çalışma ortamı hayaliniz gerçekleşmediği için yarattığınız gerilim de bu uyumsuzluğun nedenlerinden biri.

Bazen parayla bütün ilişkiniz kopuyor ve cüzdanınızda kaç para olduğunu bile bilmiyorsunuz. Bu alışkanlığınız bugün size bir tatsızlık yaşatabilir.

Aklınızdan geçen sürprizi gerçekleştirmelininiz. O da aynı konuda size sürpriz yapmayı düşünüyor. Geç kalan siz olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün. Bu mutluluğunuzun nedeni, geçmişte kalan bir iç hesaplaşmanızı artık tamimiyle bitirmenizden kaynaklanıyor olabilir. Önümüzdeki günlerde uzun zamandır olmadığı kadar kendinizle barışık olacaksınız ve bu bütün yaşamınızı olumlu biçimde etkileyecek. Neşeniz ve canlılığınız nedeniyle olumlu tepkiler alacaksınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 08:25 Ay-Neptün görünümü, kendimizi mutlu etme, sıkıntıdan uzak durma arzumuzu işaret ediyor. Huzur bulduğumuz insanlara, ortamlara yöneliriz. Bu bazen kişinin yuvasıdır, ailesidir veya sevdiğidir. Duyarlı olabiliriz. Sevdiklerimizi önemseriz. Saat 09:33 Güneş-Jüpiter kavuşumu, Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu nedenle aklımıza estiği gibi kararlar almak, uygulamak pek doğru olmaz. Bilgimizi geliştirme, dünyayı anlama, izleme, daha önce verilmiş kararları tekrar gözden geçirme yönünde bu kavuşum faydalıdır. Tabii ki karşımıza yeni bir teklif çıkarsa bunu inceleyeceğiz. Hemen karar vermeyeceğiz. Yeni biriyle taşınırsak, kimdir nedir diye bir bakacağız. Araştıracağız, soruşturacağız. Saat 11:07 Merkür-Mars görünümü de, geri hareketle örtüşüyor. Eğitim, ticaret, alış-satış, belge, sözleşmeler konusunda mutlaka gözümüz açık olsun. Kulağımızla duymadan, gözümüzle görmeden bir şeylere inanmayalım. Dikkatli olalım. Bugünlerde seyahate çıkarken, görüşmede bulunurken, toplantı veya başvuru gibi işlerimizde gecikmeler olabilir. Bunu bilelim. Daha önce başlanmış işler bitirilir ve uygulanmadan önce eksiği var mı diye bakılmalıdır. Bilgisayarımızı kontrol edelim, güvenlik önlemlerini alalım. Ajandamıza bakmadan randevu vermeyelim. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlığı, kararların derinlikli gözden geçirilmesi ve gerçeklerin göz ardı edilmemesi gerektiğini işaret ediyor. Yeni hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar diliyorum. Gönlünüz her dem mutlu olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Eski konular gündeme gelecek! Uzun toplantılar ve ciddi gündemler bugün seni bekliyor. Ancak kariyer açısından başarılı bir gün olduğunu da söylemek isterim. Hem ortaklıkları hem de rakipleri bir arada bir araya getirecek bazı duyumlar alabilirsin. Eşin ve kendin için en ideal düzene karar vermek istiyorsun. İnsanlarla ilgili iddialı açıklamaların sosyal medyada ciddi yankılar oluşturabilir. Ailendeki ya da sevdiğin insana karşı sahiplenici tavırlarına karşı beklenmedik tepkiler görebilirsin. Anlam veremediğin bu davranış çok eski bir konuya bağlanabilir. Estetik, bakım, kuaför programın veya randevun varsa başka bir güne ertelemeni tavsiye ederim.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik sorumluluklar size kendinizi bugün yorgun hissettirebilir ama bu duruma karşı yine siz, başlatıcı enerjiniz ve sonuç odaklı tavrınızla çözüme kavuşturacaksınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Güven aradığınız konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Geçmişteki bazı durumlar gün yüzüne çıkabilir. Gün içinde işlerinizi tamamlamakta zorlanabilirsiniz. Duygusal açıdan zor durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakinliğinizi korumanızda fayda var. Evdeki işlerinizi tamamlayabileceğiniz zamanlar olabilir.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ve ev ile ilgili konularda oldukça hareketli, çalkantılı bir gün olabilir ancak gereksiz duygusallığa kapılmamaya çalışmalısınız. Pratik becerilerinizi parlak şekilde ortaya koyabilirsiniz ancak ev kazalarına dikkat etmelisiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu geleceğe ilişkin iyimser beklentiler artarken hoşnutluk söz konusu olacaktır. Ailevi sorumluluklar veyükü çatışabilir. İmkanları ve sorumlulukları paylaşmak önemli. Bugün olayları özümsemek için vakit ayırmanız faydalı olur. Ev ihtiyaçları için alışveriş söz konusu.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çalışmalarınızı düşündüğünüz gibi sürdürürken aniden farklı istekler duymaya başlayabilirsiniz. Seyahate çıkmak ve biraz işlere ara vermek isteyebilirsiniz. Ancak, yerinizden kıpırdamanız mümkün olmayabilir.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değil miydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın, o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

26 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 54' 52" R
Ay
İkizler
15° 38' 15" R
Merkür
Koç
23° 43' 33"
Venüs
Boğa
13° 03' 36"
Mars
Koç
07° 15' 09"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 17"
Satürn
Balık
17° 23' 04"
Uranüs
Boğa
22° 54' 43"
Neptün
Balık
29° 11' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 51"
Lilith
Başak
24° 25' 25"
True Node
Koç
15° 12' 03"
Son Güncelleme : 10/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>