Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Herkese geri dönmeyeceğinizi söylüyorsunuz ama kafanız karışık. Ondan gelecek görüşme isteği kafanızı daha da karıştırabilir. Bu yüzden bu isteğe kısa bir süre kayıtsız görünecek, sonunda da görüşeceksiniz.

İş arkadaşlarınızın çoğunluğu tedirginlik yaşarken sizin huzurunuz yerinde. İş yerinizde yaşanacak sarsıntının sizi etkilemeyeceği açıkça söylendi. Yine de arkadaşlarınız tedirginliği sizi de etkiliyor.

Şu günlerde miktarı netleşecek bir gelir artışınız söz konusu. Parayı dikkatli kullanma becerisi geliştirmeniz gerekiyor.

İşinizi son ana bırakma huyunuz size şimdiye kadar önemli bir zorluk yaşatmadı ama defa dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde irili ufaklı birçok yeni kararlar alacaksınız. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanları da olacak. Onlar üzerinde daha çok düşünmelisiniz. Aile içi problemler sizi bugünlerde biraz uğraştırabilir. Yapmayı düşündüğünüz bazı ikili görüşmeleri bu arada yapabilir, bir şeyleri düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:28 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, ailemiz başta olmak üzere başkalarıyla olan ilişkilerimizi karşılıklı paylaşım ve olumlu hislerle kucaklama isteğimizdir Bu kendimizi her anlamda güvende hissettirir. Böyle bir arzu duyarız, böyle olmasını dileriz. 22 Kasım saat:12:01-22 Aralık saat:01:23 tarihleri arasında etkili Güneş-Yay burcu geçişi, kişinin önce kendisini ve sonrasında yaşadığı dünyayı keşfetmeye, idrak etmeye çalışması anlamındadır. Türlü badirelerden geçmiş ve artık neyin ne olduğunu az çok bilen bireyin gelişim yolunda bilgi ve deneyim kazanma zamanıdır. Yaşınız kaç olursa olsun, Güneş Yay burcunda ilerlediğinde bizzat yerinde görerek, öğrenerek, bilgilenmeyi seçersiniz. Dünyaya bakış açınızdan tutun da hayatın anlamına kadar her şeyi kavramaya çalışırsınız. Hedefi olan insan daima araştırır, soruşturur ve gerçek bilgiye ulaşmak için çabalar. Öylesine yaşamaz, öylesine adım atmaz. Tedbirli davranmayı, neyin üzerinde yürüdüğünü bilmelidir. Unutmayalım ki, Merkür-Yay burcunda geriliyor. Aceleyle karar vermemek, enine boyuna incelemek gerekiyor. Mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, Güneş ateş burcuna geçiyor. Bu günlerde mesain daha çok iletişim odaklı olabilir. Boşa gittiğini düşündüğün emeklerine sahip çıkmak isteyeceksin. Özellikle aileni ve sevdiğin kişiyi korumak için elinden geleni yapmak isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, gün içerisinde bir eğitimde ya da toplantıda tanışacağın kişinin sohbetinden etkilenebilirsin. Gün içerisinde seninle tekrar iletişime geçmek istemesinin boşuna olmadığını anlayacaksın. Bugün aynı zamanda maddi konularda biraz aşırıya kaçabilirsin. Özellikle dış görünüşe yönelik ve seyahat harcamalarını biraz abartabilirsin. Varsa eğer seyahat planlarını başka bir güne ertelemen daha faydalı olabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızı toparlamak adına güzel bir gündesiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizden dolayı gelen haberlere ve sosyal medya duyumlarına pek fazla aldırış etmemelisiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi ön plana koymak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle sizi biraz zorlayabilir. Harcamalarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Akşam saatlerinde koşullar yorucu bir hal alabilir. Ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin

22 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla haberleşecek, birlikte çok hoş programlar yapacaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler ilginç biçimde gelişiyor. Ona karşı daha ilgili ve anlayışlı bir tutum içine giriyorsunuz. Tabii bunun sonucunda çok hoş gelişmeler meydana gelecek. Arzu ve yaşam sevginiz artacak.

22 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Boğa burcunda ilerleyen Ay estetik, güzellik anlayışınızı öne çıkarırken, güzelliğiniz ve bakımınız için para harcamaktan çekinmeyebilirsiniz. Bütçeye göre hesaplı gittiğinizden emin olmakta fayda olabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş'in Yay burcuna geçişiyle keşfedilmemiş olanı ortaya çıkarmak isteyen Koçlar için yeni maceralar, kendiliğinden gelişen imkanlar, talih söz konusu. Finansal konular, geçmiş borçlar gündem olabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş bugünden itibaren Yay burcuna geçiyor. Demek ki yurt dışı ilişkilerinizde bir ay boyunca hareketlenme ve olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca uzun yolculuklar, akademik konular, hukuki meseleler önem kazanır. Bu temalarla ilgili alacağınız kararlar önümüzdeki yılın baş kahramanı olabilirler. Neşeli, canlı, dışa dönük insanlarla olmak ruhunuza iyi gelir. Sizdeki ateşi karşınızdakilere kolayca aktarabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 53' 19" R
Ay
Başak
28° 59' 46"
Merkür
Boğa
03° 25' 09"
Venüs
Boğa
23° 13' 43"
Mars
Koç
13° 33' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 15"
Satürn
Balık
17° 58' 31"
Uranüs
Boğa
23° 23' 30"
Neptün
Balık
29° 23' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 31"
Lilith
Başak
25° 20' 24"
True Node
Koç
14° 55' 43"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>