Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu kaybetmek, hayatınızın korkusu gibi görünüyor. Sevgilinizin de aynı duygu yoğunluğu içinde olduğunu bazen unutabiliyorsunuz. İlişkinizi gündelik sorunlardan uzakta doya, doya yaşamak istiyorsunuz.

Yapıcı olmaya çalışıyor, ilişkilerin üzerine bu bakışla gitmeye özen gösteriyorsunuz. İş ilişkilerinizdeki karışıklıklar, bir arkadaşınızın da omuz vermesiyle yakında bir düzelme trendine girecek.

Önünüzde hayli zaman var. Yeni işler, yeni paralar getirebilir. Sınırlı harcamalarla sorun yaşamayacağınız bir dengeyi oturtabilirsiniz. Para krizlerini başka krizlere dönüştürmemelisiniz.

Probleminizin biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark etmelisiniz. Problemin sürekli başa döndüğü yanılgısı içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Unutamayacağınız bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Bir akraba ilişkinizdeki aşk ilişkisi size biraz vefasızca ve kural dışı geliyor. Bu ilişkiyi ilerde tutuculuğunuzdan pişmanlık duyacağınız bir gözle değerlendiriyor olabilirsiniz. Hassas birisiniz. Bu özelliğinizle insanları etkiliyor ve sıcak ilişkiler kurabiliyorsunuz. Bugünkü enerjiniz çevrenize ışık saçıyor.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar İkizler burcunda ilerleyen Ay, hem çalışma hayatınızla alakalı konuları gündeme getiriyor hem de çevrenizle olan ilişkinizi. Burada dikkat edeceğiniz husus, işinize önem vermek ve planlı çalışmak. Eğer sorunlarınız varsa, bunları akıllıca dile getirmektir. İletişim ve haberleşmede etkili saatlerdeyiz. Önemsiz şeylerin üstünde durmadan, asıl olan meseleye, işe odaklanmakta yarar var. Saat 06:22 Ay-Neptün görünüm etkisinde önemli bir karar vermeyiniz. Çünkü hem kendinizi hem de bir başkasını yanlış yönlendirebilirsiniz. Kolayca çözülebilecek bir mesele, altından kalkılmaz hale gelebilir. Sevgili Öğretmenlerimizin sadece bir günleri değil, 365 günleri kutlu olsun. Gönülden sevgi ve saygılarımızla,

24 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal konularda başarılı çalışmalar yapacaksınız. Ev düzenleme, eşya yerleştirme veya yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte katılacağınız davetlerde alkollü içeceklerden ve ağır yiyeceklerden uzak durmalısınız. Sağlınıza biraz daha özen gösterin.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Unutkanlıklara dikkat edilmesi gereken önemli bir gün. Özellikle bugün ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalardan dolayı bazı sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkizler burcundaki dolunayın ardından, yakın çevreniz çok hareketli olabilir. Bugün görüşmeler, ziyaretler ve zihinsel uğraşlar için oldukça uygun.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dolunayın ardından iletişim açısından hareketli bir gün sizi beklerken, iletişimde duygularınızı daha çok ortaya koyabilir, karşınızdaki kişiye sıcak, sevecen, koruyucu bir tonla seslenebilirsiniz. Yaratıcılığınızı konuşmalarınıza yansıtabilirsiniz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu bilinçaltı aktif, pozitif yaratımlar için koşullar elverişli. Yakın çevrede sevdiklerinizle bulunmak sizi hoş tutar. Eleştirel olmaktan kaçınmakta fayda var. Seyahat gerektiren yeni fikirler gelişebilir.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın sonunda ani seyahatlere karar verseniz de bu konuda aksamalar yaşayabilirsiniz. Eğitsel konular önceliğinizi oluşturur. Kardeş ve yakın akrabalarla uzlaşmak için ekstra çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Arabanızın tamir işleriyle uğraşabilirsiniz. Zihninizin son derece karışık olduğunu hissedeceksiniz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

24 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 43' 35" R
Ay
İkizler
12° 55' 55" R
Merkür
Koç
23° 32' 10"
Venüs
Boğa
12° 49' 14"
Mars
Koç
07° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 32"
Satürn
Balık
17° 22' 10"
Uranüs
Boğa
22° 54' 02"
Neptün
Balık
29° 10' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 13"
Lilith
Başak
24° 24' 08"
True Node
Koç
15° 13' 06"
Son Güncelleme : 10/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>