Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tarafların kendiyle de hesaplaşma becerilerini geliştirmeleri gerekiyor. Kısa bir tatil kaçamağı sinirlere iyi gelebilir. Aşk hayatının tartışmaları, inatlaşmaları ilişkinizi yıpratıyor

Görüştüğünüz bazıilişkilerinizin üzerlerinde beklediğiniz etkiyi fazlasıyla göstermiş görünüyorsunuz. İşlerin yoğunluğu azalacak. Haftanın ortalarında daha rahvan bir ritme girebilirsiniz.

Para meselelerinde bir arkadaşınızla gereğinden fazla içli dışlı olmuş görünüyorsunuz. Dostluğu tehlikeye sokabilir, dikkat etmeniz gerekiyor. Bugünlerde iyice düşünmeniz gerekiyor.

Değişen birtakım koşulların ortaya çıkardığı sonuçlardan fazlaca etkilendiğiniz bir meselede kendinize biraz haksızlık ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kışın apar topar gelmesi, bazı kararlarınızı çabuklaştırmanıza neden olabilir. Bugünlerde akrabalarınıza duyduğunuz özlem, size bazı yolculuklar yaptırabilir. Özgüveniniz, bugünlerde size yanlış adımlar attırmaya çok eğilimli. Bazı değişik davranışlarınızla ilgili eleştirilerin iyi niyetli ve yapıcı olma olasılığı da vardır, bunu göz önünde tutmalısınız.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:30 Mars-Satürn görünümü, bir güç, bir destek, bir direnç etkisi olup, kararlılık, azim ve sabırla her türlü güçlüğün üstesinden gelineceğini işaret ediyor. İdeallerine sahip çık ve yolunda ilerle diyerek bize fırsatlar tanıyor. Her şeyde sende gizli, eğer istersen kimse seni yolundan döndüremez diyor. Saat 01:28 Merkür-Jüpiter kavuşumu, beklenen bir haberin gelişidir. Bu haber daha önce başvuruda bulunduğunuz bir işle ilgili olabilir. Eğitimle ilgili konularda sınav sonucunun alınmasıdır. Yurtdışına veya kısa süreliğine başka bir şehre gitmenin göstergesidir. Ancak unutmayalım. Merkür geriliyor. Yeni olan işler için beklemek gerekebilir. Her yönüyle analiz etmek başarılı sonuç almanın göstergesidir. Gönlünüzden geçen tüm dilekler gerçekleşsin. Canı-ı gönülden sevgilerimle,

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Mantıklı hareket edeceksin! Bugün bazı konularda önemli kararlar alman gerekebilir. Özellikle çalışma ortamında düzenini değiştirmeni gerektiren şartlar gündeme gelebilir. Ama işini sağlama alma önceliği olan biri olarak bu kararları ertelemek isteyebilirsin. Gün içinde teknoloji bazlı konularda sıkıntılar yaşarsan artık bam telinin atma noktasına gelebilirsin. Eğer uzun zamandır işinden memnun değilsen bugün gelişmeleri takip etmeni tavsiye ederim. Uzun zamandır görüşmediğin birileri seni tavsiye ederek referans olduklarını öğrenebilirsin. İlişkilerinde rasyonel olmak bazen duygularını unuttuğun izlenimi verebiliyorsun. Eşinin sana bu konudaki eleştirilerine sert tepkiler verebilirsin. İlişkilerde çıkışlar, söz geçirmek için baskı kurmak gibi konular günün sonunda canının sıkılmasına neden olabilir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızın sizi oldukça mutlu edeceği güzel bir zaman dilimi. Kendinizi ortaya koyacağınız ve hiç ummadığınız sevgi sözcüklerini duyacağınız özel bir gün olabilir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha bireysel davranabilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşırken değişim içinde olabilirsiniz. Başkalarının fikirlerine de önem vermelisiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar içindesiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zayıf taraflarınızı gösterme istemiyorsunuz. Ancak sizi sevmeyen insanları kışkırtmak yerine uzlaşmaya çalışın.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınız, görüşmeleriniz, eş, ortak ve yakın dostlarınızla olan iletişiminiz, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim süreçlerinizde çeşitli tatminsizlikler yaşayabilir, şartların yüzde yüz sizin istediğiniz gibi olmadığını düşünebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinden itibaren olumlu haberler alabilir, aşk hayatınızda romantik görüşmeler yapabilir ve iletişimde başarı elde edebilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uluslararası konularda gelişmeler olası. Yaratıcı becerileriniz gelişkin. Günü plan yaparak geçirmek faydalı olur. Yaratıcılığınız, talihiniz ve motivasyonunuz yüksek. Sosyal çevrenize yeni insanlar eklenebilir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken, haftayı arkadaşlarınızla neşeli bir akşam yemeğinde buluşarak keyifle geçirin. Diğer yandan sanat gösterilerini takip etmek, tiyatroya gitmek, sosyalleşmek haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmanıza yardımcı olur. Çocuğunuza ayıracağınız kaliteli zaman da paha biçilmez değer taşır.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

28 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 22' 03" R
Ay
Balık
22° 35' 50"
Merkür
Koç
19° 00' 17"
Venüs
Boğa
06° 00' 18"
Mars
Koç
02° 51' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 27"
Satürn
Balık
16° 55' 28"
Uranüs
Boğa
22° 34' 49"
Neptün
Balık
29° 01' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 09"
Lilith
Başak
23° 47' 18"
True Node
Koç
15° 23' 33"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>