Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmelere işaret ediyor. Sevdiğinizle eğlenceli ortamlarda bulunma fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Romantik açıdan güzel gelişmeler olduğu söylenebilir.

Bugün işbirlikleri konusunda isteksiz bir tavır içinde olabilirsiniz. Eşiniz ve ortağınızla birbirinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Sorunlarınızı büyütme eğiliminizin yüksek olacağı görülüyor.

Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutması mümkün. İhtiyaclarınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilir, ailenizden size destek olmalarını isteyebilirsiniz.

Rahat denilemeyecek ve duygusal açıdan oldukça dalgalanmalara açık bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne iyi başlayacaksınız fakat ilerleyen zamanlarda bazı gerginlikler olabilir. Kendinizi daha iyi tanımak için arkadaşlarınızla vakit geçirmelisiniz. Öte yandan uzun bir süredir beklediğiniz önemli bir haber bugün size ulaşabilir. Bu haber belki sizin için bir umut kaynağı fakat yaratacağı fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

20 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugün Başak burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde Ay'ın önce Neptün sonrasında da Merkür ile karşıtlık oluşturması sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir günde olduğunuzu gösteriyor. İş hayatınızda da beklentilerinizden farklı gelişen olaylar kırgınlıklar yaşamanıza neden olabilir. Akşama doğru ise Ay'ın olumlu açılarıyla bu durum yerini güzel bir enerjiye bırakıyor. Harekete geçmek istediğiniz konularda eyleme geçebilirsiniz. Tam bir Koç burcu gibi kendine güveni tam, savaşçı ruhuyla her şeyi çözebilen yönünüz ortaya çıkıyor. Sevgiler, Astromeri

20 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal davranıyorsun!Güneş, bugün burcuna geçiyor ve seninle beraber baharı karşılıyoruz. Mevsim uyanırken Ay boşlukta olacak. Bugün duygusal konulara eğilimin artabilir. Aniden meydana gelen olaylar karşısında duygusal karışıklık yaşayabilir, önceden sorun etmediğin durumları sorun edebilirsin. Bazıarkadaşlarının rahat tavırlarından dolayı sorumluluklarını hatırlamaları adına onlara karşı tavrını net bir şekilde ortaya koyacaksın. Sevgilinle ilgili iletişim konusunda bazı problemler yaşayabilirsin. Ondan beklediğin bir takım özel davranış biçimleri var. Alınganlık göstermen için hiçbir neden yok sadece gezegenlerin seyri seni bu duruma zorluyor.

20 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda önemli bir toparlanmaya doğru ilerliyorsunuz. Yeni mali düzenlemeler oluşturmak isteyebilirsiniz. Tabii her şey gücünüz dahilinde olmalıdır.

20 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş arkadaşlarınız ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda yorucu koşullar olabilir. İşlerinizle ilgili yeni planlamalara gidebilirsiniz. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İş hayatınızda güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış yaşanabilir.

20 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anlaşmalara girmeden önce iki kere düşünmeniz gerek. Sezgilerinize de kulak vermeniz çok önemli. Bir işin size gerçekten iyi geleceğine eminseniz o işi yapın.

20 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Detaylar, hesap işleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. Sağlık ve şifa konuları gündeminize gelebilir. Herhangi bir konuda aceleci ve sabırsız davranmaktan kaçınmalı, birlikte çalıştığınız ya da size yardımcı olan kişilerden destek alabilirsiniz.

20 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işler, sağlık konusunda hassasiyetler olası. Görmezden geldiğiniz yaşamsal kararları gözden geçireceksiniz. Düzensizlik içinde kaybolduysanız dönüştürmek için tam zamanı.

20 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Güneş burcunuza geçerek astrolojinin yeni yılını başlatıyor. Ayrıca Terazi burcunda Dolunay meydana geliyor. İlkbaharı da başlatan bu dönemde yeniliklere adım atmaktan mutluluk duyarsınız. Hemhem özel hayatınızda sizi sevindirecek olaylara şahit olacaksınız. Cesaretle ileri gitmeye karar vereceğiniz projeler başlatacaksınız.

20 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sorumluluk duygunuzun oldukça güçleneceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Eğlence veya dinlenceyi, görevlerinizin arkasında ikinci plana atabilirsiniz. Eğer bir sosyal faaliyete katılırsanız, bir taraftan da görevlerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

20 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 33' 47" R
Ay
Başak
18° 32' 06"
Merkür
Koç
17° 10' 36"
Venüs
Koç
18° 30' 40"
Mars
Balık
21° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 52"
Satürn
Balık
15° 37' 49"
Uranüs
Boğa
21° 46' 42"
Neptün
Balık
28° 35' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 35"
Lilith
Başak
22° 12' 50"
True Node
Koç
15° 37' 38"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>